Det luktar stress

Det är dagar som denna, när man liksom fått gunga sig från sida till sido i sängen och sedan ta sats för att swinga sig upp som man känner att man verkligen lever. Haha, jäkla magträningsvärk!
Idag är det fredag och jag känner redan nu att jag kommer ha det fullt upp så allting kommer gå fort, men jag ska försöka njuta under tiden. Det är ju trots allt inte varje dag man får bli omhändertagen, sminkad och stylad och sen få visa upp det för massa okända ansikten, fast ännu mer exotiskt är det nog att få åka till Avicii... Och sen träffa massa stockholmsvänner. Åh, vad jag ser fram emot den här helgen! Kommer bli riktigt bra!
(Om jag bara kan packa klart någon gån)
 
 
Vet själv att jag kommer bli svintrött av allt flängande hit och dit idag, så jag hoppas på att få sova så här harmoniskt på vägen mot Stockholm... Fast det känns mer som en dröm än något som skulle kunna inträffa i verkligheten, med tanke på hur gärna Dennis spelar hög musik, med en bas som får hjärtat att byta rytm. Fast från den positiva sidan är det ju en nattklubb på fyra hjul...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0