En liten kärlekslista

 
De otroligt fina bilderna är tagen av mästerfotografen Amanda Svensson. Ni hittar fler mästerverk på hennes hemsida.
 

Vad faller du för?
Jag har tänkt på det länge och kommit fram till att långa, muskulösa, självsäkra, initiativtagande och humoristiska män får mitt hjärta att dunka lite snabbare. Män som är ambitiösa och ginger är ju också ett säkert kort, aaaah. 
 

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
"Jag har fått lära mig att sånt här beror helt på situationen. Alla kan göra misstag, man är bara människa. Och det vet jag framförallt utifrån mig själv. Men jag tror jag skulle ha väldigt svårt att förlåta om min man låg med någon annan. Eller gjorde någonting annat väldigt Medvetet. Men man ska aldrig säga aldrig, att förlåta någon är inte en svaghet, det är en styrka, men jag tror man behöver mycket kärlek och en stark grund för att gå vidare, vilket man förmodligen saknar om man går och ligger med någon annan." Hanapee... 

 

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)
Två på riktigt.

 

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
JA. Tänk att få ha en fest där alla är där för att bevittna när jag och min stora kärlek lovar varandra evig kärlek! Jag har på mig världens finaste sagoklänning och är sinnessjukt vacker! Alla mina nära och kära är där och vi äter underbar mat, dansar till småtimmarna och skriver ett nytt kapitel som man och fru... Livets största kärleksfest, klart man vill fira sin egen!

 

Blir du lätt kär?
Jag vet inte riktigt. Men jag vet att jag lätt får tillfälliga crushes på vackra, orädda och sociala människor. Förr blev jag nog lätt kär, men kankse inte så förälskad som jag trodde att jag var...

 

Vad är viktigast hos en kille?
Jag gillar killar som kan ta egna initiativ, som inte väntar tills jag skriver först. Killar som är ärliga, pålitliga, inte spelar svåra och har självdistans och ambitioner. När någon är sig själv. Någon som är smart, humoristisk, får mig att skratta och känna mig som världens vackraste även när jag har en fuldag, lång, kärleksfull och mån om sitt utseende. På en normal nivå. Och har fina kläder och snygga skor. 

 

Vad är det mest avtändande du vet?
Osäkra killar, eller killar som är för självsäkra. Självupptagna, respektlösa, lata och opålitliga killar är ju heller inget som går hem hos mig.

 

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Jag tycker att det är ganska viktigt, men inte det som väger tyngst. Jag tror att det är viktigare att man i grunden har samma värderingar och mål med relationen. En relation fungar inte om ena partern vill äta kakan men ändå ha den kvar, alltså vara tillsammans men ändå ha kvar ena foten i singellivet och ragga på andra medan och den andre vill gifta sig och skaffa barn bums. Utöver det är olikheter bra tror jag, de kompliterar ju varandra och på så vis blir man aldrig uttråkad. Och desto fler olikheter man har ju fler nya fritidsaktiviter brukar man få. Men å andra sidan kan olikheter skapa för stor distans så man måste hitta någon hårfin balans. 

 

Hur länge varar dina förhållanden?
 Kilat stadigt i tre och ett halft år nu. *gAlEt*

 

Har du fått ditt hjärta krossat? Bråkat med din partner?
Ja, när jag var yngre och levde efter mottot "kärlek existerar inte" (det var efter att det gick åt helvete som jag instifftade mottot) , men sen träffade jag ju Adam och då var det kört. Jag och Adam har nog faktiskt bara bråkat en gång under alla våra år tillsammans... Det var en gång vi var på krogen och vi var väl osams i högst tre dagar? Sen gick illska över i saknad... 

 

Vad är det mest romantiska du varit med om?
Jag tycker att Adams trygghet i sig är sjukt romantisk. Sen är pojken rätt bra på att skämma bort mig med brev, små kärlekspåminnelser, presenter och överraskningar. Som när jag kom hem från thailand efter att ha varit där i en månad, så kom han senare på kvällen och och körde mig till hans stuga där han hade dukat upp vin, choklad, en present och ett brev. Annars gillar jag att han ofta uppdaterar mig och varje kväll vi sover isär skriver god natt. 

 

Hur raggar du?
Jag närmar mig offret målinriktat, stannar på avstånd, gör han medveten om min existens, ler lite, går fram och säger något förföriskt och går. Eller, så sätter jag mig bervid, ställer frågor, fler följdfrågor och intresserar mig för den. Det brukar oftast funka det med. 

 

Har du en ”utseendetyp” hos killar?
De killar jag tycker är snygga är oftast sånna här vackra människor, som man tappar andan av bara de kommer in på gymmet/rummet. Men det är oftast inte de jag faller för. Eller... Killar med fängslande ögon, fina leenden, muskulöst byggda kroppar, långa killar, sportiga. Killar som har fint välstylat hår och snygga kläder och välmatchade skor. Sen så smälter jag pretty fast av markerade kind- och käkben. Så det som i slutändan avgör är insidan och alla egenskaper och värderingar.

 

Det här är mitt index. Typ.

Från den här sidan.  

 

Beskriv en perfekt första dejt:
Man gör någonting fysiskt, så man kan skratta tillsammans i motgångar och high fivea varandra när man gjort ngt bra. Eller tar en promenad.  Man pratar mycket, avslappnat, kravlöst och man skrattar mycket. Vad som helst är perfekt på första dejten bara man inte känner att man måste göra till sig för att bli godkänd...

 

Vem var din första kärlek?
Jesper! Fast då var jag liten och gick på dagis. Men någon som jag verkligen verkligen älskat och varit rädd för att förlora är Adam. 

 

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Om man känner för det, go for it

 

Vad tycker du om one night stands?
Har inte hunnit testat. Men jag kan tänka mig att det är rätt chill, att bara lämna helgens ångest eller sprudlande magi när man stänger ytterdörren och gå vidare mot en ny vecka... Fast jag är nog rätt rädd för könsjukdommarna...

 

Hur är du som flickvän?
Jag vrålar frågan till Adam som sitter i mitt rum och spelar.. ”Ja men du är helt underbar, vacker, pålitlig, gullig, inte allt för klängig jag får göra vad jag vill när jag vill och får bestämma själv. Ibland är du jobbig för att du inte hör någonting så man får säga samma sak flera gånger, har flera tusen alarm på när man har sovmorgon, ibland en riktig latmask fast för det mesta är du väldigt underbar och bra på att laga mat... och ge massage!” svarar han och fortsätter spela. Haha, han vet vad jag vill höra. Nej skämt och sido. 

Jag tror jag vill tillägga att jag är väldigt rättvis, osvartsjuk och kärleksfull som flickvän. Jag har en bra regel och det är att det jag själv kräver ska jag ge tillbaka, så vi kan fritt sitta och disskutera att en annan tjej är snygg och har en väldigt öppen dialog och om ngt känns fel säger vi det direkt ist för att låta det ligga och skava... Det tror jag är framgångsreceptet till att inte bråka - så ofta. Och att man ger varandra andrum, fast man är med varandra, att det är okej att han sitter och spelar medan jag facebookar.

Av amanda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0