Fuck this shit

Låg och gruvade mig en lång stund i morse på hur jag skulle ta mig upp ur sängen. Om jag hade sovit med Adam hade han kunnat putta ner mig från sängen men jag hade inte den lyxen så jag fick ta mig upp på den enda och det smärtsamma sättet, att långsamt dra sig upp. Väl i skolan var ingen av Frida och Louise där så jag fick klra mig på egen hand och gå i lugn och sansad takt medan ettorna sprang förbi mig...
 
Har räknat lite matte, åkt hem med Anneli och sitter nu och Jelly Splash filosoferar. Varje gång jag åker med Anneli tkr jag att avståndet mellan Säter & Borlänge krymper. Hon är så klok att jag vill sitta i den där bilen i en evighet och bara lyssna och lyssna... Nåväl. Nu ska jag svepa min tekopp och masa mig till träningen. Blir lite rehab träning idag (hoppas jag) men först ska jag bada i ännu mer linement! (Så jag orkar resa mig och ta mig till träningen, bara det är ju också ett jätteprojekt) Solong!
 
Åh, måste visa er mitt nya tillskott i muggsamlingen! Kommer från Trend & Tradition i Sågmyra och rymmer en halvliter och så blir den inte sådär het om handtaget när man värmer på den, så tips tips!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0