Fyra irriterande saker, just nu

Nu har jag en tråkig ton igen, men jag är övertygad om att det kommer lägga sig så fort jag har fått ut det här, men, just i detta nu gör tre saker mig riktigt riktigt arg:
  1. Mina Jelly Splash-liv försvinner hela tiden för på level 70 är det tydligen omöjligt att komma över, jag skämtar inte när jag säger att jag gjort den banan 40 ggr, den senaste veckan!

  2. Jag är svinförbannad för att serien Orange is the new black season 2 (min favorit serie) inte kommit ut mer än på Netflix. Ett avsnitt. De lovade ju att hela säsongen skulle släppas i början på februari... #ARGT FAN KRÄVER FÖRKLARING.

  3. Sega människor. Som tillexempel min lärare i en kurs i skolan, den skulle ha satt betyg för ett år sedan, men eftersom att det är ett projektarbete och typ tar 30 sidor att läsa igenom så har den bara stapplats på hög. Sega människor i trafiken, på facebook och ja, jag är inräknad däribland!

  4. Gud är en god figur och Satan är en ond, och just den här veckan fick jag reda på att Marabou Oreo lanserats i Sverige, ännu värre och närmare, på mitt älskade Maxi... Och vem om inte Satan själv väljer att lansera den samma vecka som man ska vara godisfri inför tävling? Inte Gud iaf, han kom säkert på kombinationen (som förövrigt är superläcker, har redan ätit alldeles för många rader) men åh, så frustrerad man blir! 
 
Om ni inte som jag har en superviktig serietävling att se fram emot, frossa då i choklad. Just denna är gudomlig och kankse Satans påhitt att lansera den nu. Mitt i en serietävling... Som ni ser har jag redan syndat, men mer ska det inte bli. hehe
Men på lördag då ska jag trycka tills jag spricker! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0