Haj haaaaaj

Viktorias fina bild från festen!
 

Vart ska jag börja? Så många roliga grejer, intryck och blandade känslor. Men jag hade det ritkigt kul igår på Dennis 20 årsfest! Dj:en aka Anton var grym och jag hade det roligt, fram tills småtimmarna då polisen kom och folk började visa sitt riktiga jag, då magin liksom gått ur de eller att det blivit för mycket av den "magiska drycken"... Men det är inte värt att nämna.
Sov som en gris med fyra andra grisar i Joels rum och när jag vaknade upp (till en snarkorkester) hade jag gått och lagt mig i hans säng och så låg Joel och Adam ute på soffan, haha, vad missade jag liksom?
Sen hade vi världens segaste morgon och så åkte vi och tränade och så tog jag en uppfriskan, utrensande promenad till jobbet... Där det givetvis var fullt av härliga kollegor.
 
Sen, kom Adam och hämtade mig och så har vi haft en spastund, fick håret tvättat av honom för att jag fått in en metallbit mellan nageln och köttet så det gör svinont så han var illa tvungen haha. Så nu känner jag mig som ny igen, för utom bakiskänslan då men det tillhör väl söndagarna?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0