Helgen

Helgen som var har gått i myshehens tecken, förutom kraftansträngningen under tävlingen då då. På alla hjärtans dag, firade jag och Adam med att lyfta lite stolar och rigga tävlingen, det festligaste vi fick i oss var väl en chokladbit, på sin höjd. Och så fick jag presenter. Han, har inte fått sina än, men jag laddar (ska bara komma på ngt som slår hans) haha. Under lördagen tävlade vi så klart. Det gick väldigt bra för mig under rycket, jag var väldigt fokuserad och tog mitt mål, 45 kg och persade med 2 kilo. I stöten var jag mer slarvig och hjärnan var med för mycket. Det hann bli alldeles för tungt både en och två gånger, så jag förlorade spänsten och hann tänka för mycket. Vilket var väldigt väldigt synd för där tog jag bara ett lyft, på min ingångsvikt.
 
Men det är okej, jag hade kunnat riva ut mig och det var min första gång som jag någonsin lämnat 40 träsket och gått in på 50, och så nära perset. Och med tanke på min överstötssvacka några dagar inpå tävlingen är jag mer än nöjd. Så, nu laddar jag bara om och ska satsa lite extra på mina stötar den kommande träningsperioden.
Här är min ingång på 40kg i rycket. Jag tycket att jag inledde min tävling på hemmaplan stabilt, målmedvetet och med självförtroende. Det var jag lite rädd för att jag skulle tappa eftersom att jag även där lämnat 30 träsket och sneppat upp min ingångsvikt. På J-SM i Spetember var det svårt att ens ta 40 kg, så jag har gjort en välldans tveckling på fem månader. Bilden är från Madde. 
 
Här är jag nöjdare än någonsin för att jag klarade 45 kg, som jag längtat!
Amandas bild.
Och här, en mycket nöjd Betty slänger upp 50 kg i stöten, bara sådär. Måste ha varit för att halva publiken var fylld av Bettyhulliganer, tack! ;) Lollo var en av de och även fotografen!
 
Även Adam och Sussi tävlade och satte nya personbästa! Fotograf Amanda.
Bettyhulliganer! <3
... Och så en sista bild från Amanda, på delar av mina hulliganer, klubbkamrater, syskon och coach!
Även den av fina Amanda!

Killarna visar upp sig.
Nils sätter ingångsvikten.
Duktiga Adam.
Tänk vad mycket roligt jag haft i de här skorna...
Nils värmer upp för stöt.
Mina favoritkillar, minus Sebban och Mouhammed. 
Fr v. Viktor, Nils, Adam, Sussi & Karl. 
Tripp trapp trull i biceps. Sussis är ju störst såklart ;)
 
Efter tävlingen ville jag käka ngt flottigt och som plåster på såret för att alla hjärtansdagmiddagen inte blev av pga tävling, så vi bjöd in Systrarna och Nils på pizza och sen anslöt sig Fredrik och vi kikade på film hemma hos Adam och gjorde ngr kraftansträningar... Så som att svepa en vatten och tripple push-up! Dröm*
Min fina syster gjorde en suverän gif på en av aktiviteterna mellan filmerna. Andra mellan film-aktiviterer var att kolla på nostalgiska youtubeklipp, så som sweet sweet lemonade och andra helt rubbade klipp (epic sax guy). 
Mysigt gäng att kolla skräckfilm och American pie med!
Adam, Nils, Sussi, Fredrik & Madde.
Söndagen spenderades i sängen, tittandes på filmer och ätandes av bacon, strips... och vitlökssås. Mmmh.
 
... Och så ville jag bara visa er mitt "nya" lack som aldrig invigits förrän nu.. I ljus skimmrar det superfint, men annars är det nog lite för mörka för min smak, men jag tror att det kan bli superfint om man målar dit rosa mönster på... Iaf från Make Up Store. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0