Karamell?

Har hela hemmet för mig själv i några timmar till och det första som görs är att spela hög nittiotalsmusik (och Lana del Ray) höögt så taket lyfter och sen är jag nog rätt nöjd över min ensamhet. Visst skulle det vara fint med lite kompizhäng men njae, ensamtid är ju till för att vara just ensam. Och dessutom ska jag bli bättre på att vara ensam så det är perfekt träning! (för ett sociallejon)
 
Annars då? Ja, tackar som frågar. Jag har väl varit i skolan, varit pyttelite illamående, plockat i mitt rum, gått en powerwalk med Madde & Stina, hinkat karamellthé(mitt nya superberoende), kikat på efterfesten av PH... och spelat Jelly Splash men jag börjar satan tröttna... Jag kommer aldrig förbi lvl 43 och jag överdriver inte när jag säger att jag försökt gjort den banan 43 ggr... Såå, min nya besatthet kankse är att... bädda sängen "inredningsfint"? För det har jag gjort nu i några dagar utan anledning... Eller bara hinka thé som substitut för mitt godis-chips-flott-förbud...
 
Det här mina kära vänner, det är sååå jäääkla gott! En rejäl mugg, en skvätt mjölk och lite lite socker - perfekt substitut när sockersuget sätter i gång. Man kan äta kakan och ändå ha den kvar. Madde provar sitt nya objektiv btw, gillar det skarpt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0