Make Up

På sistonde har jag haft mycket fritid och mycket tid över att öva på att sminka mig vardagsfin och festfin. Än har jag inte vågat dra på med intensiteten och lekt med olika nyanser, så jag har hållt mig till jordnära förger. Men det har gått framåt! Har till och med fått blodad tand för det här med smink. Vilket bara bådar gott inför mitt kommande studentliv och när jag måste stå på egna ben utan min superstylist Madde... To be continued!
 
Lite tur att jag har lugg utifall det skulle skita sig och man inte hinner ta bort det när man ska till skolan eller ngt! :D
Mitt nästa sminkinköp ska bli riktiga kvalitetsborstar och en Naked-platta så jag inte tar (läs, leker) slut på Maddes, men så länge får jag go all crazy med dessa från Make Up Store! Dessa ovan är just nu mina favoriter. 
... Tribrowen för ögonbrynen och så är den svarta väldigt väldigt pigmenterad så den brukar jag använda närmast fransraden som en eyeliner, fast mindre skarp. Blush ginger under mitt vanliga solpuder och stardust på käkben, näsa och andra ställen som behövs ljusas upp. Ögonskuggan deadly är riktigt intensiv, så det räcker med pyttelite för att få mycket färg och så är ju brownie en dröm, liteglitter och sådär brownig så man bara vill äta upp den! 
Ja ni ser ju själva hur bra pigmenterade de är och hur fina färgerna är! :D Älska!
När jag blivit lite duktigare ska jag gå över på den lilaguldiga längt till höger, som egentligen är ljusbrunguldig. Glam heter den för den som undrar. Aaaah, måste hinna öva mer inför helgens festligheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0