Mördarböjen

När jag vaknade idag hade jag en känsla av att träningen inte skulle bli i min smak... En promenad genom Gustafs med Adam och en Kupolenrunda senare fick jag bekräftat att min känsla stämmde... Vi skulle köra mördarböjen som kickstart på en ny träningsperiod.
 
Fy fan.
 
Jag kan inte i ord beskriva hur lite jag gillar mördarböjen (för er som inte vet vad det är så värmer man upp med kräböj, och börjar sedan med 3x12, 3x8, 3x5, 3x3 & sist gör man 3x1:or på en ganska hög vikt i knäböj) ända från start var det tungt med konditionen och nere vid femmorna började marken svajja... och i treorna fanns de liksom ingenting under mig, så jag bara föll... Ungefär som den här bilden, kändes det som...
... Men jag klarade mig igenom passet, trots att jag gick in kaxigt på 52.5 kg bara för att överbevisa min coach "att det var lätt som en plätt"... Det fick jag ju äta upp efter tolvorna... Har aldrig kört bil så hackigt, har aldrig känt att benen varit så tunga och har aldrig velat dö så mkt (inte på riktigt förstås, men bara bli klar) som efter det passet. Så i morgon kan jag med gott samvete sitta i rullstol skolan runt. Louise & Frida, ni kommer inte undan med att skjutsa mig! ;)
 
Den eminenta bilden kommer btw från denna sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0