Shopping

I lördags var vi i Sågmyra och satte sprätt på pengar, dock har jag verkligen blivit bra på att behärska mig så för egen del blev det "bara" nödvändiga köp... För en annan (pojke) så blev det dyyyyyrt. Fast å andra sidan fick han en helt ny garderob med fyra par byxor, sex tröjor, två skjortor och massa massa mer... Ja, den killen kan shoppa han, så när vi flyttar ihop är det nog jag som får försöka förhindra honom... Eller så får vi ha separata shoppingkassor.
Deras pestopasta är sjukt god och ett måste när man kommer dit. Lika så deras snickersrutor... Här fikar Madde & Sussi, mina två fina tvillingsystrar.
Hittade en sjukt snygg tröja som jag velat ha så länge! Från Bondelied.
Inne på Scorett fann jag av en slump ett par snygga partyheels i vinrött, dock var de inte lika sköna som snygga så de fick vara kvar på hyllan. De hade liksom en hård kant längs tåraden, och gick det inte att gå i butiken i fem minuter, så skulle det aldrig gå att dansa i de en hel kväll. Komfort kommer alltid före utseende, haha, tantpoäng för mig.
 
Några av mina inköp. 
Och ja jag vet, jag skulle inte köpa fler skinnjackor, men jag kunde bara inte låta bli denna som verkligen hade alla de detaljerna jag velat ha. Jag menar, kolla på axelpartiet, dragkedjorna i ärmslutet och "svanken"... Perfektion.
Sen slog jag på stort och köte en massa studentgrejer, har redan nu börjat fila på vad jag ska skriva. Både till mina Kemiettor, systrar och treorna! 
 
Insåg att jag inte lagt upp förra årets bilder från sågmyrashoppingen så jag slår två flugor i en smäll.... Då med Madde och Sandy.
 
 
Shopping med tre flickor brukar bli trångt...
Sandys gulliga husdjur!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0