Under construction

Har jobbat lite granna under lunchen och satan vad många gäster vi hade. Många otrevliga och många skidgärster, med barn... Så det blev många Happy meal och många otrevliga, oförstående och missförstånd. De frågade om jag ville stanna kvar ett tag till, för kön hade inget slut men jag kände att jag inte ville vara kvar i helvetet en enda minut extra. Många bussar, dålig kommunikation mellan kök och kassa och långa väntetider på mat gör det ju inte bättre. Så jag flydde fältet. Och sen dess har jag varit hemma och pysslat och fixat inför ikv. Syskonen ska ju också på fest så det har varit lång väntetid här också, men inte samma orevliga atmosfär. Så nu mår jag bra.
 
Hade tänkt ha på mig en klänning dagen till ära, och sitter och planerar alla hämtningar och allt som ska med till Joel. Jag hoppas Dennis blir nöjd. Men ja, nu måste jag styla vidare. Whoop whoop. 
 
Under konstruktion! Min superstylist till syster har en idé med håret, men hon vill inte spoila så här sitter jag och är förväntansfull! Edit, nu är håret klart och jag är mer än nöjd, min Ombré gör sig väldigt bra i mina lockar! NÖJD! Nu ska jag bara sminka mig, vilket kan ta sin lilla tid, men jag har gett mig satan på att det ska bli snyggt, så det lär ju börjas i tid. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0