Det går fort nu

Hej vänner!
 
Det har i allra högsta grad varit en intensiv helg. I fredags jobbade jag hela dagen i julstressen, åkte sedan och tränade, körde tvåor i frivändningar och lyckades köra 5x5 i ryck marklyft (hurra, snart ska jag stöta den vikten) sen åkte jag hem till Cornelia på tjejkväll och planerad utgång. Haha, tyngdlyftningstjejerna är craaaazyknäpp! Har ett minne av att jag bokade en Londonresa till mig och Adam den kvällen, haha... Lördagen, var jag jävligt seg, men en riktig kämpe väjer inte för lite trötthet. Så jag åkte till gymmet med Sussi och Emil från Vikmanshyttan. Rev av ett riktigt bra och tungt morgonpass i sann tyngdlyftningsanda. Persade i ryck knäböj (knäböj med stången över huvudet i ett ryckgrepp (händerna brett isär)) på 50 kg! Och köttade på riktigt bra. 
 
Efter träningen fortsatte vi till IKEA och Kupolen för att titta i affärer. Och efter ett tag kallade jobbet så jag vinkade av Emil & Sussi och jobbade stängning. Direkt efter jobbet for jag vidare till Stina & Frida för ostkväll och tjejmys. 
 
Och idag, söndag. Tog jag en spontanare till Örebro, med Felicia. Så, nu sitter jag i Adams fina lägenhet. Vi har gått på julskyltning, handlat mat, lagat mat och kollat på en film. Ska låta Adam plugga lite mer så hinner jag planera veckan, jobba lite med mailen och beställa hem tågbiljetter till imorgon och till skjutkursen. 
 
Helg vare ja! Haha, ni ska få fler detaljer och ett bildregn när jag kommer tillbaka. Som tur är kör jag det sena passet på Willys imorgon så jag hinner träna en sväng efter att jag kommit hemm och innan jag uppdaterar er!
 
 

Fan

Så jävla typiskt!
Hela morgonen (läs, från sex till nio) har jag snoozat med ett konstigt alarm som ringer var 6 minut, och i mitt halvsovarmood tror jag att jag är ledig... Plötsligt ringer Willys och säger att de väntar på mig och att jag ska köra mördarpasset och inte alls vara ledig. 
SÅ. JÄVLA. TYPISKT. MIG.
 
Så nu är jag snabbare än vinden här hemma. Springer runt och far, eller just nu sitter jag och väntar på min frukost, men annars. Oh härre min gud, det blir en lång dag idag. Först jobb, sen träning, sen utgång med Corre & Co, och där finns inget annat än all in. Så. Välkommen, du stressiga helg!

Invigning

God morgon! 
Vaknade upp till ett vinterklätt Dalarna och så här en månad innan jul är det nog ändå okej...
Gick upp med tuppen för att skynda mig till Stadium Outlets invigning, men jag måste medge att jag blev besviken på utbudet. Hade förväntat mig mer Nike och fler skor som det brukar vara. Men jag kom ändå hem med ett par skidvantar och en sport BH. Var egentligen ute efter en mordern V ringad sport BH, men det hade de inte.
 
Nu ska jag bara tvätta mina sminkpenslar och packa träningsbagen och sedan bege mig mot Amanda för en lunch. Sen blir det hård grundträning och jobb. 
 
 

Status

Pratade nyss med min bättre hälft. Vi pratar i telefon varenda kväll, men det känns fortfarande inte som vanligt. Jag är absolut inte nöjd med att vara 2.5 timmar ifrån honom. Men jag vet däremot att det är nyttigt för oss. För jag vill inte hamna i bubblan där man tar varandra för givet, inte uppskattar varandra och bara flyter med i vardagen bara för att det alltid varit så. Så jag kan väl erkänna att jag sakta men säkert börjar vänja mig med min Adamfria vardag. Men idag när vi pratade om vilka framtida möbler vi ska ha i hans nya lya kände jag bara världens längtan till att börja studera igen. Visst, jag har studerat i höst i och med min Retorik kurs, som jag förövrigt avskrev mig på för att jag inte hann göra alla läxor riktigt. bra.. Men jag saknar ändå att studera på heltid. Och det är det mitt hjärta bultar mest för till våren. Men jag vet inte. Jag hinner ändra mig 100 gånger om. Och det är det som är det jobbigaste med mig. Jag vill göra allt oh samtidigt är jag himla velig också. 
 
Så jag vet inte. Statusen är att jag börjar bli väldigt pluggsugen och jag längtar till den dag jag kan säga att jag är sambo med Adam, på riktigt. Men samtidigt har jag börjat vänja mig med att köra mitt race. Kunna jobba alla vakna timmar, träna, äta, sova när det passar mig. Så jag vet inte. Och jag hoppas att jag kan bringa någon klarhet i min framtid. Snart. 
 
 
 

Happy

Hej hopp!
 
Vaknade av att det ivriga solskensljuset trängde igenom persiennerna. Alltså, hur härligt?!
Varje morgon som jag vaknar och inser att det kommer eller är soligt ute blir en dunderbra dag. Mamma och pappa bjöd på lunch och sen knatade jag till jobbet, några timmar tidigare än schemalagt för att fylla igen en sjukfrånvarolucka. Och alla kunder har varit så himla snaälla! Måste vara solen som förvandlat de små monstrerna. haha. Fick så otroligt mycket beröm av en kund när jag sparade 100 :- i rabatt åt henne och hittade hennes hörlurar, så det gjorde min dag. Sen, av någon oklar anledning belv jag plötsligt jätte ätte pepp på att gå ut. Alltså, monsterpepp. Så peppad att jag hade kunnat dansa mig till krogen.. Haha. Men, MEN. Som vanligt är min bekantskap alldeles för gammal/inrutad/lata för att göra något så spontant och kravlöst som att gå ut på en onsdag. Såå, här sitter jag i min alldeles egna ensamhet och peppar inför fredagens utgång och hejdå fest med Cornelia. :(
 
Är helt sinnessjukt dåligt att hon ska flytta, meeen, man måste ju gå vidare någon gång...
Är fortfarande supersugen på att gå ut... Men, jag har ett huge problem... Glömmer alltid av att jag är one in a million som bara kan släppa loss utan flytande gift... Så om jag hittar någon vänlig själ hinner vi nog inte stappla in på dansgolvet förrän vid 00.00 vilket också suger. Så jag får nog låsa in mig på mitt rum och läsa ist. Helt okej, men alldeles bortkastat med pepp...
 
 

Solsken

Fick skrapa rutorna i morse på bilen... Det är nära nu.
Jobbade iaf i Gustafs idag, fick vara med några mindre barn som var väldigt busiga... Så nu är jag helt slutkörd. Och så har jag ätit något olämpligt så jag har ont i magen. Ska försöka återhämta mig lite snabbt så jag kan åka till C&L! För de ska jag få äran att leka med ikv! Ska bli så himla kul! Sen ska jag kracha i sängen och lägga mig tidigt. 
 
 
Och det var sol ute idag! Helt otroligt välkomnat och vackert. Tur att jag fick chansen att vara ute på rasten och njuta litegranna. 
 

Ego lista

En bild på dig du tagit själv.
 
 
 
En bild på dig en främling tagit.
 
 
 
En Flera bild på dig med dina finaste vänner. (tack mig själv för att jag är det största fanset av gruppbilder)
 
 
En Två bild(er) på dig du älskar.
 
 
 
En bild på dig du hatar.
 
 
En Flera gamala bilder på dig.
 
 
 
Två veckor in på skolan i 1:an. 
2  2010
Kanske 1 år...
2008
 
2009
2010 Haha, små knott!!!
 
En ny.
 
En bild på dig i din bästa outfit.
Älskar skjortan & shortsen och i en kombination med varandra vill jag leva i de...
 
En bild på dig du inte alls förstår.
 
 
Att jag är så gammal att jag får köpa alkohol på systemet, lagligt! Är fortfarande 18 i min hjärna...
 
En typisk bild på dig.
 
 
 
 
En bild på dig med rekvisita.
 
 
En posig bild på dig.
 
En bild på dig du inte visste togs.
 
 
 
En ärlig bild på dig.
 
Jag vet, jag är grotesk när jag lyfter...
 
En bild på dig och den du älskar.
 
 En bild utan dig.
 
 
En avslutningsbild.
 
 

Amandas Halloweenfest!

Jag vet, jag har redan självutnämnt mig själv till bloggosfärens segaste... Men här kommer iaf alla bilder från Amandas härliga Halloweenfest! 
 
Har ju en klar tanke om att jag varje år ska vara en grekisk gudinna men för varje år som går, bli finare och finare... Ja, det höll ju på att gå rätt åt pipsvängen när jag inte ens kunde knyta min toga sjäälv under förfixet haha. Men, när vi utbrottat klart där hemma åkte vi peppade o glada till Bodarna där det var fullt ös. 
 
Femkamp med de roligaste lekarna, och tokisgaste uppdragen. Hästmys, vännermys, läskiga vänner och mycket mycket dans. Åh härre gud vad jag twerkade efter att jag fått på mig Albins pingvindräkt med tillhörande ankröv och hängpattar...
 
Hur som helst, Amanda hade förberett och pyntat huset super läskigt, stora klungor fladdermöss och spindlar på alla väggar och plana utrymmen, så festen var inget för den spindelrädda. Hon tänkte verkligen på allt. Hon eller Anton hade fixat fyllekäk till midnatt, morotskaka och roliga muggar att dricka blodbål ur. 
En av de roligaste grenarna, var att man skulle leta ljusstavar på hennes stora herrgård och vi sammlade in 8 st, jag hittade 6 ljusstavar och var väldigt stolt över det.
 
Festen var som vanligt väldigt väldigt bra uppstyrd, och jag förundras varje år som hon överträffar sig själv. Bästa finaste, kreativaste Amanda.
 
Så här såg håret ut! Made by Mad Mäd :D
Och min outfit!
Älskar den här gruppisen, trots att den är suddig! Och ser ni Adam? hahaha
 
 Hemma från Narnia... hha
Finaste bästa Adam.
 
Och kolla dräkten jag fick låna av Albin! Otrolig och dansvändlig, man kunde helt plötsligt vara kung på dansgolvet och twerka bäst man ville hahha!
 
 
 

Örebro

Efter tävlingen vaknade jag tidigt för att åka till Svärföräldrarna och åka vidare mot Örebro för att få umgås med min fina älskling. Vi räknade ut förra gången vi sågs att vi inte skulle ha möjlighet att krama om varandra på 6 veckor, men eftersom att vi inte hade några killar med oss på Svealandsmästerskapen (de skulle ha tävlat på söndagen) så tog jag en spontanare till Örebro och passade på att mysa extra mycket med Adam. 
 
Vi gick på stan, åt på Jensen's Bøfhus och fikade. När svärisarna återvänt hem gick jag och Adam på Hunger Games: Mockingjay. Och den var SÅ bra! Hade inte så höga förhoppningar om filmen eftersom att den inte naturligt är min genre, riktigt. Men jag tycker absolut att den var bra gjord, bra handling och alla scener förde handlingen framåt. Dock, blev jag inte lika frustrerad på slutet som jag trodde att jag skulle bli, men jag ser absolut fram emot att se den andra delen av Mockingjay!
 
Allt i Örebor är lite större, lite mer, lite dyrare och lite mer storstad. Hittar redan till mitt blivande nav; gymmet, hemmet & universitetet men jag slogs av hur himla underbart jag har det hemma. Gångavstånd till allt. Centralt utan buller och rondeller. Kommer grina som en barnunge den dagen jag måste lämna mitt fina Borlänge för studier eller dyl. Men sen ska jag flytta hem fort som fan. Men Örebro känns ändå helt okej. De har ju en fantastisk tyngdlyftningsklubb! 
 
Efter bion handlade vi lite kvällsgott och hade glöggkväll och snaskade ölkorvar till Partaj och roliga djurklipp på Youtube. Livet <3
När vi var på stan tidigare med svärisarna så införskaffade Adam sig denna snygga trenchcoat. Dubbelknäppnig och marinblå, vad kan bli fel där? Iaf tycker jag att vi matchar varandra lite mer och han är så himla stilig den där pojken, och bäst av allt. He's all mine. 
 
Tågresan hem gick rätt okej. Klarade av att säga hejdå utan att grina. Och kunde läsa och planera in några jobbpass, träningspass & möten under resan. Så det var skönt att ha det gjort när jag kom hem.
 
Alltså den här boken... Helt magisk. Bra story, bra författande och engelskan släpper så för varje stycke som går blir det bara enklare och enklare. 

Måndag

Heej älsklingaaar! Hur är livet!?
 
Mitt är alldeles fullspäckat. I helgen har jag tävlat i Stockholm & varit hos Adam och kollat in hans nya lya, gått på stan med svärisarna och sett nya Hunger Games!. Idag ska jag köra kvällspasset på Willys, har på känn att den riktiga julshoppingen kommer dra igång nu till veckan. Så jag hoppas på en fartfylld dag på jobbet. Innan dess, ska jag försöka få bukt på min garderob, slänga iväg några mail och planera min vecka. Kan inte förstå att vi redan är i V.48!! Och fan vilken nyårsångest jag har. Så mycket saker att hinna, på sån liten tid...
 
 

Lite inspoo till Adams läkarsittning:

Samtliga bilder från Pinterest, livsfarligt att gå in där. Man blir fast! Adam bjöd mig på sin sista sittning och klädseln är aftonklänning och frack, om jag inte missminner mig. Och jag vill så gärna vara strålande vacker. Sminket känner jag att jag behärskar mer och mer, men jag kan fortfarande inte naila contouringen and shadingen och jag kan fortfarande inte applicera lösögonfransar... Men tills den 13 borde jag kunna, någolunda väl... Men sen kommer vi till nästa problem... Jag har ju alltid varit bortskämd med Madde som fixar rubbet, men nu får jag klara mig på egna ben och då är jag helt lost på hår. Så jag måste hitta lite inspiration och framförallt lära mig göra frisyren. Så jag har sammlat mina kandidater och hoppas på tur den 13... Haha.
 
Wrap Around Braid For Long Hair
Low-slung bun updo for summer
ROPE-BRAID-CHIGNON   #hair tutorials #hairstyle tutorials
Back view of waterfall plait waterfall braid
Side View of Waterfall Braid Tumblr
Braided Wedding Updo for Long Hair
Gorgeous Braided Hairstyles for Girls (3) #braids
Back view of Double Hair Knot - Hair Knot Ponytail
Long hair style braid tutorial how to http://m.beautifulshoes.org/diy-braid-around-ponytail/?fid=11
 
Eller den här, som är en klar favorit.... Åh, vilka problem, haha
 
 
 
 

Fira stordådet

Hemresan gick bra. Har haft halvsendrag i vaden sen i fredags och det satte chockerande nog inga spår i bilkörningen. Dock var jag lite utmattad men jag tog oss säkert och i båhåll hem. Syskonen ville fira våra prestationer, men främst Maddes så vi gick ner till Thaien och frossade i oss buffe. Nu är jag som ett uppsvällbart klot och har alldeles för ont i magen. Åt för mycket mat och ännu mer glass så min känslige mage har krävt extra omsorg ikväll. Ska alldeles strax gå till sängs och packa lite snabbt inför Örebro imorgon. Men jag stannar kvar ett slag till för att ojja mig över och inspireras av alla fina frisyrer och hoppas att jag hittar någon enkel och passande till Adams finsittning. 
 
 
 
Två lass av det här och två tallrikar mat fick jag i mig, gissa om magen blev glad? hahah not.

Svealands mästerskapen

Nu är sista tävlingen för säsongen slut. Det har varit en enda stor känslokarusell i år och jag är chockad över att jag tagit mig igenom den, håll mig kvar tills vi fått kliva ur. Jag har haft fel fokus, tänkt alldeles för mycket och varit sjukare än någonsin. Haft ont i magen av magsåren och av all laktos, haha. Den här hösten har jag varit nära på att bomma ut mig två gånger, tagit brons på mitt sista junior SM och varit allmänt instabil i min lyftning, vilket också medfört att jag inte lyft med självförtroende. Under våren hade jag fokus på framtiden och missade mina chanser i nuet. Och jag höll på att tröggla på samma vikter utan att komma någon vart. Men nu, har jag lärt mig, synd bara att det krävdes ett år av min lyftar "karriär" för att inse... 
 
Idag hade jag sovit otroligt lite, 2h i sovbagaget var väl kankse inte optimalt för att maxa i ryck och stöt. låg och vred mig tills lakanet under mig blev till en hård korv och under dagen har jag lidit av fruktansvärt illamående. Men jag gick ändå kaxigt in på mina pers och tog mina ingångsvikter, vände 60kg och var super taggad på att göra ett bättre försök på sista stöten. Men jag missade mitt upprop och lyfte stången när det var 3 sekunder kvar. Missade såklart och jag är så otroligt ledsen och besviken för att jag inte fick ett ärligt försök, för jag visste, kände att jag hade så mycket kvar att ge. Och jag är övertygad om att jag i alla fall hade gjort en bättre vändning även om överstöten inte hade blivit lika bra. Men, som jag tidigare sa är det bara att bryta ihop och komma igen. 
 
Totalt är jag otroligt stolt över min prestation, att jag tog 100kg sammanlagt, nytt tävlingspers som också var mitt nyårsmål. Men besviken över att jag inte fick ge gärnet. Men till serien i januari ska jag vara giftigare än någonsin. Ta revanch för hela 2014. Punkt och slut. 
 
 

Trivs inte i mitt egna skinn idag

... Jag har en krypande känsla under skinnet idag. Känner mig kallsvettig, hyper, rastlös, super stressad, irriterad och tom på samma gång. Jag vill springa ett marathon med stridspackning på, samtidigt som jag bara vill ligga raklång på sängen och stirra mig blind ut i tomma intet. Jag vill doppa ner fingret i mammas kokande mat, bara för att känna någonting. Konstig känsla att beskriva, men jag trivs inte i mitt egna skinn idag. Och fy fan vad dåligt jag mår av all stress som äter upp mig innifrån. Har försökt att packa hela efteriddagen, till och med tagit ledigt från jobben men jag har än så långe inte lyckats utföra något vettigt... Tror jag håller på att bli sjuk av all stress och hets. 
 
Vill helst av allt bara ligga i min säng och läsa Addicted och trycka praliner i min ensamhet. Meeen, det får bli en annan dag, i ett annat liv. Här ska det packas och beställas hem biljetter!
 
 
Ungefär så här kaosartat ser det alltid ut när jag ska packa... Världens störsa projekt drar jag igång haha.
 

Lite viktångest och nyårsmål

Vaknade av att mamma frågade om jag skulle följa med henne och pappsen och käka lunch på stan... Mitt yrvakna jag säger såklart ja och studsar upp ur sängen, men när jag vaknat till inser jag att det absolut inte går med tanke på att jag har en vikt att hålla inför tävlingen imorgon... Hur som helst slutade med att jag ändå inte kunde hålla emot... Så himla typiskt av mig. Om jag väger över imorgon har jag ingen annan att skylla än mig själv, men å andra sidan, hur mycket gör det att jag väger några gram över 53kg om 100 år, egentligen?
 
Den årliga nyårspaniken har slagit till och jag får bita mig hårt i kinden för att jag inte tagit tag i mina nyårsmål som jag satt upp i början av året... Visserligen har jag uppnått hälften av de men de känns inte tillräckligt. Så till 2015 ska jag ha som mål att ta tag i mina mål. Haha! Lite synd att jag ska behöva ett årsskifte för att förverkliga mig själv... Men men, ett årsskift är alltid en bra sidvändare.
 
Här, kan ni se alla mina nyårsmål för 2014, plus att kunna köra bil i högklackar och klä mig mer stilrent och klassiskt till vardags. 
 
 
Och här är ett nytt mål î för 2015...
 

Dubbelpass=helt utmattad

Hej finisar!
- Är så brutalt utmattad att jag skulle kunna somna på stället (har kommit in i en dålig sovperiod, somnade vid tre och vaknade fem av en mardröm där jag såg alla mina liemanna, jätte hemskt). Var uppe med tuppen för att åka till Enbacka skola och vara med min förskoleklass, dock, fastnade jag i morgonkaoset så stressen följde liksom med mig hela dagen. Barnen var super idag, lite tjatiga och väldigt kramgoa så jag var nöjd.
 
Efter skol-jobbet så drog jag vidare mot Willys där det var julkaos. Riktigt jävla kaozzzz. Folk handlar vagnar fullastade som om det vore julafton imorgon. Och tonvis med vetemjöl, vår veckokampanj atm. Och det var typ trafikstoppning fram till halv åtta då kunderna kom i elefanthjordar, så emellanåt blev det lugnt, och ibland blev det kaos, igen. Och precis innan vi skulle stänga kommer en kund och storhandlar.... Så, jag har haft fullt upp de senaste 15 timmarna, kan man säga. Nu ska jag bara... Packa inför tävlingen, packa inför Örebro, fylla på mobilen, duscha och sen kan jag prata med Adam. Och sen sova. Åh härre min gud vad skönt det ska bli... 
 
En Elisabeth på språng, så som jag vart de senaste 15 timmarna...
 
Nu: Göra sig tävlingsfin, packa & prata med Adam. <3
 
 

Bli bättre

Insåg att det där med läsningen var för stort steg att ta i min "bli-stressfris"a situation, så jag slog till på avslappningsmusik. haha, härre gud vad jobbigt det är att vara jag ibland. Men jag önskade verkligen att jag kunde säga nej mer i mitt liv. Jag är så himla himla bra på att tacka ja, för jag vill ju vara med på allt. Vara överallt och ingenstans. Och jag har en oroligt parti i magen som säger att det snart kommer bildas en stor hård knut i magen som gör att jag snart inte kommer kunna vara med på något, alls, snart. 
 
Så jag ska hålla koll på känslan och försöka ta det lite lugnt, inte boka upp mig på dubbelpass och inte ens försöka försöka klämma in ett träningspass emellan... 
Upp till bevis nu Betty att försöka trappa ner till nyår. 
 
 
 
Ska bli bättre på att göra sånt här, slappna av och sluta multytaska. Min mage gillar absolut inte att jag från morgon till kväll alltid har ett tight schema och jag misstänker att jag måste ta magkänslan på allvar. Innan det är för sent...

Namnsdag era motherfuckers!

 
Vaknade upp till ett fint sms av fina Felicia. Hon är bra fin hon. 
I övrigt är det min namnsdag idag! Och jag ska testa hur lång tid det tar innan Adam kommer på det, sen när vi kvällspratar haha!
Annars fick jag gratulationer av en fin kund och det värmer alltid extra mycket i lillhjärtat. 
 

PUUUST

Åh härre gud, det var ingen mjukstart jag kom hem till!
Har gått i 120km/h hela dagen idag. Körde sista träningspasset inför tävlingen, allt sitter men jag kände inte att känslan var med mig idag, var alldeles för stressad för att hinna känna efter och lyfta riktigt bra. Efter träningen stack jag som en raket till jobbet för att köra kvällspasset. Där var det full rulle och kunderna köpte som galningar, de måste ha sett fel i kalendern och tror att det snart är jul ist för om en månad.... Och nu, äntligen är jag hemma redo för sängen!
Måste lägga mig och läsa lite så jag kan komma ner i varv. Är alldeles för uppstressad annars. 
 
_Imorgon kör jag dubbelpass, först i min lilla förskoleklass och sen raka spåret mot Willys för att stänga! Och sen bär det hem för att packa inför äventyret! Helgen ser lite lite lugnare ut. Tävling på lördag, söndag morgon åker jag till Adam och umgås med honom en snabbis för att sedan på måndag morgon jobba igen. Livet ja. Men på tisdag tror jag att jag får pusta ut! Hoppas på det iaf!
 
 

Hej hej, hemskt mycket hej!

Hej vänner!
 
Som jag saknat er! Jag har haft två fina och hektiska dygn i Stockholm, men nu är det skönt att vara hemma en stund. Ska berätta allt för er när jag har mer fritid haha. Jag har tyvärr kommit in i en shoppingperiod, fast på nätet! Var lite besviken på utbudet av shoppingen i Stockholm så när jag kom hem beställde jag en beige aftonklänning... Ops. 
 
Hur som, ska sleva i mig omeletten och cykla till gymmet innan jag börjar på Willys! Båda mina chefer har ringt ner mig som galningar om den här veckan och jag har tackat ja till så mycket som möjligt, fastän jag hade sett fram emot en lugn och lagom vecka med bra uppladdning inför tävlingen på lördag. Suck, får väl pusta ut och öva på att göra ingenting nästa vecka då... Eller i graven. 
 
Nu när jag är hemma ska jag sörsöka komma in i mitt tävlingsmood så jag kan göra en lika bra tävling som förra året på Svealandsmästerskapen! Ser fram emot att få göra min sista tävling men jag tror att hjärnan kan sätta snubbelben för mig om jag inte fokuserar på rätt saker, direkt.
 
Pics from tumblr
 

bitterfittan talar

Tror att jag känner mig klar med packningen. Men har dessvärre setat uppe i timmar för att försöka ladda in ny musik i iPodfittan. Gick ju, efter två timmar... Blir så arg på apple! Att det ska vara rocketsciens för att ladda in några nya låtar!?
 
Hur som helst. Nu känner jag mig nöjd, kommer säkert vara dödstrött som ett as imorgon på konserten och jag är osäker på om allt slit, fula ord och alla utbrott varit värt musiken.. Men man kan ju alltid hoppas.
 
Hann prata med min fina prins innan och det var så himla härligt. Vi retades lite som ett gift gamalt par och det kändes som att avståndet mellan oss krymte till en vägg. Och jag hoppas att jag kan hålla ut i 6 veckor (tills jag får träffa honom) För jag vet att det kommer göra oss gott. Men jag tror dessvärre att jag inte kommer palla trycket och därför åka ner på en spontanare... We will see. Nu lär jag iaf sova om jag inte ska vara grinig resten av dagen imån också... Sov gott!
 
Hittade förresten en mega grotesk bild från Hamamspat på vår studentresa, blir lite full i skratt när jag går igenom alla bilder från spa-behandlingen som turkarna tog och betalt kunde de också! 100 spänn för en CD skiva med foton, 400:- för alla medverkande... skandal...
 
 

Bakis söndag

Ska börja packa inför Ben och sthlm, men jag inser att jag totalt tappat förståndet, vad satan har man för kläder på sig när man ska på vinterkonsert?! Haha!
Har ju hela kvällen på mig så någon outfit lär nog få ihop!
Haha, och notto self: Ta med dig lätta kläder att ta av och på till shoppingturen! Och för över pengar så du kan köpa massa julklappar!
 
Annars då?
Känner mig ganska bakis på livet, är inte alls taggad på att gå på konsert imorgon, vill typ hellst bara ligga under täcket och stirra upp i taket till Melissa Horn... Men det är ju trots allts söndag idag, så det ä'r okej att känna så. 
Ska se om jag blir något piggare av lite Ben&Jerrys som morot till allt packande, igen. haha
#mittlivienresväska.
 
 

Rutten söndag

Tack och lov för att den här dagen snart är slut!
Har inte hunnit sova så himla mycket den här veckan av logiska skäl och nu känner jag att jag fått igen, att allt har kommit i kapp mig. Så jag var superseg på jobbet idag, det i sin tur gick också i slowmotion. Sen cyklade jag till träningen och körde min ingång i rycket. Jag tror att jag tänkte för mycket på att jag faktiskt var seg, så att det tillslut smittade av sig på träningen. Men jag tog mina lyft i ingångsvikten i rycket och jag lyfte med is i magen och känsla. I front squatsen blev det dessvärre jobbigare att bita ihop, men jag stegrade högt och avslutade med att supersetta mitt magprogram. Kom hem och insåg varför jag varit så seg under dagen, en vaniljkvarg, finn crisps och en liten baguett blir man inte sprudlande av... 
 
Nu har jag tankat på med mer energi och sett klart på "If I stay" med Sussi så jag ska väl bara packa inför konserten imorgon så kan jag somna och lämna denna ruttna dag bakom mig. 

Söndagen

från tumblr

Imorgon kör jag först ett morgonpass på Willys! Hoppas att tröttheten är historia (har sovit minimalt och som en kratta de senaste 4 dagarna, pga allt tänkande kring jobbet) och så hoppas jag att det blir kundstorm. 
 
Sen ska jag köra ett solopass på tyngdlyftningen och köra min ingångsvikt i rycket! Ska bli spännande, för nu känner jag mig toppad och hhoppas att jag kan gå in högt och kaxigt, men vi får se hur det känns imorgon!
Jag har bestämt mig för att inte satsa på medalj i första hand. För Svealands kommer vara jäkligt tufft i min viktklass och jag vill inte fokusera på fel saker och bli besviken, som man lätt kan bli, även om man gett allt och gjort sitt bästa. Så mina mål är att ta 48/60kg och skulle jag inte nå mina mål är det okej, bara jag gör mitt bästa. 
 
Svealands mästerskapen var ju min bästa tävling förra året, både resultat mässigt och engagemangsmässigt så jag känner att jag har mycket att leva upp till i år och jag ska ge allt! Är jätte nervös redan nu, men det är bara bra! Hoppas att jag persar och blir nöjd med mig själv och i allra bästa fall får en medaljplats!
 

Om jag fick ändra något

 
Tycker att det här klippet är så himla fint! Barn är så underbara och jag tycker att mina barn jag jobbar med smittat av sig med sin älska-livet-anda på mig.

Jag och Evelina satt här om dagen och samtalade om vad vi skulle vilja ändra på oss själva om vi fick chansen. Vi konstaterade att vi båda var väldigt nöjda med vårt "skal" men om jag fick chansen att ändra en sak, skulle jag stoppat in mig själv i en simsmaskin och förstorat mina ögon/gjort mina fransar och ögon mer tydliga. Men det skulle nog vara det enda, för resten av jag är jag väldigt nöjd med. 
 
Det är skönt att man kommit till en punkt i livet där man känner att man uppskattar sig själv. När jag gick på högstadiet trodde jag aldrig att jag skulle nå den punkten. Men då var jag lite extremare och såg bara vad alla andra hade och inte det fina i mig. Men jag är glad för att jag hade min kalori-räknar period för annars hade jag inte varit jag, idag.
 
Vad hade ni ändrat på er själva om ni fick chansen?

Sommarabstinens från Maj

Som bekant har jag hela hösten tjatat om att jag inte är redo för att lämna sommarhalvåret, vill fortfarande trotsa kylan och använda mina sommarplagg och gå med bara ben, men nu för tiden får jag bara tillfälle till det medan jag är på krogäventyr, men ändå. Och nu, alldeles nyss fick jag nog. Så jag skrapade ihop några godingar från sommarens finaste äventyr från maj månad. Se tillbaka och njut fina vänner, jag saknar er! <3
 
 
 

Tjejkväll

Äntligen lördag! Och en ledig sådan också!! Det är så himla uppskattat att få vara ledig en helgdag. Ledig från jobbet, ledig från gymmet och ledig från alla "måsten" bara kunna vara, ta sovmorgon och fixa till sig i lugn och ro. Imorse när jag vaknade såg jag så risig ut så man hade trott att jag varit hemkommen från en enveckas festival, så jag fixade ett litet hemmaspa och la min älsklingsmask (min hy strålar verkligen efter den) och fixade till håret och huden med mina superkurer. Ut kom en nyrenoverad, mjuk, fräsch och återfuktad Elisabeth. 
 
Några timmar senare mötte jag upp Louise, Leone & Frida för en riktig tjejkväll, tacos och Henke. Hade det så trevligt med mina pinglor att jag säkert kommer leva i ett år till av allt skratt under kvällen. Fina vänner man har.
 
Vi bakade pepparkakskladdkaka! Riktigt god! 
Louise rengör alla bakverktyg. haha!
Leone, Louise & Frida! :D
Provade för första gången quorntacos, helt okej faktiskt!
 
Hahah, fy fan vad jag älskar den här bilden! 

Barndomsvänner

I fredags hade jag myskväll med Linda och Elvira. Det var så härligt och avslappnande att få hänga med de och jag käne mig som liten igen. Linda och jag har varit vänner sen lekis och Elvira och jag delar väldigt många högstadieminnen, så det var som att resa tillbaka i tiden och återminnas roliga äventyr. Det är bra för själen det med ibland. 
 
Och så lekte jag massor med Sixten, Lindas mammas lilla skräckinjagande fluff. Som dessutom är en allergikatt(jag är jätte allergisk mot katter, men älskar de ändå), så jag var superlycklig och kunde borra in näsan i den fluffiga pälsen och kunde sitta med honom i famnen och klia honom medan han sov och kurrade mot mitt bröst, utan att marathon nysa. Det mina vänner, det är ren lycka för djurkära Betty.
Vi såg på filmen Water for elephant!
 
 
Sött fluff.

På djupet

Jag vet inte riktigt vad jag känner nu. Jag har försökt att undvika informations överlastning, eller information, fakta, chanser och odds är bra att veta men jag har varit rädd för att övertänka det här valet för mycket. Jag vet att det är mycket som står på spel, men jag vet också att om det skulle vara så att jag valt fel väg, så har jag ändå provat. Jag vill inte leva hela mitt liv och ångra att jag inte tog en chans, när jag hade den. 
 
Men samtidigt, vill jag inte bli besviken. Det är det värsta jag vet. Att gå runt och tro och hoppas så mycket, vara så himla blåögd och sen bli besviken. Dels på mig själv, men mest på andra. Så jag vet inte. Känner mig mest tom inuti för att jag inte riktigt vet vad jag ska känna. (visst är det kul att ha alternativ, det är inte det...) Vet inte vad jag skulle ha valt om jag fick välja om, med hjärtat eller hjärnan? Vet knappt vad jag valde med nu?
 
Jag är tyvärr en överanalyserare och jag vet att allting ändå löser sig i slutändan. Jag behöver bara lite tid och andrum för att smälta situationen och mitt livsval. Tur att jag ska få umgås med mina tjejer i helgen så jag kan tänka på annat!
 
Både med Lindus på fredag och Frida & efterlängtade Louise på lördagen! Så otroligt härligt o efterlängtat!

Så fin


Livskvalitet

 
Är äntligen hemma efter en jobbdag och en promenad. Nu ska jag bara njuta av lugnet och sen ta och fatta det stora beslutet. Sen ska jag leka med Melker & Co och lägga mig tidigt! Härlig torsdag trots lite magont i samband med beslutet...

@Work

 
 
Har varit med min förskoleklass idag, de har varit förvånansvärt lugna och gosiga och jag har säkert ritat 50 hästar, som mot slutet mer liknande en blandning av giraffer och får hahah! Vikt 20 solfjädrar och varit med treorna på deras hemkunskap. Och invigt långkalsångsperioden... Mysig dag.

rätt så trött ja

Ligger i Adams säng, i Gustafs utan Adam... 
Dagen har segat sig fram på jobbet och sprungit iväg när jag behövt mest tid... Typiskt nog.
 
Men nu är jag äntligen nerbäddad. Ska få jobba med min förskoleklass imån och sen leka med Melker & Co så det ser jag fram emot! Och så ska jag fatta ett beslut, så jag hoppas att jag får sova inatt så jag kan tänka klart in i det sista haha... Sov ju näst intill ingenting i natt så ögonen har bara hängt på mig haha
 
 
 
Kvällsgöra i min favorit säng.

Battle

Jag och min granne ovanpå har musikbattle. Han spelar för tillfället liite högre, men jag vinner nog på bättre musiksmak. Haha. 
Skönt att spela så högt att man slipper höra vad man själv tänker. Jag är så jävla trött på att höra min egna tankeröst som bollar fram och tillbaka. Så, jag ringde min kontaktperson och stämde träff så om en timma ska jag på möte och få mer information om tjänsten. Jag hoppas att jag blir klokare och jag hoppas att jag kommer komma fram till ett beslut snart, men jag börjar känna åt vilket håll magkänslan lutar åt. 
 
Har setat i telefonmöten den senaste timmen, ringt min yrkesvägledare hos Försvarsmakten och räknat ut mina odds så hela processen känns roligare och spännande när man har siffror och mer fakta om chanser att komma in och så vidare. Så nu känner jag mig rustad för att ta ett bra beslut. Mer faktasamlad och klokare. 

Håll tummarna för att jag kommer fram till ett svar och inte bryter ihop totalt! (gränsen är hårfin) haha!
 
 

Huvudvärk av allt tänkande

 
Go förmidda!
 
Känner att tiden bara springer ifrån mig. Har försökt att tänka rationellt ang min framtid men jag är osäker på om jag kommer fram till någon slutsats... Jag är så himla velig. Tankspridd och rädd för att välja fel.
Har inte känt mig så här instängd, orolig och ångestladdad på länge. Riktigt länge.
 
Tror till och med att jag var så virrig att jag kl 03.04 beställde hem två Triangle bikinis i ren galenskap. Sov som en kratta resten av morgonen inna det var dags för uppklivning och storstädning av mitt rum. (Maddes kompis Sandy ska sova där och jag vill absolut inte välkomna henne med en svinstia där påsar av kläder täcker golvet och där min garderobsfyllning flyttat ut till alla plana ytor... Jag vet jag behöver hjälp med mitt shoppingberoende beteende och en ny garderob för att få plats med allt nytt, och tills dess ska jag försöka förvara mina kläder på ett prydligt sätt)
 
Livet, inte trodde mitt sommar jag, med solblekta hårtoppar, brunbrända ben och livfulla ögon att den här hösten skulle vara så psykiskt påfrestande, utmattande och tärande. att jag i mitten av terminen skulle få magsår, rasa i vikt på bara två veckor och förlora min livskamrat, bästa vän och pojkvän till Örebro. Det känns som att allting händer på samma gång och att jag inte hunnit återhämta mig från det första fallet än, men jag hoppas att jag kommer igen.
 
 
Känner mig så här. Precis på pricken!
 
 
 
 

Militärövningen i Östersund

... Efter modevisningen eller eventet för Make Up Store så var det snabba puckar hem och sminka av sig och klä på sig mina grönkläder. Tyckte att kontrasten var väldigt rolig att ena stunden vara jätte vacker i långklänning, fixad från topp till tå och gå i högklackar och i den andra stunden vara utrustad för att klara sig i skogen i en månad. Haha
 
Hur som fick jag en lärorik och rolig utbildning! Där jag fick testa på att bland annat träna på min ledarförmåga, fempunkts tvätta, skjuta 22long, orientera, dold förflyttning i mörker, bygga och sova i ett vindskydd (!!), flyga monstermaskin och sist men absolut inte minst få äran att leda en helt egen grupp genom ett svårt mörkeruppdrag. 
 
Det var väldigt roligt att åka på utbildningen och jag ångrar mig inte en sekund att jag valde bort jobbet och åkte till Östersund även om det skulle betyda fullspäckat schema i två veckors tid. Och en helt urladdad Betty.
Jag lärde mig mycket, om mig själv och om olika förläggningar och vikten att släppa taget...
 
Det här är min historia av höstlovsutbildningen v.43 för FVRM.
 
 
Första dagen fick vi skriva PM om hur vi skulle hålla en lektion i tältuppbyggnad. Dagen efter fick vi leva på grönpåsar (24 h meals) och riva och sätta upp tält och leda varandra i en ledartrningsuppgift. Sen fick vi en föreläsning om underättelsetjänsten och det som hänt i sthlm skärgård... Ruskigt intressant. 
Orientering på kvällen och jag, Felix & Eric virade bort oss totalt. Vi sprang för silver (i orienterings tävlingen) men hamnade en mil åt fel håll, av okänd anledning (jag höll inte i kartan, men jag tog oss hem haha)
 
 
På måndagen fick vi flyga på morgonen och upprätta ett vindskydd och åka på olika övningar, bl a en övning i dold förflyttning i mörker där vi LK elever hade ett uppdrag och rädda en pilot innan "terroristerna/de andra" tog honom. Jätte spännande, rysande, läskigt och ansträngande, men vi vann tillslut. 
 
Felix & Victor!
Det var rätt skumpigt att flyga så över hälften av oss alla spydde, haha. Kan ha berott på piloten för han gillade att åka långt och i 90 grader när vi skulle göra vår lokaliseringsuppgift. Här ovan har vi Marcus & John med deras trofeér haha
 
 
Mitt flygteam! Victor & Felix! Måste erkänna att jag redan innan avfärd kände mig lite skraj för flygningen... Skraj för termiken och skraj för att spy ner cokpiten, vilket jag senare inte gjorde men jag landade med en egen liten trofé jag med och var väl dåsig och efter resten av dagen haha.
 
 
 
Otroligt fint väder och fin stad att flyga över, men som sagt är jag inget fan av jätte g-krafter och flygning i 90 grader samtidigt som vi tecknar av en konstig och onaturlig ö, varv efter varv... 
 
Sen kom vi "hem" och upprättade vindskyddet som kvällen till ära skulle skydda oss från vind, vatten och skogstroll under nattens sömn... 
 
Kvällens övning, förflyttning dolt i mörker, med ett uppdrag, rädda vår pilot från terroisterna. 
Det var jäkligt roligt men samtidigt läskigt, för det räckte med 3 meter i bäckmörkeret och så kunde man tappa bort varandra. Efter övningen såg jag och Sanja ut så här, haha! Innan vi fick en lektion i Fempunktstvätt.
 
Tisdagen innehöll skjutning innan vi påbörjade vårt stora monsteruppdrag; leda våra grupper, patrullera i skogen och ta oss från olika ställen till olika ÖSK:n, i mörker och samtidigt lösa uppgifter under vägens gång... 
 
Samtliga bilder är från Jacob Fastesson.
 Tapto (sovdags) och vi kurade ihop oss alla 10 för att få plats. Världens mysigaste långsked och jag frös inte alls. Eller, visserligen hade jag skrikit rätt ut i natten "tänd lampan, jag fryser" och så hade alla makat åt sig åt mitt håll. Alltså, fina vänner haha. Himla mysigt.
Ser ni mig? Fick skeda med Biar och Sanja, bra skedare men lite ovant att ha en "främande" människa 5 centimeter från ansiktet vilket håll man än vände sig åt...
 
 
 
 
Jag sköt guld på andra försöket! Hurraaa!
Under storuppdraget när jag ledde min alldeles egna grupp genom skog, myr och mark. Vi fick inte bli sedda och inte sena. Det gick rätt råligt för min grupp, vi gick för mycket norr och tappade bort vår ÖSK och sex timmar senare, rickade jag foten två gånger och så kände jag av mitt onda knä så jag fick kasta in handduken och lämna över min ledarroll till ställis Marcus aka Bartoletti och åkte sen in på sjukan... hahah.
Nedan, skelett är vanliga fenomen i skogen... 
 När vi äntligen var i mål efter 7 timmar på "språng" var det så himla kul att träffa alla igen och slippa spöregnet, myrmarkarna och mörkret...  Här pustar jag ut med Jacob. 
Lus kommentar: det finns alltid en galen asiat i varje hörn, going this pose.. hahah! 
Lu har allt, ett vandrande supermarket, tro mig. och man vill alltid hamna i hans grupp haha, dels för att han är otroligt snäll och dels för att han har allt! haha
 Lika som bär, efter Lu's framfart?
 Osdgane var det metrielvård, och natten innan fick vi äntligen sova i sängar och duscha av oss, och jag kan lätt säga att det var min bästa duschupplevelse. Aldrig varit så skönt. 
 
Mitt fina LK gäng!

Tusen bitar

Det är så jäkla lätt att sitta här och säga att man inte kan välja "jobb och karriär" framför kärleken men nu när jag funderat ett tag... Har jag kommit till insikten att varje individ kankse ska gå sin egna väg och följa hjärtat och magkänslan? För att man sen har hela livet på sig att bo ihop. Och det är ju inte så att Adam kommer försvinna ur mitt liv. 
 
Åh, jag vet inte. Jag är "van" vid att ha olika alternativ, men aldrig någonsin tidigare haft ett sånt svårt beslut att fatta som nu (eller jo, tidigare i vår). Känner att min framtid kommer gå åt två olika håll. Jag har ju redan min fasta plan med att göra lumpen/GMU:n, göra efter utbildningen på 5 månader, pausa militärstudierna och skaffa mig en civil examen som personalvetare eller beteendevetare och sen jobba ett tag innan jag skaffar familj och återupptar mina militära studier... 
 
 Men det är jäkligt lätt att sitta här och fantisera och sitta här och ordbajsa. Och jag är rädd att jag säger för mycket eller säger & skriver något jag inte ens tänkt klart på. Så jag ska sluta överrösa er med mitt livssvåra dilemma nu. 
 
Dags att sätta sig ner och göra en mindmap och kollla för- och nackdelar med hela min livssituation. Och sen knoppa, imorgon väntas ett tufft träningspass, storstädning av rummet, ev en löprunda på morgonen, lite jobb och senare på kvällen hemfärd till Svärisarna för att sova över där. Ska försöka tänka klart på mitt livsdilemma så jag kan ha chansen att somna inom "rimlig tid" också haha. Sov gott. 
 
Alla bilder från tumblr
 
 
 

Fyllt på skosamlingen

Say hey to my new daaarlings!
Har länge velat ha dessa i beiget, men när jag såg de i den svarta edition på Ylva i Paradise Hotel kunde jag inte motstå att klick hem ett par egna. Och nu är de här! Eller, de har väl varit i min ägo i en månad men det är inte förrän nu som jag har tid att visa er. Hehe...
 
Gick ner till en 36:a och är jätte nöjd med valet av storlek, har vanligtvis en 37/36 i klackar och dessa passade perfekt! Tighta på foten och precis så som jag vill ha de. Var beredd på att skicka tillbaka de om de inte var sköna men häpnatsväckande nog så var de det... Inte alls lika ballerinaaktiga och sköna som mina favoriter, men inte helt fel ute. De är 14 cm i klacken och gjord i mocka imatation. 399:- från Nelly.
 
 
 
 

Ett enormt vägskäl

Härre Gud vilken dag. Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja med men jag kan väl inledningsvis säga att jag haft ett skitjobbigt jobbpass på Willys. Var alldeles för pigg igår natt så det resulterade i att jag någon gång efter 2.00 somnade när jag väl hade morgonpasset till 16.00 ... Inte helt optimalt var som en vandrande zoombie. Sen traskade jag mot gymmet och väl där brände jag av ett riktigt bra ryckpass! Kände mig lite tankspridd och stressad långt in på passet men i slutet klarnade det upp sig och jag lyfte med känsla. Sen avslutade jag med lite front squats och supersettning av magen, så jag var helt död när jag kom hem. 
 
 
 
Det jobbiga, eller liksom avvikande under dagen var ett telefonsamtal från min gamle mellanstadielärare (som numera är skolchef) som handplockat mig och erbjöd mig en heltids tjänst på en skola i Borlänge till våren. Bara så där. Kände mig så himla hedrad att jag ens kom på tal och att jag blivit handplockad av henne är en bragd i sig. Jag vill så gärna tacka ja till tjänsten, för jag tror att jag skulle lära mig en hel del av jobbet och växa något så enormt under tiden och jag tycker ju om barn och att få sätta min prägel på de, skulle kännas... enormt stort. 
 
Men samtidigt, vill jag inte skjuta upp GMU:n ännu en termin och pluggandet. Jag vill liksom komma ur min trygghetszoon och kasta mig in i Försvarsmakten. Nu. Samtidigt som jag väldigt gärna vill flytta ihop med Adam i hans nya tvåa och skaffa husdjur och en vardag i Örebro... 
 
Förstår ni hur klyven jag är? Och vilket enormt vägskäl jag står inför? Det är himla lockande att stanna kvar i Borlänge för att jobba, och nu när tyngdlyftningskarriären är stadig och påväg uppåt. Det känns tryggt att vara påhemmaplan. Men, samtidigt känns det inte humant att låta Adam vänta på mig för alltid, jag har som mål att göra GMU:n innan jag flyttar ihop med honom. Men att stanna kvar är ju detsamma som att välja en skivstång och en fast inkomst framför honom. Och det är inte riktigt så som jag funkar... Men samtidigt, en fast inkomst ger ju fördelar när man flyttar hemifrån... Ger större valmöjligheter och underlättar vardagen något så enormt.
Åh, jobbigt liv jag lever. 
 
tumblr
 

Perfekt förkylnings underhållning

 

En bomb!

Heeej fina vänner!
 
Jag har en liten bekännelse att släppa... Jag har gått och blivit med Instagram!
Jag vet, så där hundra år efter alla andra men ändå. Nu har jag ett konto och nu kan ni följa mig även där. Haha.
Känns som att mina 24 timmar på dygnet kommer bli mindre och mindre för varje socialmedia jag skaffar (instagram och snapchat de senaste 5 månaderna). Och snart kommer det väl gå så långt att jag skaffar en smartphone... Ja, då har verkligen helvetet fryst till is.
 
Hur som. Ska försöka sova med mitt nysmarathon, kan bli intressant... 
 
 
 

#Argh

Haha har gått och blivit dunderförkyld under dagen! Så himla lägligt, not. Men jag orkade iallafall med en promenad till stan för att hämta ut en bok och nu ska jag kurerat mig. Har en hektisk jobbvecka föramför mig och hinner inte bli förkyld nu ju... Måste ju hinna träna upp mig inför årets sista tävling i Stockholm!! #Argh
 

Modell för Make Up Store

 För två helger sen fick jag äran att vara modell åt Make Up Store på deras helgevent - Make Up Weekend.
Det var kul och vi fick en varsin goodiebag som tack för hjälpen. 
 
Fredagens sminkning med inspiration från isprinsessor.
Inte varje dag man får naglarna fixade på jobbet! Lyx!
Min och Agathas sminkningar. 
Lunchpause.
Lördagens sminkning var lite goth-inspirerad. Och jag fick chansen att bära mitt favorit läppstift boysenberry.
 
 
 
Efter lördagens korta "visning" på Make Up Store var det bara att skynda hem och svira om till grönkläder och påbörja resan mot Östersund.

TB från sommaren

 
Hade ju inte setat fel med lite jordgubbar och mjölk den här trista måndagseftermiddagen...

-

 
Pic from tumblr
 

Lat måndag

Heeej!
 
Är helt ledig idag från allt vad jobb och träning heter så jag passar på att ha lite egentid. Sova ut, tvätta sminkpenslar, renovera kroppen och gå till bibblan - sånt ger mig alltid ny energi och lugn.
Ska försöka städa ur min svinstia till rum nu när jag äntligen är hemma och jobba lite med mailen också, höhö får se hur det går... Men det kliar i benen och de vill bara springa till gymmet och squata men jag ska försöka tygla mig, måste ju hålla mig till schemat och koppla in självdiciplinen nu när det snart är tävling och nu när jag börjar bli förkyld. Igen. 
 
 

I mina lurar

 
 

En liten sammanfattning av de senaste 84 timmarna

HEJ pluppisar, gissa om jag saknat er eller?!
- Mycket. As mycket!
 
Men jag har då iallafall haft tre fantastiska dygn och ett halvt med min andra hälft. Och vi har tagit det lugnt och bara kvalitetshängt. Jobbat och tränat ihop en hel del men ändå hunnit med att myshänga. I fredags, kom han och hämtade mig efter stängningen, sen åkte vi hem till Dennis och käkade rådjurstacos (!!), filosoferade om livet med Evelina och i lördags körde vi pizzaroulette, valde ett nummer och beställde det numret i menyn och så var vi till Amandas episka, traditionsenliga halloweenfest som var grym! (Men mer om det sen)
 
Idag, har jag och Adam tränat tillsammans. Jag tangerade mitt pers i stöten - tre gånger och satte väl något sorts personbästa i knäböjen. Sen åkte vi hem till Amanda och mös med de. Mockat boxen, gosat med fåren, kollat på grabbarnas pingisspelande och fikat. 
 
Sen har jag vinkat av Adam på tågperrongen och konstaterat att det kommer dröja 6 veckor innan vi ses igen. Vilken utmaning! Jag vet inte riktigt hur jag ska orka eller stå ut, men det är ju en klen tröst att tänka att det inte ens är halva GMU tiden... (Ja, just det, nya bud... berättar sen, igen) 
Sen när jag nästan grinat klart, gick jag Frida & Stina för att käka lite kinamat och prata ikapp. Livet i stora drag och en mer detaljerad sammanfattning kommer - iallafall på det som är väsentligt, lovar haha.
 
 
Efter trafikstockning på jobbet (ja, asmycket kunder då då) så var det så himla skönt att komma hem till Gustafsgänget och lite tacos. 
 
Ursäkta för att det blir lite för mycket magbilder. Men, jag har ett mål att nå och det är kul att se förändringen- via bloggen. Så förlåt, men ni får stå ut <3
Utmattad, nöjd och asgrinig på skolungdomar som inte kan visa respekt när man lyfter och bara går förbi en när man håller på att lyfta. Bortsett från det, tog jag tangerat pers i ryck på 45 kg. NÖJD.
Klämde mig på vikterna, som resulterade i en blodblåsa... Som Melissa horn sjunger, det är inte förrän man ser att det blöder som det gör ont...
 
När vi kom ut snöade det så vi tog en liten mysig promenad till fallande snö och dagsljus. Kändes exotiskt. 
Pizzarouletten, vi fick någon kycklingpizza med lök o svamp, och den andre var en dubbelinbakad med köttfärssås, skinka, svamp & mycket lök. Lite annorlunda och roligt.
Sen var det dags för Halloweenparty! Jag skulle vara grekisk gudinna (min tradition - blir bättre o bättre för varje år) men jag kände att jag misslyckades totalt med klänningen... haha vilken flopp det blev!!
Någongång under natten blev jag en... pingvin... En jäkligt bra twerkmaskin och i ett sepparat inlägg ska jag berätta hur det gick till, för hela den episka kvällen förtjänar ett eget inlägg med alla fina o läskiga bilder!
Söndagen innehöll träning & gårdsmys med bröderna Svenssons ;) och innehöll också ett tangerat pers i stöten. Var i allafall superlycklig över att få en stund med fina Amanda och hennes gosiga får. Att stå o kela med de var ju som balsam för själen. Men sen blev det jobbigt att säga adjö...
... Men som tur så sprang jag på dessa Frida & Stina på perrongen under mitt snyftande. Det var jobbigt att säga adjö till Adam, men det lindrade att träffa på tjejerna och käka lite och prata om annat.
 
*Rödkantade ögon* på mig och en fin Frida. Helgen i stora drag. Mycket stora drag.
 

Haaaj haaaj

Åh, är så lycklig för att min favorit är hemma igen. Visseligen på besök, men ändå. Har fått skeda och vaknat upp i hans famn två dagar i rad nu och jag är så lycklig för det. 
Nu är jag dock hemma för att fixa till mig inför Amandas episka Halloweenfest men jag är lite kluven inför sminkningen... Men det löser sig! Har fastnat på Pinterest och kollar på en massa triangle bikinis. Man måste ju vara ute i tid haha!

Hoppas ni får en bra helg!  

SVERIGETURNÉRN DEL 4 Örebro, Tisdag

Blir lite ledsen i ögat när jag tänker tillbaka på hur det var på min Sverigeturné haha. På tisdagen chechade jag ut från det Rindianska hotellet. En aning stressad och med jävligt mycket överpackning... Och så påbörjade jag de långa fyratimmarsresandet. Med massor av mellanstopp och tågbyten... Eskilstuna, Katrineholm och så vidare och så vidare... Men fram kom jag och min älskling mötte upp mig på tågstationen. Den totala lyckan att äntligen få infinna sig i hans varma famn igen stannade tiden. Den dagen var inte så produktiv, vi kollade på Endless Love, grät en skvätt båda två, lagade massor med matlådor, handlade mat och mös och njöt av varenda sekund i hans sällskap. Onsdagen efter gick vi ner till hans gym och körde lite tyngdlyftning på ÖKK. Gillar redan det där gymmet, så fräsch och så öppet. Längtar lite tills jag själv bli örebroare och får spendera en tredjedel av all min vakna tid där nere... Sen gick vi hem (vilket var en ganska lång bit) och gjorde mer mat och mös mer. 
Vi gjorde väl egentligen inget spektakulärt och "meningsfullt" på vår årsdag mer än var i varandras sällskap och det räckte långt för mig. Min fina, älskade sagoprins. Men det var desto jobbigare att skiljas när jag väl skulle åka hem där på onsdagsnatten... Grinade säkert halva tågresan, bland dagspendlare och kostymnissar... En upplevelse i sig, men jag fick trösta mig med att äntligen få kasta mig i min egna säng efter en veckas resande. Åh, härre min gud, den känslan... 
 
Älskar Facebook som grattar en på årsdagen haha
Fick till den perfecta toffsen!!!
Det här är pure happynes för mig. Inga konstigheter, bara genuin kärlek och den man älskar mest på hela jorden intill sig. Sen att man fick droppa tandkräm på stackarn var ju bara en bonus hahah...
 
På vår promenad genom stan. Mitt förhoppningsvis, framtida hem. Längtar redan efter att få se årstiderna förändras i den här stan. 

Hektiskt schema

Kommer nog bli lite frånvarande imorgon och framöver. 
Imorgon har jag "sovmorgon" till 9.30 på Willys och tänkte därför utnyttja det till fullo genom att dra tidigt till gymmet så jag får mitt fjärde pass gjort. Jobbar till 19.00 och sen är det bara att dra sig till Antidoping semninariet klubben ordnat och sen till tågperrongen för att hämta hem Adam. Åh, känner redan nu att det kommer bli en hektisk dag...Men vill man, så kan man. Dags att göra i ordning träningsbagen och gå till sängs haha.
 
 
Två från träningslägret på Bosön, men mer om det en annan gång!

SVERIGETURNÉRN DEL 3 Linköping, söndag

Jag vet, jag är sjulvutnämnt segast i min bekantskap på att uppdatera, eller, hinna med kan man väl säga... 
Efter helgen i Stockholm åkte jag snälltåg som såg ut som Hogwarts express där man satt 6 i en kupé och där tåget lät super mycket. Fina Adam R/Rindis mötte upp mig på stationen och när vi kom hem till honom lagade vi medelhavsgratäng som smakade himmelskt. Sen hade vi lite kvalitetstid och pratade ikapp oss.
 
 
 
Dagen efter var det dags för mig att debutera på högskolan. Men innan det var dags gick jag upp tidigt med Adam för att käka frukost och sedan småstäda lägenheten för att hålla mina nerver i styr. Sen lunchade jag med Adam på Carlsson, ett finare hamburgehak på universitetsområdet. Nådde inte riktigt upp till mina förväntningar, men brödet var fluffigt och pommesen okej men mer än så var det inte, ganska smaklöst och tråkig meny. 
 
Sen var det dags för första universitetstillfället och jag höll på att komma för sent, och när jag väl var i Key huset (där mina seminarium hålls) hittade jag inte salen, haha. Så jag funderade seriöst på att vända hemåt, men tog mig sedan i kragen och bestämde mig för att gå in när jag äntligen hittat salen... 
 
Under uppropet gick vi igenom kursplanen och så fick vi i uppgift att presentera en kurskamrat för resterande 50 pers. Kan erkänna att min retorikkurs gick ut hårt, hansvetten droppade och hjärtat galloperade i bröstet. Fick intervjua en äldre kvinna och hela vår presentation gick smärtfritt. Jag tycker att jag hade bra tempo i min presentation, bra volym och använde minimalt med utfyllnadsord, dock höll benen på att skaka sönder när jag talade på och det var en mäktig känsla att stå där framme i aulan inför alla okända ansikten och tala lugnt. 
 
 
Innanför den där röda rundade väggen fick jag presentera för 50 pers, rätt upp och ner, oförberett och med droppande handsvett.
 
 
Lyckades inte få med helheten men här framme stod jag och presenterade när jag debuterade på universitetet, på min första Retorik kurs. Galet kul och nervöst!
 
 
På kvällen gick vi ut med Jacobbooooii och firade min debut, snackade lite skit och åt god mongolisk mat (tror jag det var). 
 
 
Javob hade precis varit ute i storbråk, hahha nejdå. han hade fylleramlat så hårt att han slagit i och fått en blåtira hahhahah!!!
 
 

Good things come to people who work their ass off, eller inte

Hej världen!
 
Har gått runt och haft lite småont i magen hela dagen. Tänkt lindrande tankar att det måste vara ödet som har något bättre i sikte för mig än GMU. Men jag vet inte om jag är så övertygad... Vet inte om det påverkat mig men idag har jag haft en riktig skitdag på jobbet. Kom till ett nytt ställe där barnen var super olydiga och mitt tålamod var redan vid 11.00 nerkört i botten, vet inte riktigt vad fröknarna körde för uppfostringsteknik där. Men dit vill jag noog inte återvända... 
 
 
 
Hahah på fröknarnas toa... 
 
Sen tog jag mig an milen, vandrade runt i de Gustafsianska skogarna och åkte femma hem, som nu heter något helt annat, but still. Sen drog jag till tyngdlyftningsträningen och tänkte köra ur mig riktigt. Få ur all frustration och bitterhet men kroppen var inte riktigt med på noterna... Har fortfarande kvar träningsvärk från helgen, kan det vara möjligt!?
 
Så det blev ett lätt köttpass och så avslutade jag med mitt magprogram som jag supersettar. Gick suveränt och efteråt gick jag och Aida på en spontanshoppingtur. Var ute efter en nyårsblåsa och skulle repparera min klocka. Men kom hem med en bikinitrosa och en festtopp (plåster på köttsåren)... Trevligt att få sällskap. Nu, ja äntligen (längtat efter sängen hela dagen haha) ska jag snart inta sängen med storm och en Ben&Jerrys som plåster på såren för GMU:n... Känner på mig att allt jag konsumerar och inhandlar hädanefter kommer vara "på såret plåster" haha... Inte bra, inte bra alls! 
 
 
Fick några bilder skickade till mig från Aida
 
Ja, jag vet, min shopping är inte hälsosam och metriell lycka är inte allt, men mycket när man går dagarna i ända och saknar någon så det gör ont. 
 
Dagens höjdpunkt. Nyduschad, i sängen, med favorit killarna och pratandes med favoritkillen #1. Ah, livet på en pinne. 

En fantastisk dag... innan

Utöver GMU-floppen har jag haft en himla bra dag. Började ganska tidigt på Enbacka skola med mina förskolebarn. Åkte på bio och gick till bibblan med de och det var svinkul. Sen, efter jobbet åkte jag hem till Melker & Co och mös med de ett tag, mina favorit ungar i hela vida världen. Älskar när vi leker kurragömma och alla går runt och ropar "battii, battiii vart är du?!" sen åkte jag till träningen och där var det krogmusik. Hade seriöst kunnat tagit ett träningpass som föfest innan krogen någon dag om musiken fortsätter så... Det var riktigt fin dunk, electro-house-musik, pump-musik som strömmade ur högtalarna och jag blev så jääävla överpeppad. Kan ha berott på att jag fick leka med Melker & Co innan eller att det var så många härliga människor på plats i gymmet. 
 
I alla fall, gjorde jag ett helt okej pass, tror att jag tänkte lite för mycket i ryckövningen men kompenserade med att avsluta med lite godis squats. 
 Vet inte vad som hänt med mig, men sen jag ändrade teknik i knäböjen har de blivit sååå mycket roligare(trodde jag aldrig). Kör alltid det varje pass numera haha.
 
Sen åkte jag hem och tyckte synd om mig i badrummet och hade ett minispa... Ja, efter GMU floppen. Dagen i stora drag. Tveksam på om morgondagen ser annorlunda ut... Eller jo, jag ska först få vara på ett nytt dagis och sen ska jag försöka träna, värma upp med milen och sen köra tyngdlyftning (stöt-dag) och sen, förhoppningsvis hinna till Kupolen för att reparera klockan... Men det får vi se. 
 
 
Mitt lilla projekt går framåt. Till stor del för att jag nu under några veckor tränat riktigt hårt, jobbat både på styrkan och med konditionen men också för att jag minimerat mitt kroppsfett (hur tänkte jag där egentligen, inför vintern!? Kommer frysa som en gnu i Alaska...)
 
MEn iaf, summerbodies are made in the winter...

Ett jävla bakslag

Åh, jag hade en sån fantastisk dag idag fram tills jag kom hem... Och loggade in på min GMU-sida...
Min ansökan är återtagen, alla tester jag gjort fysiskt och psykiskt, alla resor, ALL JÄVLA TID jag lagt ner är som bortblåsta. Jag begärde ny yrkesväledning efter att pilottesterna inte gick som de skulle, fick ny yrkesvägledning, en dag efter att jag kommer hem från träningslägret, får jag ett meddelande att jag måste slutföra yrkesvägledningen på min portal. Går in, flera gånger och ser att det inte går att "slutföra yrkesvägledning" så jag antar att meddelandet är ett massutskick och inte berör mig, låter tiden gå. Och idag, när jag tittade in på min sida, såg jag att jag inte längre är behörig att söka. Jag som skulle få veta i slutet av den här månaden om jag skulle få en plats i Uppsala eller inte, för godkänd är jag, men placerad, nej. Och nu känns världen bara så... jävla meningslös.
 
Jag har gått och väntat på en placering, eller ett godkänt i två år och nu måste jag börja om från start, igen... För fjärde gången... Att få göra lumpen/GMU:n har varit min dröm sen mellanstadiet men att regelbundet stöta på sånna här bakslag, när man gått och förväntat sig är bara så... jävla jobbigt. Det tar verkligen på krafterna, självförtroendet och ibland undrar man om det är värt allt slit jag lägger ner. All min spillda tid. 
 
Jag hade verkligen sett fram emot att få påbörja min GMU nu till vintern, även om det skulle vara kallt och extra jobbigt. Men nu känner jag bara totalt vakuum. Kort därefter kommer ilskan. Det är jobbigt att ställa om sig mentalt igen. Visst vill jag bli sambos med Adam och börja plugga, men jag hade nog varit en mognare verision av mig själv om jag börjat plugga efter GMU utbildningen och Karlberg (militärhögskolan)... 
 
Kan jag inte få flyt en enda gång gällande GMU:n!?

Känner för att lätta på hjärtat

Åh, vet ni. Lite på grund av att jag inte är så himla bra (än) på att hantera alla starka känslor och ensamheten efter Adam, så har jag försökt att boka upp mig så gott det gått. Och ja, jag kan väl erkänna att jag lyckats, lite. För precis en vecka sedan sov jag under "bar himmel" i ett vindskydd med nio andra och bildade väldens mysigaste långsked till en sprakande brasa och i helgen var jag på en inspirerande och fysiskt utmanande träningsläger för Svealands tyngdlyftare. Men nu när jag är hemma igen kommer liksom verkligheten i kapp mig. 
 
Tyckte så himla synd om mig själv igår när jag gjorde mitt och Adams obligatoriska kvällsprat. Brast i gråt och tyckte att Adam var en elak människa som bytt bort mig, vår kvällsskedning, tvätthäng och vår kvalitetstid, tillsammanstid och sambotid mot läkarlinjen. (givetvis tycker jag inte att vår sambotid är viktigare än hans utbildning, vi har ju hela livet att bo tillsammans på, som Malin sa... Det är ju till och med nyttigt för oss att bo isär efter 4 år tillsammans och nästan lika lång sambotid) Men just igår kände jag mig tillräckligt ensam och utlämnad att det fick mig att känna världens känslovåg innan jag brast ut i storgråt. Det kan bli så ibland, och ibland kan jag vara förbannad på livet för att det gjort så här mot oss. För det är inte lätt att gå från allting till ingenting bara på en natt. Men, inom fyra år SKA jag vara sambo med Adam, ha ett husdjur och världens luftigaste trea. Måste bara göra GMU:n och plugga klart till SOU först... Eller i alla fall göra min efterlängtade GMU.
 
 

Så slutkörd

En trött hälsning från jordens tröttaste tös.
Min jobbdag har varit jobbig. Så sjukt urlakande. Först och främst är jag så förbannat nedbryten i kroppen från militärlägret och från träningslägret, främst. Har liksom kört 3 maxningspass per dag och det är lillkroppen absolut inte van med. Och dels har jag kört hem från stockholm med min försämrade syn, så jag kan med all rätt säga att jag är alldeles slutkörd. Ögonlocken bara hänger på mig haha. 
 
Men, jag har en planerar kväll i kväll så jag måste härda ut tills dess. Måste fan planera ut året och planera in alla kommande lektioner, konserter, tävlingar, kurser och militärkurser. Det är himla mycket nu. Sen kan jag kracha i sängen... Imorgon kör jag 7.30 - 16.00 med min förskoleklass så jag lär vara utvilad så jag orkar med de små energiknippena... Sen blir det träning eller lek med Melker & Co och handels-möte på Willys. Men jag tror att det lutar mest åt det förstnämnda. Har en sån fruktansvärt bra fysik och form nu så det är synd att släppa paketet... 
 
 
Tyckte att Felicias katter gestaltar väldigt väldigt bra hur jag känner mig för tillfället (och vad mitt enda dagsmål är), och om du nu ser det här Felicia, måste vi leka snart, innan jag får Feliciaabstinens. Jag måste bara landa i min vardag först haha. 
 

Etapp ett klar

 
Bild #2 säger allt om mitt sinnestillstånd... Haha. Så otroligt trött!
Nu har jag jobbat färdigt på dagiset, de var jätte stimmiga idag min förskoleklass, men när jag fick vara med tvåorna blev decibelen bättre... Sista timmen träffade jag på Matilda och spelade fia med knuff och kramades med Melker. Så mysigt. 
 
Nu laddar jag om för jobbpass nummer två på Willys. Har som privatperson och pluskund fått en gratis vara så efter jobbet ska jag hämta ut en fet Ben&Jerry. Och sen stupa i säng. Åh härre jesus vad skönt det ska bli... Att få kracha in i sängen någon gång innan tio... Längtar redan. Men däremellan ska jag njuta av jobbet, har saknat att scanna varor under dessa två lediga veckor haha. 
 

Pang start

Hej hopp!
Gillar inte hur bildlös min blogg börjar bli.... Känns så opersonlig och ointressant..
Jag ska ändra på det när jag kommer hem, men först ska jag köra ett dubbelpass. Först jobba med mina härliga förskolebarn på Enbackaskola sen gasa till Willys för att köra stängning. Hoppas att jag inte behöver skratta så mkt på jobben för jag har brutal träningsvärk i magen. Körde så mkt mage i helgen och veckan före att jag liksom får ont när jag vrider mig. Så stel är jag hahah! 
 
Hur som, dagen blir fullspäckad och rolig, även om jag hade behövt en lugn veckostart från allt resande.... Ha en fin dag<3

Helt slutkörd

Åh, äntligen hemma!
Kan inte beskriva lyckan, eller den ofantliga tröttheten. Jag är inte längre behagligt slutkörd utan dödstrött. Så, jag ska försöka få i mig något och sen machera till sängen. Har kört ända från Stockholm och tangerat mitt pers i ryck och setat under 47kg så nu har jag gjort mitt för idag. 
 
Återkommer när kroppen återhämtat sig och hjärnan är alert.... 

Bosön

Vi är framme på Bosön och vi tränar som fan, tränar och äter tränar o äter. Igår efter att vi anlänt gjorde vi ett teknik pass. Slipade överstötsteknik i tre timmar och åt lika länge. Nu är det frukost och sen ser jag fram emot ryck och stöt passet! Megataggad! 
 
 

RSS 2.0