En fantastisk dag... innan

Utöver GMU-floppen har jag haft en himla bra dag. Började ganska tidigt på Enbacka skola med mina förskolebarn. Åkte på bio och gick till bibblan med de och det var svinkul. Sen, efter jobbet åkte jag hem till Melker & Co och mös med de ett tag, mina favorit ungar i hela vida världen. Älskar när vi leker kurragömma och alla går runt och ropar "battii, battiii vart är du?!" sen åkte jag till träningen och där var det krogmusik. Hade seriöst kunnat tagit ett träningpass som föfest innan krogen någon dag om musiken fortsätter så... Det var riktigt fin dunk, electro-house-musik, pump-musik som strömmade ur högtalarna och jag blev så jääävla överpeppad. Kan ha berott på att jag fick leka med Melker & Co innan eller att det var så många härliga människor på plats i gymmet. 
 
I alla fall, gjorde jag ett helt okej pass, tror att jag tänkte lite för mycket i ryckövningen men kompenserade med att avsluta med lite godis squats. 
 Vet inte vad som hänt med mig, men sen jag ändrade teknik i knäböjen har de blivit sååå mycket roligare(trodde jag aldrig). Kör alltid det varje pass numera haha.
 
Sen åkte jag hem och tyckte synd om mig i badrummet och hade ett minispa... Ja, efter GMU floppen. Dagen i stora drag. Tveksam på om morgondagen ser annorlunda ut... Eller jo, jag ska först få vara på ett nytt dagis och sen ska jag försöka träna, värma upp med milen och sen köra tyngdlyftning (stöt-dag) och sen, förhoppningsvis hinna till Kupolen för att reparera klockan... Men det får vi se. 
 
 
Mitt lilla projekt går framåt. Till stor del för att jag nu under några veckor tränat riktigt hårt, jobbat både på styrkan och med konditionen men också för att jag minimerat mitt kroppsfett (hur tänkte jag där egentligen, inför vintern!? Kommer frysa som en gnu i Alaska...)
 
MEn iaf, summerbodies are made in the winter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0