En liten sammanfattning av de senaste 84 timmarna

HEJ pluppisar, gissa om jag saknat er eller?!
- Mycket. As mycket!
 
Men jag har då iallafall haft tre fantastiska dygn och ett halvt med min andra hälft. Och vi har tagit det lugnt och bara kvalitetshängt. Jobbat och tränat ihop en hel del men ändå hunnit med att myshänga. I fredags, kom han och hämtade mig efter stängningen, sen åkte vi hem till Dennis och käkade rådjurstacos (!!), filosoferade om livet med Evelina och i lördags körde vi pizzaroulette, valde ett nummer och beställde det numret i menyn och så var vi till Amandas episka, traditionsenliga halloweenfest som var grym! (Men mer om det sen)
 
Idag, har jag och Adam tränat tillsammans. Jag tangerade mitt pers i stöten - tre gånger och satte väl något sorts personbästa i knäböjen. Sen åkte vi hem till Amanda och mös med de. Mockat boxen, gosat med fåren, kollat på grabbarnas pingisspelande och fikat. 
 
Sen har jag vinkat av Adam på tågperrongen och konstaterat att det kommer dröja 6 veckor innan vi ses igen. Vilken utmaning! Jag vet inte riktigt hur jag ska orka eller stå ut, men det är ju en klen tröst att tänka att det inte ens är halva GMU tiden... (Ja, just det, nya bud... berättar sen, igen) 
Sen när jag nästan grinat klart, gick jag Frida & Stina för att käka lite kinamat och prata ikapp. Livet i stora drag och en mer detaljerad sammanfattning kommer - iallafall på det som är väsentligt, lovar haha.
 
 
Efter trafikstockning på jobbet (ja, asmycket kunder då då) så var det så himla skönt att komma hem till Gustafsgänget och lite tacos. 
 
Ursäkta för att det blir lite för mycket magbilder. Men, jag har ett mål att nå och det är kul att se förändringen- via bloggen. Så förlåt, men ni får stå ut <3
Utmattad, nöjd och asgrinig på skolungdomar som inte kan visa respekt när man lyfter och bara går förbi en när man håller på att lyfta. Bortsett från det, tog jag tangerat pers i ryck på 45 kg. NÖJD.
Klämde mig på vikterna, som resulterade i en blodblåsa... Som Melissa horn sjunger, det är inte förrän man ser att det blöder som det gör ont...
 
När vi kom ut snöade det så vi tog en liten mysig promenad till fallande snö och dagsljus. Kändes exotiskt. 
Pizzarouletten, vi fick någon kycklingpizza med lök o svamp, och den andre var en dubbelinbakad med köttfärssås, skinka, svamp & mycket lök. Lite annorlunda och roligt.
Sen var det dags för Halloweenparty! Jag skulle vara grekisk gudinna (min tradition - blir bättre o bättre för varje år) men jag kände att jag misslyckades totalt med klänningen... haha vilken flopp det blev!!
Någongång under natten blev jag en... pingvin... En jäkligt bra twerkmaskin och i ett sepparat inlägg ska jag berätta hur det gick till, för hela den episka kvällen förtjänar ett eget inlägg med alla fina o läskiga bilder!
Söndagen innehöll träning & gårdsmys med bröderna Svenssons ;) och innehöll också ett tangerat pers i stöten. Var i allafall superlycklig över att få en stund med fina Amanda och hennes gosiga får. Att stå o kela med de var ju som balsam för själen. Men sen blev det jobbigt att säga adjö...
... Men som tur så sprang jag på dessa Frida & Stina på perrongen under mitt snyftande. Det var jobbigt att säga adjö till Adam, men det lindrade att träffa på tjejerna och käka lite och prata om annat.
 
*Rödkantade ögon* på mig och en fin Frida. Helgen i stora drag. Mycket stora drag.
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Ingen annan kan nog vara så snygg i en pingvindräkt! ;D

Svar: Hahahah, taack fina du! Blev faktiskt lite kär i den... <3
Elisabeth Johansson

2014-11-10 @ 19:01:06
URL: http://mansingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0