-

Har suttit och försökt beställa hem mina tågbiljetter i... tre timmar nu. Det är kaos i min hjärna och jag kan inte göra en sån enkel grej som att beställa hem ett par biljetter, skandal haha.
Har hunnit göra mat, åka och handla mat och nätsurfat mellan momentet att jag tog upp SJ.se tills nu, när jag genomför köpet haha. Blir så irriterad på mig själv att jag är så tankspridd. 
 
Idag har jag iallafall varit och jobbat på Willys. Fick för första gången på länge ta mig utanför kassorna och plocka upp tidningarna. Det var väldigt rörigt men samtidigt kul att läsa alla spännande rubriker och bekanta sig med utbudet. Fick en jätte söt kund i kassan och jag blev så lycklig av hennes omtänksamhet. Hon berömde mig för gott bemötande och riktigt bra service och jag blir än idag riktigt rörd när jag får komplimanger. Jag hoppas att jag aldrig vänjer mig. Ett annat forum som jag också brukar få komplimanger på (det här året har jag fått en varje utgång, otroligt) är på krogen, det verkar som att alkoholhalten gör folk mer öppna och modiga. Förra utgången greppade en tjej tag i mig och sa att hon tyckte att jag var otroligt snygg och att min outfit var supersnyggt kombinerat. Förstår ni hur varm i hjärtat man blir eller? haha
 
Sen har jag hunnit med ett bra träningspass. Så det går bra för mig, idag åtminstonde. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0