En sån där blogglista

1. Hur gammal är du?  16, nej jag är ju 20. 
2. Hur gammal känner du dig? Jag känner mig nog som 25, för att jag i mina ögon jämt gör så himla mycket, så många vuxna saker, liksom... Liksom, jag har ju precis debuterat på högskolan... 
 
3. Vad har du gjort i dag? Gråtit på perrongen, gått till jobbet, längtat bort från stan, insett att jag är världens sämsta kallpratare, blivit besviken och undrat om slutet av 2014 inte kommer vara mer spektakulärt och festligt än så här? 
 
4. Vilken film såg du senast? Endless Love med Adam, och vi storbölade båda två hahah, efter den såg vi på Sex tape, och jag somnade halvvägs in haha
 
5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Gillar lite av varje. Men eftersom att jag fyller år på våren gillar jag den mest. Dessutom känns det såå... Vacker, nytt och livfullt när snön smälter bort, när ballerinaskorna åker fram och man äntligen kan sitta på balkongen utan flera lager kläder. Dofterna av en nalkande sommar, knoppar som slår ut, sopmaskinen som sopar bort gruset från trottoarerna, första dagen i shorts och all grönska är ju ganska najs. Fantastiskt, till och med.
Första dagen man inviger grillsäsongen... åh. Våren. 
 
 
6. Är du besatt av någonting? Att blogga. På riktigt, känner ett starkt behov att skriva ner allt som hänt mig... Speciellt nu när jag genomgår någon sort identitetskris...
Annars Marabou's Salta mandel choklad. Vaniljkvarg & tomtegröt. På senare tid har jag insett att jag också har ett starkt behov att få kramar... Besatt av att kolla på söta djurvideos på YT och besatt av att planera. 
 
7. Nästa stora mål i ditt liv? Jag har på senare tid insett att jag blivit alledes för bekväm. Jag behöver komma tillbaka till strikta rutiner. Gå upp halv sex varje morgon, för att uppskatta helgsovmornarna mer. Så jag ska på riktigt kasta mig in i lumpen. Eller GMU:n i vardagligt tilltal. Jag ska växa som person, komma ur min trygghetszoon och härdas lite. Och på köpet bli jäkligt rippad. Eller börja på högskola och komma tillbaka till rutinen att gå i klackar till vardags... Vi får se. Men båda verkligheterna låter lika lockande. 
 
8. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag har dragit ut typ... 12 tänder. Jag vet på riktigt inte vem jag är utan Adam (tragiskt, jag vet) och nu när jag får chansen att upptäcka det så är jag livrädd. För de senaste veckorna utan honom har jag varit lättirriterad, bitter och väldigt oorganiserad. Jag hatar högtiden julen. Hatar julmusik. Att alla andra umgås med stora tjocka släkten för det har aldrig jag upplevt. Just av den anledningen hatar jag julen.  
 
9. Skulle du vilja spå dig och veta mer om framtiden? Älskar övernaturliga grejer. Och ja, självklart skulle jag vilja det, jag gillar att ha ett facit på allt, så jag kan förbereda mig, både inför kommande prövningar och nedslag. Men å andra sidan tror jag att jag kanske skulle tackla allting annorlunda och mindre bra om jag hade mer tid på mig att veta att det skulle hända... Att få veta vad som händer den närmsta veckan är ett måste, men att få veta vad som händer det närmsta tio åren känns kankse lite för stort för mig att ta in och göra någonting bra av... 
 
10. En händelse som gjort dig lycklig? Balen! Hade liksom gått och preppat inför den hela högstadiet och hela balcirkusen för mig var väl ganska sagolik. Jag frågade Victor på bilden om han ville gå med mig på balen under hösten men då svarade han nej. Efter en ganska intensiv vinter tillsammans så frågade han mig när vi en dag var på väg till skolan 06.30 om jag ville gå med honom. Jag sydde upp min drömklänning, fick min dröm make up och det prinsessliknande håret och de perfekta detaljerna. Allt var så perfekt, enkelt och roligt. Alla balförberedelser, alla danskurser tillsammans. Det var en fin tid och själva balnatten var magisk. Jag tror att hela min umgängeskrets och alla småmoment gjorde mig till den människa jag är idag. Jag ser med lycka och glädje tillbaka till balkarusellen. Som är top tio bästa stunderna i mitt liv.
 
 

11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Min första tanke är Adam, grönt gräs, ett gott vin, en picnikkorg och omringad av djur. Nattdopp mot kvällen och en stjärnklar promenad. Min andra kankse mer realistiska tanke är att jag vaknar upp utvilad innan 8.00, jobbar till 16.00, går ner till gymmet och gör ett riktigt bra pass, känner känslan hela vägen från start till målgång och känner att jag är nöjd med mig själv och mina prestationer. Sen åker jag hem till Felicia och myser med henne och henns underbara zoo... Eller så tar jag en lång stjärnklar promenad med Lindus eller Hannes... och avslutar dagen med ett långt samtal med Adam och bokslukning...
 
 
12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? I Adams trygga famn eller på ett varmare ställe.
 
13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? När jag tänker efter, kommer jag inte på en plats jag avskyr...
 
14. Hur vill du tillbringa din pension?
Jag vill ha ett stort hus vid vattnet. Ha nära till vänner & familjen. Nära till naturen men ändå gångavstånd till centrum och gymmet. Jag skulle vilja resa mycket och ha ett stort minnesrum, tapetserat med en massa fotografier och massa ha stora fina fönster som släpper in ljus. Och unna mig att sluka massa böcker i veckan. Och vara kär. Och ha men massa husdjur runt omkring mig. Vara fräsch och still vältränad.
När jag går i pension vill jag ha nära till dessa underbaringar... 
 
15. Vad pysslar du med just nu? Jag tänker så huvudet knakar... På min framtid, på min vän, på adam och hur livet drastiskt förändras. Och att jag inte får ta allting för givet och att jag måste uppskatta allting som passerar mig.
 
16. Har du någon gång brutit ett ben? Nej. Aldrig brutit någonting. Kankse något löfte...
17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?  Jag älskar ägg, ost, bacon, choklad och lush mask of magnaminty. Bästa ansiktsmasken jag testat, även om jag inte regelbundet har finnar... 
 
18. Vad är du på för humör just nu?Tyvärr, känner jag mig ganska tom, ensam och löjlig. Jag är inte där jag vill vara i livet och jag är absolut inte den Betty jag alltid varit. 
 
19. Vilka världsdelar har du varit i? I Europa & Asien.
20. Snarkar du? Nej. Men jag kan styra mina drömmar "i snoozeläge" och går gärna i sömnen och pratar i sömnen. 
21. Vilka yrken har du provat på? Journalist, fröken, försäljare, testpanel, bloggare, yrkesmilitär, mannekäng och modell/skådespelerska.
Journalist, här testar jag Adam R, Anna & Oliver på Borlänges olika badplatser.
 
 
22. Hur går du helst klädd? Klackar, tighta jeans och någon avslappad tröja/skjorta med mina fina ringar och utsläppt hår. Gärna superbekvämt men snyggt och classy...
 
23. Vilket stjärntecken är du född i? Oxe.
 
24. Vilket är ditt favoritgodis? Melonbitarna som är rosa o sockrade eller typ, toffefi & choklad.
25. Vad sa du senast? "Ja jag ska gå o lägga mig snart!!"
26. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Slöjd & svenska på högstadiet, i gymnasiet drama, engelska, psykologi & filosofi.
 En bild från min favoritlektion i de röda soffora...
 
27. Vilken är din favoritaffär? Jag älskar Monki, XXL, Hollister, Weekday, Stadium & Maku Up store.
28. Vad har du i dina fickor? Cerat.
29. Vad köpte du senast? Vaniljkvarg haha.
 
30. Hur många gånger har du flyttat? En gång, till Surahammar/Västerås 2006, flyttade sedan hem 2012 "för gott". 
31. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? En pall med cerat, en kär kompis kankse Anna och en kamera, att dokumentera allt med. 
 
32. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska garanterat. Har alltid hatat att gå upp tidigt och älskat att vara uppe sent.
33. Senaste filmen du såg på bio? Förr eller senare exploderar jag med Adam
34. Har du blivit sydd någon gång? Nej, har alltid klarat mig haha
35. Vad åt du till frukost?  Makaroner & bacon.
36. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var 10 år gick i fyran och var en i det coola gänget. Räknade kalorier och drömde om att få börja på ridskola, men började istället med konståkning.. Hahah åh fy fan som jag var då! 
 
37. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Adam, han offrade sin egna bekvämlighet för mig.. 
38. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På nattduksbordet.
39. Vad var det sista du åt? Ben&Jerrys.
40. Är du blyg? Bara för några månader sen tyckte jag att jag inte alls var blyg, men sen jag blivit "änka" haha, har jag blivit mer och mer genomskinlig och tillbakadragen. Inga attraherande drag jag gärna framhäver, men nu finns de där...
 

Kommentarer
Postat av: Amanda Niclasson

Verkligen fina bilder!

Svar: Men Gud, tusen tack! Vad glad jag blir!
Elisabeth Johansson

2014-10-21 @ 17:02:54
URL: http://femtiotrekvm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0