Hårmodell

Satan i gatan vad jag älskar mitt nya hår! Alldeles förälskad i min nya ombré. Så, tack fina Sandra & Madde som fixade till det och tack för att jag fick vara er hårmodell under Grazettedagen. Fick precis det jag ville.
Hade sen tidigare en ganska fin ombré, bara lite för långt nergången och för brun i topparna (klippt bort de ljusa sommartopparna), annars fin. Men idag ljusade vi upp den, fyttade upp ombrén och gjorde en bättre övergång mellan det ljusa topparna och den mörka hårbottenpartiet. 
 
Förebilder.
 
Lång lugg och i väntan på att Superboosten ska göra inverkan...  Jag och min fina syster!
Färdig! Något ljusare/blondare utan att bleka håret och en aning frissigt... Har färgat håret med Grazette tidigare och jag måste medge ett jag älskar de. Älskar att mitt mörka hår kunde bli ljusare utan blekning! Fantastiskt. 
Madde stylade mitt hår, så jag kunde vara extra fin till jobbet, en 30 minuter efteråt. haha. 
Professorn i frisör som var där och "föreläste" om Grazette var himla inspirerande och hon kallade min ombré för "Glamourombré" haha, låter ju hiimla fint! Och det blev det!
Fattar fortfarande inte att jag fått mitt drömhår! Det är så himla fint och ljust i topparna och min utväxt kräver ingen större omsorg OCH det är fina övergångar i nyanserna! Vilket verkligen syns när man lockat håret.
I dagsljus! Fantastiskt fint. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Gör snyggt!!! :D

2014-10-03 @ 15:57:29
URL: http://mansingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0