Klar

Åh härre jävlar vad trött jag är efter dagens över 12 timmars arbetsdag... Vill bara däcka i sängen. Och det är nog stor risk att jag gör det om jag inte går upp omgående... Men jag känslan att sova i en sandlåda känns inte så lockande så jag ska nog pallra mig upp trots att det tar emot. Trots att jag snart växer fast. 
 
När jag satt på rast på Willys idag läste jag en hemsk artikel om TV3 Modellen Anna-Maria som varit med om en bussolycka i New York och förklarats hjärndöd av läkarna. Trodde inte att jag skulle reagera så starkt, men det var himla jobbigt att gå ut och vara glad mot kunderna efter rasten. Det känns så tragiskt att en ung människa, eller en människa över huvud taget skulle få "avsluta" sitt liv på det här viset. Det visar än en gång hur skört livet är och hur rädd om livet man måste vara och rädd om sina relationer. Aldrig ta någon eller något för givet. Alltid visa uppskattning. De gjorde en intervju med pappan och han sa att han hoppades att hon skulle få somna in i lugn och ro för om mirakelchansen att hon en dag skulle vakna så skulle hon bara vara som en grönsak och han menade att det inte var rättvist gentemot henne att låta henne leva så. (För att hon innan olyckan alltid varit så aktiv) 
 
Det gjorde så jävla ont att läsa det citatet, men jag förstår honom samtidigt. Om jag hade varit med om något liknande och blev en hjärndöd grönsak efteråt hade jag inte heller velat leva vidare i det skicket. Jag hade som Anna-Maria donerat bort alla mina organ så att jag på det tröstsamma viset ändå för alla efterlevande, "lever vidare" i någon annan... Något fint ur döden och nog det enda, att man kan donera sina organ och låta någon i behov av dina organ få fortsätta leva. Jag hörde en gång en klok man säga "kan man tänka sig att ta emot ett organ, ska man kunna donera också" och det tycker jag lät som ett fint motto.
 
Här kan ni läsa hela artikeln om TV3 modellen.
 
 Blir fortfarande lika starstucked när bästis namn dyker upp i tidningen... Bästa Anna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0