Kommunikation, tips från coachen! haha

Jag får ofta frågor från vänner hur fan jag kan ha ett sånt bra förhållande, och jag tyckte att den här artikeln sammanfattade det mest väsentliga i ett förhållande, eller, att få det att pirra till i magen varje dag. 
 
Dessa tycker jag är speciellt viktiga:

4. Uttryck regelbunden tacksamhet för din partner
Du kanske har yttrat de mest rörande löften  din bröllopsdagmen under de senaste sex månaderna har du kanske helt glömt bort att berätta för din partner att ja, du är fortfarande glad och tacksam över att ha honom/henne i ditt livVälj att vara med din partner varje dag och låt din partner känna att han/hon är din prioritering. Glöm inte bort ordet ”tack”.
 
6. Flirta
Oavsett hur länge ni har varit tillsammans kommer din partner älska att bli påmind om varför du fann honom eller henne så attraktiv i första hand.Lyckliga par slutar inte uppvakta varandra bara för att de blivit sambos, förlovade eller gifta. Lägg märke till nya frisyrer, ge komplimangerför klädval eller bara passa på att le så där lite mysigt flirtigt åt din partner ibland. Kom ihåg att ett leende är SÅ effektivt – och förmedlar en sund känsla av generositet och välvilja.
 
8. Ha roligt
Var fåniga tillsammans. Spela varandra små spratt, uppfinn ert eget dumma språk. Livet är hårt och att hålla en relation stark och frisk tar både tid och kraft – men ta inte allt för allvarligtDe mest motståndskraftiga människorna – och paren – är de som kan rycka på axlarna och skratta åt livet i allmänhet.
 
Och den allra viktigaste byggstenen i ett hållbart, bra och pirrande förhållande:
- Kommunikation. Bli varandras bästa vänner, för då kan man prata om allt. Vi brukar ofta innan vi ska sova, ligga i hans famn och prata om vad vi tyckt varit bra med dagen, om någon framtidsdröm eller något vi uppskattar. Att kunna prata högt och lågot om allt är, enligt mig nyckeln till en jäkligt bra relation.
Och för Guds skull, glöm inte engentiden. Låt honom spela om han nu vill det, man behöver inte umgås bara för att man umgås. Förstår ni?
 
Resten av artikeln hittar ni här.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0