Lättirriterad måndag

Åh, äntligen i mål!
Ja, i sängen så att säga! Haha, det har varit en jobbig dag rent fysiskt. Först var jag så trött att jag blömde ta på mig BH och när man jobbar med barn känns det inte så optimalt att köra utan. Willys? Lätt, Borlänge Tidning lätt... 
 
Idag fick jag vara på en avdelning med 2-3 åringar och shit, oh my god vilka... spralliga jävlar det är... Lyssnar inte, är i trots åldern, är snoriga och luktar ständigt bajs. Haha alltså, förlåt, missförstå mig inte, jag älskar barn, men jag är 20 år (så förvänta er inte ngn lång erfarenhet) hittills har jag bara sett barnens bra sidor, tills idag. Jag insåg att jag nog ändå är lite känslig för bajs, snorkråkor och baciller... Och dreggel på min fina Weekday tröja... Och grus och torkad sand på kläderna. Det är lite charmigt med de tre första barnen, men när man lär klä på... 20 st kör mitt tålamod ner sig i botten. Totalt. 
 
Jag ber till gudarna att jag inte blir placerad på fler 2-3 års avdelningar igen för jag vet inte om mitt tålamod skulle klara av det. Allra minst mina sinnen... 
 
Efter den långa jobbdagen fick jag äntligen gå hem och då gick det snabbt. Åkte hem och vände för att köra pass nr 2 på Willys. Måndag och alla ska eftermiddagshandla. Så klart. Så det var fullt ös och kassorna höll på att ge vika för att de inte klarade trycket. Fick en kontantfrikassa idag och där lär man också ha bra tålamod med kunderna. Misstförstå mig inte #2, men jag älskar verkligen mitt jobb på Willys, men att få berätta för var o varannan kund i typ fyra timmars tid att de får gå runt och betala i den andra kassan är bara såå, frustrerande. Trots snudd på tapetsering om kontantfria kassor på golvet ända upp till taket så förstår somliga kunder en ändå inte. Och jag blir sällan arg, men när kunderna blir blixtsnabbt förbannade på mig för att de, inte kan läsa så blir jag bara så jävla lack. Och när kunder sätter i system att "glömma påsarna" och tar gratis och låtsas som att man inte ser, och kunder som ställer upp sina ungar för att köpa "max-3-st-per-hushålls-varor" gör mig också förbannad. 
 
Haha, förlåt för allt mitt klagomål. Nu är jag klar för dagen. Hoppas bara att lättirritationen lagt sig tills imorgon. Ber till Gudarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0