Livet

 
Uppropet gick bra. Hade dock svårt att hitta för att de inte skrivit ut salsnumret... Men det gick iaf bra tillslut. Vi gick igenom antagna o reserver, igenom schemat... Och så delades vi in och skulle så småningom beskriva den andre nere i salen för typ... 50 randoms. 
 
Jag tycker att jag klarade uppgiften mot bra, det var få" ehm, och och så att ehe" och jag talade med stark röst och jämnt tempo. Dock hade mina nerver förvandlat mina ben till darrande asplöv och eftersom att vi satt i en stor sal med lutande publikstolar såg väl alla att jag höll på att vika mig och kissa på mig av nervositet... Men, som sagt gick det bra. Och om, och iaf när kursens slut är stundad, ko!mer jag vara mycket bättre på att tala. 
 
Nu väntar jago Adam #2 /Rindis på att Jacob ska bli klar så vi kan gå ut och äta. Mysig tisdag, förra veckan körde jag dubbelpass på dagis och Willys o h blev lite småförkyld. Och nu en vecka efter är jag i linköping gått på min första kurs och sitter i soffan med en bra bok och lite mellis. Så livet kan vara haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0