Lördag kväll

Hej kompizar!
 
Har hängt med Jacob, Janne & Joel (Trippel J) hela kvällen. Käkat flott på Max, kelat med saknade Morris, kollat på failklipp (hej träningsvärk i magen imorgon!), sett på Victoria's  Secret show och myst på Jacobs altan innan det var dags för mig att åka hem och varva ner och för de andra att dra ut på fest. Måste klappa mig själv på axeln för att jag faktiskt vågade säga nej. Tidigare har jag alltid velat vara där det händer, alltid med på utgång trots noll energi, jobbpass dagen efter eller bara ingen ork. Men nu har jag ju i alla fall börjat säga nej. Såå, nu sitter jag och syster Madde och delar på en vinflaska haha. Och så sitter jag och planerar den kommande veckan. 
 
Har på sistonde tappat all självdiciplin gällande träning, kost och dygnsrytm och jag mår på fullaste allvar jätte dåligt av att inte ha en rutin på saker och ting. Att alla veckor ser olika ut. Jag är en rutinmänniska ända in på cellnivå så jag måste strukturera upp mina nöjen, jobbtimmar, min sömn och träningstider så jag kan bli hel igen. Så det sitter jag och pysslar med. Är nu full av inspiration till att träna, bli starkare och komma tillbaka. Ta revanch.
 
Så, imorgon börjar mitt nya, strukturerade liv. Med ett hårt och långt träningspass med gänget och gästtränare från vikmanshyttan, kl 10.30! Taggad? Hell yeah!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0