Minutschema

HAAAJ vänner!
Shit vilken dag!
 
Började med en välförtjänt sovmorgon till 9.05, sen gick jag upp, lagade matdosa, skrev av mitt träningsschema och fixade till mig till frukostträffen med Adam Rindis kl 10.00 på Waynes. Hann köpa ansiktscreme och BUS och ett lager av cerat också på Apoteket. Och sen parkerade vi oss i sofforna och bara snackade om livet. Eller, vi tog tag i ett problem som legat och skavt så 1.5 timme senare kände jag mig lättad. Sprang till jobbet och stämplade in på sekundern. Hade ett helt okej jobbpass. Vart lite grinig på alla kunder som missat den stora blinkande kort-skylten och fick skäll av en medelålders man för att jag vägrade sälja en bilaga till honom (en bilaga får man bara köpa om man köper huvudtidningen, enkelt) men det fattade ju inte han. Han sa att han alltid fått köpa bilagan av alla mina kollegor men inte av mig och skällde ut mig tills kunderna tog slut i min långa kö... Vilket tog ett bra tag... Men jag blev glad igen när en snäll dam berömde mitt tålamod med idioten. Kundkärlek.
 
 
Frukostträff med fina Adam Rindeskär på Waynes som bara var hem till Borlänge för att vända. Men glad för att jag hann taima in en träff är jag allt! Även om man alltid vill ses längre... 
 
Känslan av att äntligen få sluta"tidigt" (kl 18.00)  och ha ett helt gympass framför sig, med sällskap dessutom är ju helt fantastisk!
Fina Willys, man blir alltid så glad av alla kollegor (och vissa kunder).
 
 
Efter jobbet slängde jag i mig lite energi och brummade iväg mot gymmet där Aida & Emma var. 
Passade på att kötta medans man ändå hade sällskap och jag lyckades skrapa ihop 2.5 timmar där nere! 
Körde några olika ryckövningar, knäböj och avslutade med att supersetta mage, bål och rygg. Aida var supersnäll och stannade kvar ett tag för att passa mig i knäböjen, så jag lyckades göra en trea på 60kg! Änte dåligt efter ett långt träningsuppehåll! Så jag var superlycklig och hög på alla endorfiner och bestämde mig för att köra ur mig det sista jag hade genom att supersetta bålen, magen och ryggen. Stapplade ut ur gymmet prick när de stängde och kände mig nöjd med min otroliga dag och mitt otroligt braiga träningspass (mjölksyra i rygglimporna, mmmh). Så, tack Emma & Aida  för ert fina sällskap - ni gjorde min dag. 
 
Helt slutkörd efter supersettet med massa mag-, bål- och ryggövningar. Min lilla special gym-efterrätt. haha och dessutom sist ur det, score! 
Njae på mina "magrutor" de har sett bättre dar, men, man måste ju börja någonstans. Det är långt till beach2015 så jag hinner "komma i form"! HAHA.
 
Gjorde ett fantastiskt bra träningspass! Och fick sällskap och peppning från Aida & Emma så jag persade (tror jag) i treor på 60 kg, filade på min ryckteknik och lyfte till gudomlig krogmusik. Blev aspepp. High scoooooooore!
 
 
 
Älskar den där känslan efter ett riktigt bra, långt och tungt träningspass! Man är så jävla hög på lycka, livet och endorfiner! Så himla nöjd med tillvaron och sin egen prestation. 
 
 
Nu ligger jag helt död i sängen. Hannes vill att jag kommer ner till krogen och mysdricker några bärs men chansen är minimal att jag tar mig ur sängen nu, i det här slutkörda skicket.... Haha så jag ska somna in till en ledig dag imorgon (förhoppningsvis inte, skulle gå runt hemma och sakna alldeles för mkt)
 
God natt peps! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0