Morgondagens planer?

- Ja, lika bra att berätta den hemska nyheten att min bloggning inte kommer vara så frekvent den närmsta... veckan. Med start på... Imån. Tyvärr.

Eller, jag ska försöka förtidsinställa några åt er, men jag kan tyvärr inte lova så många uppisar. Haha, Förlåt. Min statistik som ökat lavinartat på sistonde. Men imorgon vänner, ska jag först faktiskt köra ett morgonpass, klämma ur mig det sista jag har inför militärövningen. Sen ska jag försöka packa till helgen och "till sist" vara modell åt Make Up Store's event och sen umgås med några gamla tjejkompisar, är jättesugen på att gå ut o dansa (eftersom att mitt gamla gang svek mig) haha, men vi får se, jag skulle å andra sidan också behöva stanna hemma packa och sova ut... Men det löser sig. 

Lördagen ser ganska snarlik ut, förutom utgången. Hoppas att jag får en någolunda najs sminkning för direkt efter eventet (ska stå och se snygg ut i långklänning i typ, fyra timmar) ska jag hoppa i grönkläderna och köra ner till Östersund, där det dessutom är snö. Vilket jag inte är så sugen på... Men det ska bli skönt att få lite rutin på livet igen, och få aktivera sig lite... Sen ligger vi väl ute i fält, skjuter, flyger och marcherar tills onsdag/torsdag och på fredag får jag packa om väskan inför träningslägret. Kontraster, kontraster. Men jag klagar absolut inte. Det är skönt att alltid vara upptagen så man slipper sakna. Men den biten har vi redan tagit haha.
 
Så här fin blev jag förra hösten efter ett besök på Make Up Store! 
Och just det, under helgen kan ni komma in och få gratis sminkningar, naglarna fixade & brynen plockade... tror jag det var, så kom in och säg hej vettja!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0