Sentimentalt

Hej bloggvänner!
 
Började söndagen med ett tyngdlyftningspass i sann BAK-anda. Många lyftare på träningen, bra pepp och härlig atmosfär. Det är det jag saknar mest nu när jag blivit tvingad till att träna ensam (jobbar så oregelbundet så jag får träna när jag finnet ett hål). Passet gick rätt bra. Var taggad som tusan och jätte glad över att Emil från Vikmanshyttan kommit förbi för att träna med oss. Men jag vet inte, känslan var inte riktigt där och huvudet var fullt med blöt cement. Så jag kom inte så högt, gjorde ett lyft med perfekt taiming och känsla men resterande 100 var kassa. Men jag var nöjd ändå, fick ju umgås med världbästa klubbkompisar som jag saknat. 
 
Efter träningen, satte jag i gång med ett hemmaspa för att underlätta på huvudvärken (jag fått av allt förbannat tänkande) scrubbade, rengjorde och njöt av lite ensamtid. Sen fick jag något ryck och dammsög lägenheten och började städa ur mina hall lådor. Och O.M.G vad mycket skit jag samlat på mig de senaste åren. Hittade massvis med kvitton, några högstadieminnen och ett fint kort från P&L. Började nästan lipa för att det var så fint. 
Vet inte vad jag ska göra av resten av kvällen, men der regnar ute så en tänkarpromenad i spöregnet hade ju inte varit helt fel... Eller bara ligga raklång på sängen och lyssna på Melissa horn? Ja, jag vet inte, vet ingenting just nu.
 
Peace & Love 2012? med bästa gänget, vilka minnen. Åh.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lollo

hahah ååh vilken underbar bild!! har också en såndär bildnågonstans :D Vilka minnen!

2014-10-14 @ 22:15:05
URL: http://engstromslouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0