Slutkörd

Förstår inte hur jag hinner med allt?
Idag tog jag en rejäl sovmorgon till nio (gått upp 6.00 alla andra dagar), åkte och tränade, blev ryck med mycket känsla, front squats & mage/bål/rygg, sen städade jag ur min stridspackning, gått en kall promenad, tvättade två tvättmaskiner, tog reda på kläderna, åkte till Falun på Tjejkväll med systern, shoppade ett halsband och resten var bara skit, lagat pulled pork och hämtat den andre systern på perrongen. 
 
Puuuh, har bara packningen kvar och jag känner mig redan helt slutkörd. Tapto var för 25 minuter sen och mina krafter är slut. Men det är ju en dag imorgon också som jag hoppas att jag hinner med en morgonspringtur innan packningen och innan det är dags att styra kosan mot Stockholm. Hoppas. Annars är livet himla bra och träningen går som smort!
 
 
Fick med mig ett festligt halsband från Glitter på Faluns Tjejkväll och killerheelsen med 14 cm klack stod på sängen när jag kom hem från militärövningen i Östersund. De är så sjukt fina, men jag undrar om de är för ostabila att dansa med en hel natt.... Nåväl, ni ska få ett riktigt inlägg om all shopping jag uträttat de senaste dagarna haha. Har nästan fått en ny garderob haha. Men mer om det sen. Nu, sängen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0