Sverigeturnérn del 1 Stockholm, fredag

Hade helt missat vilken avgång mitt tåg hade, så när jag stressad som tusan äntligen kom till tågstationen så inser jag att jag har en timma på mig innan mitt tåg ska gå. Och när jag väl går ner till perrongen från väntsalen ropar de ut att mitt tåg kommer vara 30 minuter försent. Lite senare än förväntat entrar jag Stockholms höga puls och blir mött på perrongen av fina, världsbästa Anna. Ni vet som de där lyckliga filmscenerna då den mötande springer mot den som rest och de förenas i en lång kram och tårarna nästan smiter över kanten för att man är så lycklig? Just så var det. Jag var så in i helvete lycklig över att 1: bli mött, 2: bli det av Anna.
Hon kan smälta isberg med sin närvaro.
 
Vi tog oss till hennes favoritsushi hak och vi beställde in varsin sushi. In kom en färggrann tallrik och när man smakade sushin, exploderade det i munnen. På riktigt var det nog den bästa sushin jag någonsin ätit. På delad plats med ett japanskt sushihak i Bangkok! Haha. Kan fortfarande komma på mig själv med att dreggla ner tangentbordet när jag tänker tillbaka på den sinnessjuka matupplevelsen... 
Där satt vi en, kanske två timmar och bara pratade om livet. Fick påfyllning av livsviktig Anna-energi innan vi knatade över och mötte Kim & Malin. Underbart är kort, som man säger, men jag klagar inte. Hade ju lika gärna inte blivit av så jag är nöjd med det lilla jag får. 
 
Fina bästa Anna. En av jordens finaste personer som är så otroligt klok, jordnära, omtänksam, snäll, intelligent, engagerad och också min bästa vän. 
Den bästa sushin jag någonsin ätit, eller på delad förstaplats med ett riktigt sushihak i Bankgkok. Inte illa pinkat! Rena smaker av bra råvaror. Allt bara smalt i munnen. Och dessutom riktigt prisvärt! Utanför Centralen i Sthlm värt ett besök om man som vi, älskar sushi. 
 
Innan vi skiljs åt. Fina, världsbästa Anna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0