Livet...

Hej hörrni!
 
Inser att jag har en riktig bakis-på-livet-dag idag och allt jag kan göra är att gilla läget (Adams hejdå är en bidragande effekt, men absolut inte orsaken). Skönt att inte varje dag behöva vara sprudlande lycklig utan att man också kan ha rejäla dippar - då känns livet mer levande. När jag varit hemma i cirkus en timme, tittandes på lite kläder för själens skull, bestämde jag mig för att gå ner till gymmet och bara köra känsla.
 
Sagt och gjort. Tog på mig mina fina kompressionsbyxor och rosa-svarta linne och gick ner och körde ryck och stöt. Gick förvånansvärt bra. Bra taiming och bra avstånd med tankarna. Så jag gick ganska högt upp och nötte känsla känsla känsla. Måste erkänna att snygga träningskläder kan göra ett helt träningpass. Var helt ensam på gymmet så jag höjde musiken(hårdrocken) och pumpade järnet. Och körde catwalk emellanåt(vem fan gör det egentligen!?), för att få bort de negativa tankarna på att inte höja stångens vikt, men jag kom ju ganska högt ändå så något positivt lär ju speglingen gjort, haha. 
 
Sen tog jag en terapistund bland Willys hyllor (älskar att gå i matbutiker, även fast jag jobbar i en) så jag kom hem med lite grönkål, massa druvor, min älskade kvarg, granatäpple, kidneybönor, chips och 600g choklad. Haha. Bra blandning va?
Sen gick jag ut på promenad med Hannes. Två timmar senare, hade jag vädrat mina tankar och satte igång med att göra grönkålschips. Det visade sig vara mycket enkelt och gott, men nästa gång ska jag nog expedimentera med mer kryddor och köra de lite kortare i ungnen! Nu, har jag pratat färdigt i telefon med min kärlek och ska väl lägga mig under duntäcket och förlora mig i någon sorglig bok. Bakissöndag var det ja! (Redo för en ny vecka imån)
 
För att pigga upp mitt trötta och deppiga sinne, satte jag för skojs skull på mig min rosa-svarta komposition. Svart-rosa kläder från topp till tå, hahah! Gjorde susen för träningen, faktiskt!
Ensam på gymmet. Skrämmande, kan ju meddela att jag inte slötrände och njöt, ptrecis hahah
Alltså, solnedgngen idag var MAGISK!!! 
 
Grönkålschips. Enkelt, smakrikt och krispigt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0