Upprustning och milslång promenad

Tog tag i dagen (igår, måndag) och satte igång med att förnya min bokhylla. Tog en ganska kall promenad till bibblan, fin musik i lurarna och skinande sol. Älskar att komma till biblioteket, älskar personalens service och smittsamma leenden. Var ute efter en engelsk bok som jag totalförälskat mig i, men de hade den inte så jag fick beställa hem den, hann samtidigt boka Michaela Fornis En bok om kärlek, som jag tycker så mycket om. Gick runt bland hyllorna ett bra tag innan jag tog en favoritbok och en bok med ett lockande namn "100 meter lycka".
Känner att jag vill läsa kopiösa mänger i höst, så jag kan komma tillbaka till skrivandet. För nu har jag abstinens. Vill skriva vackra texter, långa artiklar och intressanta repotage. Men det blir nog bara texter av den första sorten... 
 
Körde på en grå-svart outfit med bruna och rosa detaljer. 
Bokfångst. Alla Katarina Von Bredow böcker är mina absoluta favoriter, och just "räcker det om jag älskar dig?" är sådär höstmörk-mysig att läsa. Väldigt djup, vardaglig och fantastiskt fin. Lätt läsvärd. Läser alla hennes böcker minst en gång/år och varje gång upptäcker man ett nytt perspektiv eller en ny favoritmening. 
 

Efter bibblan tog jag tag i mina skor som dag efter dag står o blänger på mig och skriker efter omvårdnad. Rengjorde, putsade upp och smorde in mina skinnskor. Får ta tag i mina mockaskor en annan dag. Men fina blev de allt! Kom på att jag nu måste byta sulor på hälften av de... 
Balkongvy. 
Samtidigt tog jag en kopp favoritte. Första koppen för hösten i hemmamiljö. Aaah!
 
Under tiden skorna torkade, passade jag på att tvätta mina sminkpenslar och limma ihop mina Bobbi Brown som gått sönder :( Men fina blev de efteråt iaf! :D Här nedan ser min mina favoriter, dock saknas en mjukare snedskuren pensel som jag brukar ha till contouring. 
Avundades Sussi som skulle träna., själv var jag alldeles för lat för att masa mig iväg ;)  ...
 
så jag och Madde gjorde pizza... :D
Och åt till en fantastiskt fin solnedgång. 
 
Mot kvällningen gick jag ut på en långpromenad med Lindus, min fina barndomskompis. Och det är så sjukt kul hur många minnen som kommer upp medan man går. Vi pratade om valet, om hennes första kärlek som jag wingmanade haha och om hur alla killar vi alltid umgicks med vuxit upp nu. Och så handlade hon ekologiska grönsaker för 160 spänn, haha. Det var en mycket mysig promenad och jag är glad över att jag tog min nya vinterjacka (som jag egentligen ska få av Adam i julklapp) 

1.7 mil slutade promenaden på. Fina linda.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0