Aldrig Ge Upp

 
Aldrig ge upp moment, nästa. 

Nu sticker jag tillbaka till Uppsala! Och det är verkligen inte med stor förväntan och längtan. Tvärs om, vi ska nu gå in i det sista projektet, Aldrig ge upp. Och man kan väl kort beskriva projektet som en överlevnadskurs och den tyngsta delen av GMU, både fysiskt och psykiskt då vi kommer gå flera mil om dagen, sova lite och äta ännu mindre. (De kommer plocka av en allt ätbart, vilket betyder att mina bars och allt godis kommer försvinna=arg Betty) Det sista examinerande projektet på hela utbildningen. Pust.
 
Jag är inte alls taggad på det här. Men inställning är väl bara en knapp att vrida upp, så jag hoppas och tror att jag ska ta mig igenom det här också. När jag börjar tvivla på min förmåga och bara vill ge upp ska jag tänka på att man kan räkna ner dagarna tills jag kommer hem och att "Nothing worth having comes easy"
 
Jag har gått flera mil genom dålig terräng förut och jag klarade det. Jag vet att jag kommer klara av det här med, jag får bara ta ett steg i taget och stänga av känselknappen till mitt inflammatoriska knä (som fortfarande inte läkt sen förra fältövningen:() . För fy fan vad fantastiskt det kommer vara bara att få gå på en riktig toalett. Att få sova en hel natt. Ta en varm dusch. Och äta mat som inte är grönpåse. Jag kan klara av det här och det ska jag också göra. När du ger upp har du förbrukat 30%, alltså kommer det finnas 70% av vad du egentligen klarar av kvar.
Up and away!
 
 Det här är btw min kroppsvikt nu. På två månader under GMU:n har jag gått upp 4 kg, i vad är fortfarande oklart. Siffrorna har stått still sen sjätte klass i mellanstadiet och att jag nu på enbart 2 månader går upp 4 kg är en stor förändring. Det förstör lite i min tyngdlyftning eftersom att jag nu gått upp en viktklass, men de extra kilona ska nog kunna gås ner under sommaren och oj vad lägligt med lite extrakilon till AGU:n. Får se vad vågen står på när jag kommer hem, 2.5 kg mindre tror jag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0