Doften av civilisation

Helgen är över och njutning upphör. Det går fort nu. Jag är snart klar, utexaminerad soldat, redo för nya äventyr. Men det känns ändå som att jag saknar något väsentligt. Kanske är det avsaknaden av familjens värme eller kompisarnas oändliga pepp som gör mig så... tom? 

- Ja jag vet inte riktigt, men dessa helger som kommer då och då är alldeles för kort tid att ladda upp batterierna på, man blir nästan mer urladdad än vad man redan är. 
 
Den här helgen har jag fått umgås med Adam. Vi har varit ute i stugan och arbetat, haft hemma spa, varit till Skäve på avskedsfest för Louise, träffat Gustafsgänget, gått på Kupolen, köpt det nya GTA spelet... Och umgått med Sofie, Amanda & Fredrik i Säterdalens långa, många dalar. Ätit pizza och glass ute i blåsten och bara blivit uppdateade på livet. Men jag är inte nöjd. Jag skulle vilja ha ett år av sovmornar. Ha tid till att ha tråkigt. Det enda jag känner jag gjort bra den här helgen har väl varit att jag konstant ätit. Käften har inte fått vila en vaken sekund sen jag kom hem, så nu är väl beachformen i fara, igen. Haha.
 
Skämt och sido, nu ska jag återgå till balkongmyset och nybakta bullar. Suga i mig det sista innan examinationsveckan, fullproppad med prov på nato, maxtester och multytester. Sen kan jag åka hem för Valborg, utexaminerad och med en ny titel på CVt. Förhoppningsvis. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0