Jag har gjort det!

 
Jag har genomlidit GMU:n. Överlevt och på något jävla vänster också lyckats bli godkänd. Jag är tom efter vår slutgiltiga lämplighetsbedömning. Urlakad och så otroligt... Ledsen? Får man säga så fast man tagit sin soldatexamen? Jag vet inte. Jag har iaf blivit sågad vid fotknölarna på hur jag är som människa och hur jag varit under utbildningen. Men det är väl också något jag får ta till mig och göra någonting bra utav. Nu är det över iaf, och nu vet jag vad jag ska jobba på när jag återvänder till Förberedande officerskurs. Det är bara att bryta ihop och komma igen. Jag har ju klarat av GMU:n, vad kan stoppa mig?

Så häruttryckte jag mig på FB:
 
"Tre månader har gått sen jag ryckte in på LSS. Vilsen, motiverad och förväntansfull. Och nu står jag här, som utexaminerad soldat. Jag tvivlade inte en sekund på att det skulle bli en tuff tid både psykiskt och fysiskt. Att jag skulle lära mig enormt mycket om mig själv, mina gränser, mina styrkor och svagheter och om andra människor. 
Men aldrig på det här viset. 

Jag sökte en utmaning som tog mig ur min comfort zone och det har jag verkligen fått. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men däremot vet jag att den Grundläggande militäriska utbildningen, GMU varit, i särklass, det tuffaste och jävligaste jag gjort i hela mitt liv. Att jag faktiskt lyckats ta mig hit, levande är ett under. Att jag är godkänd ett mysterium, men jag gjorde det och det ska fan firas i Valborg! Grattis till mig, soldat Johansson!"

Kommentarer
Postat av: Bar

Jag har flera gånger blivit så sågad att jag tänkt lämna in allt och åka hem som civilist. Det har jag aldrig gjort, och det är jag tacksam för idag.

Svar: Det är lätt att fastna i nuet och bara tycka synd om sig själv för att man inte alls förtjänat kritiken, men bara man låter det få lite tid och andrum lär man sig att ta åt sig och gå vidare. Jag hoppas att jag också orkar stå ut. :)
Elisabeth Johansson

2015-04-29 @ 19:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0