Arg

Alltså. 
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Händelserik dag. Minst sagt.
Haft tomatkrig med en hel drös kunder, var av en det blev storbråk med. Efter att han kallat mig både det ena och det andra, det senare fulare än föregående fick jag nog. Ställde mig upp och skrek på fanskapet. Jag vet att jag i min arbetsroll ska ta skit, jag vet att det är mitt jobb och att jag bara ska le och nicka artigt. Men jag kan inte sitta och vara trevlig när någon kallar mig för fullkomlig idiot och helt inkompetent bara för att jag inte hade ansvar över vad han lagt i sin korg. För att jag, inte sa till när han hade tagit 2 kg för mycket tomater och behövde betala fullpris. När jag inte var i butiken, där han plockade tomaterna och påpekade vår maxgräns. Och för att jag sa till först vid hans förfrågan att man behövde betala fullpris om man översteg 5 kg. Ska man behöva skriva det?! 
 
"Max 5 kg, över 5 kg fullpris" jag trodde det var logiskt. Men tydligen inte för en fullvuxen man. 
Så jag har varit jävligt förbannad och brutalt förolämpad idag på jobbet. Förstörde hela min dag. Jag vet att man inte ska ta åt sig, men jag kan inte låta alltsammans rinna av mig. Det träffade alldeles för djupt. 
 
Efterjobbet idiotcyklade jag hem för att möta upp en köpare, sålde saken och gav mig direkt ut med Sussi för hallonplock. Och himmel. De var perfekta. Tjöt av lycka som ett barn varje gång jag stoppade ett i munnen. Och det bästa var att busken var smockfull av de. Och de var så där perfekta att de bara rann av kvisten. Det mina vänner, det var total eufori. Och sen tog vi en snabbrunda på Maxi och nu har jag gjort matlådor så det räcker för ett tag. Och så har jag bränt mig. på handflatan. Så vi får se om jag kan jobba mitt 12 timmarspass imorgon.... Natti!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0