En kortis!

Tjingeling!
 
Har precis packat klart inför Örebro. Var mer hård mot mig själv den här gången och lät mig inte minnas tillbaka i allt gammalt som ploppade upp medan jag packade. Och nu är jag äntligen klar. Två garderober med klänningar, 17 skor och en enorm kartong skönhetskrämer senare är jag ready to go! Nej skämt och sido. Men det är en hel del. Hoppas allt går in i Räzern... 

Har förresten sprungit Vasaloppsstafetten! 11 km smärta och litervis av svett. Det var sjukt kul, mitt lag var väldigt snabba och jag är lite besviken för att jag fick skavsår och drog ner snittiden... Men annars nöjd. Helgen har varit så himla himla bra. Fått umgås med mina favoriter, tagit ett nattdopp, legat under en fantastisk natthimmel, tagit ut ungdomarna på djursafari och motionerat. 
 
Nu bär det av mot nya lyan, rätta in allt mitt skit, komma tillbaka till Borlänge. Packa om trossen för KFÖ och övning med mitt nya kompani! Har fått en befattning som spaningssoldat så jag misstänker att vi ska gå långt, måla oss i ansiktet och spana på "fiender". Därefter blir det att fara hem till Filippa i Stockholm och senare åka morgontåget till Örebro och börja skolan. Härrejävlar. Vi hörs när jag har mer tid! (Då ska ni få en bildbomb från hela Augusti)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0