New in!

Veckans sammlade tillskott i matrielväg!
 
 
 
Från Cocopanda! 2 eos blueberry specialpris o fick de för 45:-/st! Luktar riktigt gott och smakar godis!
Nic's Picks från Techniques som jag så länge kollat på! Skulle ha en countouring brush men när det var specialpris på heöla settet kunde jag inte motstå... typ 245:- ist för 370:-! 
Och så min älskade färgbomb från Revlon! Gör håret magiskt, mjukar till och med upp mina slitna och blekta ombrétoppar 139:- ist för typ 230:- Det kallar jag för kap!
Och en angle brush för kampanjpriset 90:-
 
 
 
Det blev en hel drös träningskläder från Nelly! Linne med snygg urringad rygg och en Nikeinspirerad sport BH och några linnen till som ligger i tvätten! 130:- resp 161:- 
 
Fick för mig att slå till på ett par färgade tävlingsstrumpor till tyngdlyftningen! Dessa har kompressionsförmåga och fina detaljer baktill! Nedsatt på 70% så de blev mina för 120:- på Intersport!
 
Klänningen kunde jag inte låta bli när jag hela våren gått och sneglat på den... Hehe, kostade 150:- på BikBok, men en sömm var trasig så jag fick den för 120:- är jag inte en bra shoppaholic?
Ryggen är magisk så jag ska visa er den sen!! Blir prima till bröllopet om en vecka (trots att jag redan köpt en klänning innan)
 
Och dessa primebootsliknande stövlar från Ellos! Åh, så fina de är! Skinnet är riktigt bra och skon bekväm. Dock, är vadernas omkrets så stor att jag skulle kunna få ner mitt lår och stänga dragkedjan, så jag överväger att skicka tillbaka de... Kostade 1300:- från början och jag fick de för 560:- Helt klart prisvärt!
Och ett skoglikt bedset från Ellos... 150:- kankse dte kostade? ja., något sådant.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0