Total däckad!

Jag har varit bra på att överträffa mig själv ett tag nu, gällande min tidsuppfattning. Men idag tog jag nog priset i idioti! Vaknade kl 4.00 (efter tre timmars sömn det senaste dygnen) i Stockholm för att ta det tidiga morgontåget mot Örebro. Höll mig vaken hela vägen för att inte missa stationen, kommer fram för sent för min introduktion, läser att man kan komma till 9.15 istället, gör det, går campuset runt med någon sektion, traskar hemåt vid lunchtid och växer fast i soffan. Inser vid 15.00 att det kanske vore bra med en tupplur så jag orkar med kvällens aktiviteten. Slänger i mig några koffeinkoppar för att försäkra mig om att jag inte sover så länge, rådäckar. Vaknar upp tre timmar senare av att Adam sitter på sängkanten och bombaderar mig med "första-dagen-på-universitetet-frågor", lovar att följa med honom till Arvid för att ha pizzakväll med hans läkarkompisar, rådäckar, igen! 
Och nu sitter jag här nyvaken, ensam (Måste ha sovit så himla hårt att Adam gett upp uppväckandet och åkt på egen hand) och med världens mest slitna kropp och sinne som om jag redan gått igenom hela nolle-p. 
Helt otroligt, haha. 
 
Från och med nu ska jag tacka ne mer, även om det är svinkul. För så här borta och sliten har jag inte varit på bra länge. Sinnessjukt, haha! Nu är det dags att skriva köplista och därefter bege mig mot grabbarna! På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0