Insikt

 
Insåg tidigare idag att jag kommer hata mig själv mer om jag inte är vältränad och förberedd när jag rycker in till GMU:n, än vad jag kommer hata mig själv när klockan ringer 07.00 för morgonträning. Kan ju erkänna att jag inte direkt varit gymmet trogen under jul och nyårs "ledigheterna" , men nu så, nu är det dags. Att hinna i kapp. Komma i form. Och tagga till. 
 
Tre veckor till seriestart (och även min sista tyngdlyftningstävling på ett bra tag) och tre veckor och två dagar tills jag rycker in. Panik. Ångest. Stress och en jävla massa press. Men det ska nog gå bra då motivationen hittat tillbaka till mig. Idag körde jag så hårt att jag flådde upp händerna. Haha. Det är väl ändå ett godkänd insats? 
 
Sen åkte jag till jobbet och betade av, kanske karriärens segaste kvällspass. Haha. Cyklade hem i motvind och kikade på den nya Beck med familjen. Som förövrigt var riktigt bra! Nu ska jag lägga mig med ett kapitel från The golden year och sen sova en stund innan det blir morgonträning. Jag kommer absolut ångra att jag skrev att jag skulle morgonträna, men den 26, när det väl gäller, kommer jag tacka mig själv. Hoppas jag haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0