Livet

Hej vänner.
 
Äntligen helg. Kunde jag inte tänka mig i början av veckan. Men fort har det gått. Har varit ute bland hyllorna och plockat idag med. Det har gått bra, inga sprutande tak men en klämd fot av trucken och en ödla i pantsoporna. Den ni! När jag kom hem från jobbet kände jag bara för att dö i soffan, sluka en hel chipspåse och sleva ur en burk Nutella till middag och det var precis det jag gjorde till Sussi föreslog mysträning nere i grottan. 
Jag nappade direkt, när mys och träning används i samma mening är det svårt att motstå. Tog oss till gymmet planerade att köra tre saker och sen åka hem. Körde lätta squats och trots tom stång fick jag genast ont i knäna... Persade i bänken i antal reps på min "favoritvikt" och körde därefter min favorit magövning, Row boat sideways. När vi stretchade och mest chillade i stretchingrummet kom Sussi på den eminenta idén att ta en runda runt Mellsta och även här kunde jag och Aida inte säga nej. Så det blev en liten promenad och en backintervall i kvällssolen. 
 
När jag kom hem kunde jag parkera mig i soffan med gott samvete. Och ge mig en extra klapp på axeln för att jag inte stack på ännu en programpunkt... Såg på The longest ride istället och det räckte som kvällsunderhållning för i kväll. Nu ska jag njuta av en extra lång skönhetssömn, börjar 11.00 imorgon och kör till stängning, så det är jag värd. Och efter stängning planerar jag och mina kollegor att åka till Rättvik och gå på skummparty. Och så rullar nästa vecka på. Fast med segelflygskurs och M90. Och snabba dubbla arbetspass på Willys. Ända fram till lördagen då jag äntligen får ta ledigt, efter en 22 dagars arbetsvecka och äntligen, äntligen får se Elin & Mikael säga ja till varandra. Livet mina vänner, livet.
 
 
Först plockjobb på Willys, sedan mysgym och älvpromenad och blåbärsbuketter med megagoda bär. Alltså, livet. Fan vad jag älskar det!

Säkert tio år tillbaka

 

Det regnar, även inne på Willys!

Kalles bild från dagens arbetspass! HAAHAHA!!!

Härregud. Vilken jävla arbetsdag! 
Plockar pallar halva dagen och på eftermiddagen pratar jag och Kalle om att det hade varit passande med en kaosartad arbetsdag (det är hans sista imån) och det regnade nått så fruktansvärt, så vi skojjade om att det hade varit passande att taket brast. Fem minuter efteråt brister ett stuprör i taket och vatten från alla håll och kanter börjar spruta in! Det var så himla komiskt. Den följande kvarten handlar om att få det 20 meter höga taket att sluta läcka... OCh vi hissar till slut upp Rikard med trucken för att räta hålet med pallplast. Haha. 
När det väl slutat spöregna, började städningsarbetet. Och torkandet. Haha härregud! 
 
Ni som varit på Willys i Borlänge vet att det är en bit till pantrummet... Ända dit kom vattnet och butiken liknade vår lägenhet för drygt en månad sedan! Vatten upp till ankeln. Plaskade runt och hade vårt lilla skumparty där bland hyllorna. Haha. Det var fruktansvärt jobbigt att städa upp allt vatten, jag visste inte riktigt om jag var svettig eller blöt i från regnvattnet. Efter jobbet traskade jag till Kupolen i dygnsura joggingskor. Passande.
 
Imorgon blir en kul dag, förmodar att jag kommer få svinna en hel del varor och torka desto fler. Haha, livet!

I´m in love!


Segelflyga

 
Åh, just det!
Har jag berättat för er att jag nästa vecka ska jobba som instruktör på en segelflygskurs, anordnad av Flygvapnet? Det är verkligen en dröm. Klart en av de roligaste militärövningarna jag varit på! OCh nu i år, ska jag få återuppleva euforin, fast från en befälsroll. Det är helt galet. Jag ska få lön för att flyga, exercera ungdomar och ha kul. Så livet är inte bara bitterhet från det eviga Willysjobbet. Det är också segelflygsutbildningar, jogg till Långsjön och Flygvapenjobb i min egna hemstad!

Tillskott!

Haha, hej!
 
Nu är jag bra less på livet. Känner att jag jobbar alldeles för mycket för att hinna pusta ut och njuta. Men snart så!
Hade världens träningsvärk på baksidan av låren och i ländryggen så det var rätt outhärdligt att jobba mina 10.5 timmar idag. När jag äntligen, efter evighetslånga timmar fick stämpla ut och känna vinden blåsa i håret när jag kom ut var jag så euforisk att jag trodde jag skulle börja böla i bilen. Det var på riktigt en av veckans höjdpunkter. 
 
Efteråt gick jag lite på Kupolen. La undan en drömklänning som jag länga tittat på, men inte kommit på fler tillfällen än bröllopet att ha den på... (Ekonomiskt Elisabeth!) Så jag ska sova på saken. MEN efter min o Sussis promenad, kom jag hem och läste min mail kunde jag inte låta bli att klicka hem ett par Primebootsliknande stövlar och sängkläder. Haha, jag vet att jag måste sluta, men i rea tider är det ganska så svårt. Dags att krachlanda i sängen, imorgon ska jag packa upp varor hela dagen!
 
Ellos Shoes NubuckstövelEllos Shoes Nubuckstövel
Från Ellos, väntar med spänning på mina nya tillskott!

För jävligt

HEMMAAAA!
 
Lyckan är total. Det är en ny pågående trend på willys att vi alltid är underbemannade, till och med under löneperioder. Då vi automatiskt borde bli fler. Eller borde, det är en självklarhet att man blir fler när försäljningen ökar. Det är ju inte direkt rocketsience... Idag har jag slitit som ett djur. De sista två timmarna var jag så djävulskt kissnödig att jag trodde jag skulle blöta ner kassastolen, vilken nysning som helst. Det var kö till frysdiskarna och jag hade världens träningsvärk i överkroppen, så ni kan ju bara försöka föreställa er vilket helvete jag jobbade i. Snudd på Aldrig ge upp-dödslängtan. 
 
Så nu har jag krachlandat i soffan och har inga som helst planer på att avancera, eller så mycket som lyfta ett finger till för i kväll. Eller, ja, möjligen göra två nya matlådor till morgondagen. Kör 8.30-19.00 och är inte alls peppad. Men det ska nog gå att ändra till morgondagen. 
Hoppas att dagens rejäla överkropps träning och jobbpass gör att jag slocknar direkt i sängen. En dag närmare ledigheten, Elisabeth. Bit ihop och dra på det bredaste smilet så kommer nog den där efterlängtade "efter-16-dagars-arbetsvecko-söndagen" snart. Och härre min Gud vad jag längtar! 
 
 
På söndag får jag sluta le konstant och äntligen äntligen, få ligga i solstolen en hel dag - oavsett om det blir sol eller inte!
 

-

 
Tumblr

-

Om drömmar fanns till salu, vilken skulle du då köpa?
 
 
Pic fr Jörgen Steen

07.23

Mornin!
 
Känner att jag bara blir tröttare och tröttare. Efter jobbet är jag oftast helt slutkörd!
Men idag börjar jag senare, så jag ska försöka få lite gjort. Rengöra sminkpenslar, mina klackskor, blogga i kapp, planera in tentor, skriva på papper, ladda in musik i iPoden, ta mig ner till grottan och lyfta lite, röjja upp i rummet och plugga lite högskoleprov. Och sen jobba stängning. Och sen kraschlanda i sängen. För det är jag värd.

Jag är så trött

Hej hörrni!
 
Gud, vilket tempo jag har. Helt jävla slut!
Kom hem efter midnatt igår från Örebro och flytten. Kastade oss i säng och 6 timmar senare var det dags för uppstigning och jobb. På jobbet var det kaos. Har verkligen sprungit fram och tillbaka över hela varuhuset, hela dagen! Plockat, tagit kassan, sprungit upp och plockat igen. Vi fick en megalast på lagret så det har verkligen varit ett gympass hela dagen idag. Och som om det inte vore nog är det ju löningshelg... 
 
Nu är jag helt slutkörd. Orkar verkligen inte röra på mig, inte ens vända på mig för att jag ligger tväs över på en kam som ger mig bortdomnat ben... 
 
Ska försöka sammla lite kraft så jag kan ta mig upp till duschen. För om en timme bär det av mot Rättvik för att se Nause, alltså härre Gud. Och imorgon kör jag igång med jobb igen. Räknade ut att jag hade 16 dagars arbete på raken utan en enda ledig dag de kommande dagarna. Helt sinnessjukt, kommer nästan få lov att ta semester så jag inte bränner ut mig. Ha ha ha. Näe, skämt och sido. Så länge det går ska jag mjölka varje vaken minut. Leva livet. För i augusti smäller det! (Ja, sommarens alla höjdpunkter på en och samma gång) yay.
 

Uppis!

Haha livet alltså. Körde stängning i tisdags och "tittade förbi" Oliver, Isak & Kim på deras spelkväll. Blev fast i något NHL spel, såg American pie - The beta house och spelade lite mer spel... Klockan sprang iväg och vid 3.00 var jag hemma. 3.5 timmar senare skulle jag gå upp öppna Willys. Tror ni jag kom upp?
Sov som en gris tills chefen ringde och väckte mig. Haha. Och blev retad hela dagen av Kalle & Ayad för det. Livet, änt det härligt?
 
På kvällen tog jag och felicia en ridtur, och jag måste säga att jag tycker att jag förbättrats i min ridning, även om förändringen är pytteliten.  Härligt var det iaf att få trava lite ner mot Tunet! 
 
I torsdags startade jag morgonen med 7 km promenad innan frullen. Åkte och handlade och umgicks därefter med Oliver och katterna halva dagen fram till kvällsjobbet. Mådde illa som satan, men krigade ändå tappert på. Tappade bort mitt kort (katastrof) och lullade mest runt till stängning, pga förlusten. Var så förbannat förvirrad. Helt hjärndöd hela kvällen. Vid halv elva hade jag hunnit hem, packat lite och facebookat klart så då gasade jag iväg till stugen för att somna där i Adams famn.
 
I morse var jag lat som fan, så jag orkade in upp när Adam åkte vid 6 snåret. Min första plan var att åka hem och packa lite mer men jag tog en sovmorgon ist. Och nu har jag jobbat klart för idag. Och packat klart och nu bär det av mot Örebro! Härre Gud. Pressat schema.
 
 
Morgonvy!
 
 
 

Lyckligast i världen

Red igår med Felicia. Det gick snabbt. Och jag var lyckligast i världen. Idag har jag svårt att köra bil, pga träningsvärken. HEJJA!
 
Gosiga Stig!

-


Långpromenad

Frida och jag tog en lång promenad i morse, gick till tänkarbryggan vid älven och upp mot Årby. Nu två och en halv timme senare är jag åter hemma för att fixa några matlådor och packa ner mer hygienartiklar. På fredag bär det av mot Örebro! Men först ska jag hinna jobba lite och hämta ut mina paket från posten! Upptagen kvinna.
 
 
En gammal bild på Fridis!
 
 

Helst i en kombination


Bloppis snart!

Rensade garderoben, för andra gången den här sommaren. Ska flytta ner lite höstkläder och vinterjackor till Örebro så nu var det dags för en till rensning. Skor och väskor stod också med på nerpackningslistan, och det förvånar mig hur mycket skit jag samlat på mig under åren. Har på tok för mycket väskor, jackor och kläder för att få plats i Adams tvåa. Så, kompisar, snart blire bloppis! 
Klänningen nedan ska jag dock inte sälja av, den ska jag ha på Elins bröllop i Augusti!
 
 

Grillkväll

Grillkväll. Insurgent. Ösregn och en projektor. Grabbhäng. Kravlöst och efterlängtat var det förra veckan!
 
 

Hetsigt

 
Puuh. Vilken förjävlig dag det varit. Blir störd av några byggarbetare som klampar in i lägenheten och ber oss ta bort massa möbler längs en hel vägg. Rengör mina sminkpenslar i vrede och världens stress. Åker och hämtar ett av mina 1000 paket som kommer den här veckan, kommer till jobbet. Kastas in i världens kaos. Riktigt långa köer, arga kunder, stressade kunder och för lite personal. Bra kombination! Härre Gud. 
 
Slutade för någon timma sen och nu har jag hunnit packa ner mina skor och vinterjackor. Ska fixa studiestöd, byta bank, planera in några resor i januari och fixa lite andra studiesaker innan sänggång. Och hoppas att morgondagen inte blir lika hetsig som dagen.

En nykomling i höstgarderoben!

En vit enkel kappa från Zara 549:- gick hela kalaset på och oj vad jag kommer mysa runt i den här i höst!
 
 
Ursäkta flyttkaoset i bakrunden... 

-

 
tumblr
 

Frukosten är serverad!

Vaknade upp i stugan idag. Till ett soligt stormande hav. Till söndagslunch med massa Monténisar och till bebismys. Livet! 
 

Lisas 21 års dag!

Skyndade mig hem från jobbet igår så jag kunde åka mot Lisa och hennes 21 års firande!
Började med lite snabbfix hos Lisa, spelade "med andra ord" och drog sedan vidare mot Etage som till en början var stendött! Alltså pinsamt dött. Men efter midnatt brakade det loss och dansgolvet fylldes. Det var riktigt kul! 
 
 
Inveg min vita sommardröm och körde på detaljer i roséguld. Easy peasy!
 
 
Med andra ord!
 
 
Haha så jävla ostabila. Hahah
 
 
 

Storslaget

Mina storslagna planer för dagen består av arbete, klädsortering och kartongköp. Fast i omvänd ordning.
Härlig lördag liksom!
 
 
 
 
 
 

Volleyboll!

Hellre för sent än aldrig?
Volleyboll för någon vecka sedan!
 
 

Helt okej fredag, 10% nöje och resten jobb.

Morgonen var lite trögstartad. Sängen var alldeles för skön och fängslande. Men till slut kom jag upp. Tog mitt pick och pack från Gustafs och körde ner till Borlänge. Dagens första programpunkt var morgonpromenad med Rindis, 9.30. Vi spatserade upp mot Sportfältet, fastnade vid Tjärnasjön och satte oss på sjöns VIP-platser med utsikt över hela sjön. Pratade om livet. Så där som vänner gör när de inte träffats på länge. 
 
Den här sommaren skiljer sig från alla föregående sommrar. I år har de här värdefulla promenaderna inte varit vardagsmat för mig. Utan mer en lyx jag unnat mig, som knappt gått i repris. Sommaren har inte riktigt kommit igång för mig, för jag väntar fortfarande på Anna och Adams hemkomst, för mig är det ett riktigt sommartecken. Startskottet för semesterperioden. Men i år blir det ingen semester. Inga reunions. Vilket såklart, känns tungt. En av årets höjdpunkter, när ens bästa kompisar återvänder hem och man faktiskt kan ses mitt i veckan och bara hinka te i Annas flickrum eller spela Bomben i Lars residens till glasspill på bordet. Nej, den här sommaren kommer inte bli fulländad, men jag ska göra det bästa av situationen. 
 

När vi kände oss klara med promenaden drog vi till Waynes för morgonkaffe och inomhusvärme innan jag fick lov att springa till jobbet för att jobba 9 timmar till stängning. Nu har jag precis tittat klart på den senaste Falk-filmen och jag har svinont i magen. Ligger dubbelvikt. Måste ha varit den där creamy caramel frappen jag drack med Rindis. Med laktos och extra mycket grädde. Är hjärnan dum får kroppen lida... Haha, hoppas illamåendet och krampen övergår för imorgon är ännu en jobb(ig)dag. Sängen kallar. 
 
 
Bildutfyllnad. Maddes bild för övrigt. På en skog, eftersom att jag och Adam Rindis tog en promenad. 

New in

 Mina nykomlingar i garderoben och smyckessamlingen! Haha. De har blivit några klockor genom åren... 
Kommer ni ihåg när mitt liv gick under för att min följeslagare försvunnit? Nu kunde jag inte stå ut längre så när jag var i Stockholm  förra gången köpte jag en ny på Ur&Penn, för 698:- tror jag den gick på. Men så värt det. Vattentät och allt i ett klockan. En riktigt bra invenstering. Det lovar jag!
 
Kunde inte hålla mig när jag ändå stod i kassan och såg denna goding på 70% rea. Har länge velat ha en klocka i roséguld och gärna med romerska siffror och denna hade ju allt, och låg dessutom på rean så jag kunde inte låta bli. 180:- pungade jag ut på den! Ni kan ju förstå att jag bara inte kunde låta den hänga kvar i skyltfönstret... 
 
 
 
Har fått en rejäl klocksamling de tre senaste veckorna. Nykomlingarna på bild. 
 
 
På Sephora fick jag med mig en Toffee lotion och tvål! Luktar dumlekolor i hela badrummet efter min framfart, fanns dessutom till superpriser! 30:- för tvålen och 15:- för lotionen! 
 
 
 
Och så min stora nyblivna favorit. Min quiltade ridjacka från MQ/ STOCKH LM. Har länge velat ha en beige ridjacka, gärna i Barbour stil med smådragkedjsdetaljer, markerad midja och gärna en utsmyckad krage, men till studentvänliga priser och här om dagen när jag var med Jennifer på Kupolen gick vi i vanlig ordning in på MQ och där, på rea avdelningen hängde den här. Ensam kvar. Exakt i min storlek, beige och dundersnygg. Den skrek på mig. Trodde först att någon hängt den där av misstag, men när jag provade den blev jag nästan övertygad om att faktiskt kunna slå till på fullpris (1300:- ) MEN, när jag gick till kassan så låg den på rea. Gissa lyckan. 
Funderade först på om man ändå inte ville ha lite värme i höstmörkret, men jag kom fram till att den kalla nyansen skulle passa utmärkt, väga upp till de varma hårtopparna, liksom. 
 
Och så den här. Det har varit kaos i två veckor för att jag inte kunnat planera längre in än till slutet av Juli, men nu så kan jag slänga in träffar och övningar ända till Juli 2016. Snacka om lättnad. (Och det har jag faktiskt redan gjort) 79:- på Willys, som hittat!
 

Förälskad


Dör inombords

Har fastnat i träsket där man har för mycket inplanerat, så nu gör jag absolut ingenting istället.  Produktivt. 
Hamnade av misstag i en bortglömd bildmapp på datorn och jag dog inombords när jag påmindes om alla BT UNG äventyr jag fått chansen att uppleva. Som det här badtestet vi gjorde 2010. Där vi bilade från strand till strand i Borlänge-Säter, med bästa crewet. Oliver, Anna & Adam.
Förstår än idag inte hur man kunde få betalt för att göra något man älskar, att bada, med några älskvärda personer. Helt insane och absolut ett av mina bästa moments i livet.
 
 
Toalett - check! Men är den användbar? Frågar sig Rindis.
 
Världens bästa.

Som terapi

 
Jag hatar att springa, har jag nämnt det för er? Men när det regnar, glömmer jag nästan bort det. Då kan jag lätt ta mig ut på en lagomt långsam tur. Det känns lite som terapi faktiskt. Få springa av sig, avreagera sig, springa rätt igenom vattenpölar som om de hade någon magisk effekt. Och när jag känner mig klar och bearbetad är man nästan färdigduschad. Win win! (Skämt och sido)

Lördagsmys 4/7

Åkte till gymmet för att göra lite nytta, men hettan tog kål på mig. Så det blev ett kortpass med lite styrkeryck, bänkpress och halvdana marklyft i bastuvärme. När jag och Adam kom hem bestämde vi oss för att plocka med Sussi ut till stugan för solning och avkoppling. Sagt och gjort. Somnade nästan omedelbart där på bryggan. Härre jösses vad underbart. Tills, Jacob började terrorisera oss och påminna oss om hans stundande fest. Haha. 
 
Kvällen innehöll födelsedagsfirande i Långsjön, kaotisk grillning och massvis med myggbett. Och en utgång för grabbsen. 
 
 
 
 
 
 
Så jävla sköna. Har man ingen boll... tar man en vattenmelon ist!
 
 
naffs i örat, ja farför inte?
 
 

Jag måste sluta

Jag har under de senaste månaderna kankse inte varit mitt bästa jag, och framförallt inte de senaste veckorna. Dagarna. Detta, har resulterat i oroligheter och ett djävulskt shoppingbegär. Jag vet att jag redan innan, eller i vanliga fall har svårt att hålla kortet borta från alla möjliga affärer, men nu på senare dar jag har verkligen levlat upp och tagit ut svängarna rejält. Köpte bil för två månader sedan. Bara igår tyckte jag att jag behövde nya träningskläder för 700 kronor, ett nytt "sminkbord" och en back med Cocosvatten... Och så sent som... nyss, för 10 minuter sen klickade jag hem min drömjacka "för att den var på rea" och en ny order träningskläder för 650:- . Och bara förra veckan köpte jag en annan drömjacka (den var quiltad) från MQ. 
 
Jag vet att jag har ett litet shoppingberoende, men nu. Nu har det nog vuxit till sig till ohälsa. Stackars Adam, han kommer inte få plats i vårt gemensamma hem, pga alla mina nya jackor, skor och husdjur. Det är snudd på att man redan nu måste gräva sig igenom mitt rum av shoppingbags och oöppnade paket. Jag kommer bli som de här gamla tanterna med kupongerna, och hemmalagren med tre pallar läsk, en hylla choklad och ännu en vägg myggspray, bara för att det "var billigt", liksom.
Hur som, har ni något bra tips på att få stopp på mitt shoppingbegär? Det är absolut inte så att jag behöver kläderna/prylarna. Jag tycker bara om älskar att konsumera. Och ännu bättre, fynda. 
Mitt livscitat är "I don't know if i really like the shirt or just the sale". 
Kommer gå under som student... 
 
 
Det är i alla fall denna skönhet som jag köpt. Från Zara. 

Ledig lördag!

Förlåt för min bittra ton här i bloggen, de senaste 5 inläggen. Det är inte min mening att överrösa er med mina problem. Men jag måste ha någonstans att slänga ur mig all frustration så bloggen brukar bli kraschlandningsplats... hehe. 
 
För att lätta upp stämningen kan jag bjuda på några sommriga bilder från lördagen! Jobbade hela veckan och när jag äntligen på lördagen fick ledigt tog vi oss direkt ut mot stugan för lite mys med vännerna, lek med Melker & Alma och senare grillparty och nattbio. Mysigt!
 
 
 
Ja alltså alla lite fett här och var och mitt har satt sig på magen. Inga konstigheter. 
 
 
 
Hahah min pojkväns biodebut! Busskille och festkille som drar en fimp i Dennis röv, hahah!
 
 
Viktorias bilder. Här förenar jag nytta med nöje. tränar medan Melker leker haha!
 

Blir less

Har suttit i telefonmöten för ombokningar och reklamationer hela morgonen. Uuugh. Nu känner jag mig klar med all okunnig servicepersonal... Ska ge mig på mitt nästa projekt, nedpackning av mitt rum (eller iaf av mina krämer, a k a spalager....) Sen se Rindis en snabbis innan det blir kvällsjobb. Har köpt alldeles för mycket inredningsskit och höstkläder de senaste dagarna så jag får knappt plats. Ska bli skönt att se golvet igen och lite luft i garderoben. Preoblemet är bara att packa ner rätt kläder som man inte vill använda de närmsta veckorna... 
Kan någon snälla ge mig en handbok i hur man packar smart!?
 
 
 

Energi

 
Träffade Jennifer från plutonen förra veckan! Och härre min Gud vad skönt det var att få prata av sig med någon som förstår en. Det är så svårt att  få alla utomståe att förstå livet i Försvarsmakten. Det blir i många fall svårt att förstå poängen om man aldrig upplevt den själv. Men med Jennifer var det som att "komma hem". Skönt att få lite perspektiv från det och skönt att hålla kontakten med en guldklimp man önskar följer med en resten av livet. Det är så mycket jag tycker om med Jennifer!
 
För det första är hon galet inspirerande, stark, modig, peppande, förstående, hon har ett hjärta av guld och hade jag inte haft henne vid min sida under GMUn hade jag aldrig klarat den. Så många gånger hon ställt upp, peppat en och bara funnits där när det varit uppförsbacke. Jag är så tacksam. Obeskrivligt. Alla borde ha en Pedersen i sitt liv. 

Misär

Fan vad jag inte orkar med mitt liv just nu.
 
 
Jag har insett att jag skulle ta mitt liv på allvar, för länge, länge sedan. 
Jag har alldeles för mycket saker att uträtta i sommar så min flytt kommer bli stressig, ostrukturerad och osorterad. Och att börja ett nytt livskapitel i ren kaos i hemmet i en ny stad, skulle jag inte önska min värsta fiende ens. Jag la två odrar idag på nätet och precis när jag tror att betalingen är genomförd får jag ingen orderbrkräftelse - men pengar har dragits från kontot, på båda leveranserna. Min cykel har gått sönder.
Mina två dyraste dunjackor är vattenförstörda.
Det har strulat till sig med helgens stundande Stockholms-weekend.
Jag kommer vara på militärövning i två veckor i augusti och missa 2 veckors nollande. 
 
Så. Slut på gnäll. 
Ursäkta mitt megabittra och misäriska inlägg, men jag känner mig bara så himla hopplös nu. Kan livet bli värre nu!?
-Tveksamt. 
 
Uppdate: min "husdoktor" Anton skrev precis ut ett behövligt recept till mig. Så här ser deseringen ut, haha
"Och som din husdoktor så skriver jag ett recept till dig på en engångsdos av en hel B&J. Bra för både kropp och själ. Jag rekommenderar någon med choklad i, men det är upp till dig. " Hur kan man inte dra på smilgroparna och skratta åt livets misäer när man har en "husdoktor" som Anton. Hahah!

Panik!

Härre gud!
 
Tiden bara flyger iväg! Tänkte sätta mig ner och planera upp Augusti, nu när jag äntligen skaffat en ny kalender, men insåg nyss att jag måste springa till jobbet! Så det kan bli. Hörs efter stängning!

Gårdagen kl 07.35

Jag tänkte ledig dag, Jessica tänkte Kolonial till 17.00, jag fick tänka om. 
Hoppade in på kolonialen igår. Kolonial avdelningen är den arbetsgrupp på jobbet som plockar varor som inte är frukt eller mejeriprodukter eller kött. Hade det gött på jobbet med Sebastian och runt 13.00 hade vi plockat klart våra pallar. Så resten av tiden sprang jag runt och frontade och var lite i förbutiken. Var alldeles slut efter jobbet när jag kom hem, men jag bestämde mig ändå för att göra ett ryck med flytten och få några saker gjorda. Så jag plockade med mig Madde och tog mig en redig shoppingtur. Handlade lite inredning och gick några ärenden. Så när vi några timmar senare kollapsade i soffan hemma kände jag mig tillfreds med min dag. Adam slöt upp och jag kände mig fulländad. Bra dag va? Oplanerade pengar in - oplanerade pengar ut. Haha
 
 

Långlunch med August!

 
Jag är emot min paddkvalité, men hellre det än ingen bild alls när man glömmer kameran hemma.
Haha, tog en långlunch idag med min fina och saknade vän August! Som just nu bor och utbildar sig till helikopterpilot i Västerås. Vi har tidigare gått på militärlägren tillsammans och vi uppdaterade varandra om livet. 
Det var himla trevligt. Om allt går som det ska kommer vi jobba tillsammans i Augusti. Och inte på vilken kurs som helst! Så jag håller tummarna. Hur som, trevligt och välbehövligt var det i  alla fall, nu, tillbaka till planerandet!

Den berör

 
 

Daniel Wellington

Titta vad jag fick av min fantastiska pojkvän igår!
En Daniel Wellington klocka i roséguld och brunt läderarmband. Himmel vilken dröm! Vilken fullständig Bettyklocka, tidlös, enkel och med favorit färgkombinationenen. Kunde inte få en bättre spontanpresent. 
Om ni vill ha en likadan kan ni hitta en här.
 
 

Snabba steg

Söndagar på Willys är väldigt lugna. Så idag har jag väl inte inte jobbat ihjäl mig direkt. Däremot fick jag för första gången stänga förbutiken. Vilket var rätt spännande! 
Efter jobbet kände jag mig otiffredställd så jag och Linda drog ut på en powerewalk på 6 km. Nu skulle jag egentligen jobba lite med mailen och signa upp mig, men jag har tydligen inte fått någon inloggning... Så då får det bli sängen istället.
 
Jag ber om ursäkt för min bittra text innan, men jag hittade en fin bild som kan lindra lite granna. Fr Tumblr
 
 

I en bedövning

Hello!
 
Det känns inte riktigt bra. Det här. Det känns som att jag lever livet i en bedövning. 
Som att ingenting riktigt är på riktigt. Halvdant. Eller bara blir misslyckat. 
 
Jag vill ha fart och fläkt i mitt liv. Stora projekt på gång. Och helst många av de. Jag vill att min omgivning ska vara inspirerande, initiativtagande och livfull. Jag vill hinna uppleva massa äventyr men även hinna förvalta de här på bloggen så jag kan återkomma om 7 år och skratta åt minnena. Jag vill sprudla av glädje varje morgon, gå ut och ta min vardagliga morgonrunda, cykla till träningen och persa innan jag fortsätter mot en 9-timmars arbetsdag och när den är slut hinna vara produktiv en kvart på kvällen innan jag ska sova. Och någonstans där emellan PLU-koder, tunga vikter och färgglada springskor vill jag gärna hinna bli lite brun, njuta av sommaren och få semester. 
 
- Men det hinner jag inte. Det är så himla mycket jag vill göra i mitt liv men inte förverkligar. Och det gör mig ledsen. Jag vill gärna skylla på den mänskliga faktorn, men jag inser att det inte håller i längden. Jag har svårt att acceptera att dygnet bara har 24 timmar och att jag minst måste sova en tredjedel av de. 
 

Nu tar jag välförtjänt helg!

 
 
I alla fall för några timmar. Har jobbat som ett djur hela veckan. Gått till gymmet och direkt hem för att sova. Nice life huh? Ska njuta extremt mycket för från och med nu kommer sommaren bara bestå av jobb, jobb, jobb, och så lite gym där emellan... Så, jag ber om ursäkt i förväg för mitt händelselös li . haha

My cup of tea

fit-lifting-girl:

fit-lifting-girl
fit-lifting-girl:

fit-lifting-girl
femfitspo:

Steph Pacca
teenshealthandfitness:

Challenge yourself!
teenshealthandfitness:

Love these workout gear!

35-24-35
fit-fitter-fitspo:

Fitness blog xx


that’s what i want 
paradiseofhealth:

Get fit by the summer. Follow for motivation and weight loss tips
Inspiration

06.34

God morgon. 
Hade helt glömt av hur fruktansvärt mödosamt det är att ta sig upp innan sex på morgonen. Gud! 
Sov hos Adam så när han gick upp fick jag snällt följa med, så han kunde skjutsa mig till stan innan hans jobb började. Men det var väl lika bra. Jag har öppning idag så den tidiga uppgången passar mig perfekt. Ska lyxa till det med lång frukost och en promenad innan jobbet. 
 
Efter jobbet är planen att träna, dra sladdar i bilen och kanske göra något produktivt på kvällskvisten... Men vi får se! Jag kanske slocknar redan vid sex.... 

Intensiv volleyboll

Hej bloggiseeen!
 
Det var ett tag sen sist och oj vad mycket jag hunnit med!
I fredags kickstartade jag dagen med lite träning. Och när Adam slutade åkte vi till Hedemora och Delplocken för att finna en sidodel till Räzern, tyvärr hade någon jävel redan plockat den enda svarta delen så vi åkte hem tomhänta. 
 
Vid fyra var det dags för volleyboll i Säter. Klarblå himmel, ett 20-tal kompisar och väldigt bra spel. Det var helt underbart. Vi spelade litegranna, gick ner för att svalka oss i Ljusten, fortsatte spela, hade vatten och jordgubbspause, spelade mer, lyssnade emellanåt på musik från Joels mobila musikanläggning och grillade framåt kvällen innan vid tolv snåret packade ihop. Jag hade inte kunnat önska mig mer. Många bra & saknade vänner på en och samma plats. Och så hade jag blivit lite mer användbar i spelet... TYVÄRR var jag så fruktansvärt upptagen av spelet så jag tänkte inte alls på att fotografera. Måste vara första gången någonsin... Men jag har lånat några snappisbilder. 
 
Ellens fantastiska bild!
 
Och Fridas, lite mer episka bild. Haha. 
 
 
Kvällen avslutade med en sån här magisk solnedgång, typ 00.00 på fredagskvällen. GALET!

Fri yay!

Sundsvall 2015
 
Hej underbara fredag. Du känns mer som en måndag men det gör mig inget att du är startskottet för en ledig och förhoppningsvis mysig helg. Jag har stora planer för dig idag. Antingen åka med Oliver och bada i Dammsjön, eller städa, beror lite på min egen effektivitet. Sen vill jag följa med Adam till bilplocken i Hedemora, för att göra Räzern lite stiligare och sen går det bra att parkera oss i Säter för Volleyboll, grill och härligt umgänge. Och om du, mot förmodan skulle vara extra effektiv vill jag gärna se Veronica Maggio. Det hade nog gjort min vecka. Bara en liten önskan och preliminärt dagsschema. 
Later!

Nattdopp och kokhett jobb

Torsdagen, alltså härre GUUD vilken himla värme!
Startade morgonen med ett tyngdlyftningspass, bara cykelturen dit fick mina fotbollsstrumpor att lämna en oönskad solrand under knäet... Var alldeles blöt och slut när jag kom fram, i 23 graders värme 9 på morgonen... 
I grottan var det exotisk värme, så jag kunde inte alls prestera. Så det blev lite tunga frivändningar med pappersvikter och tung core för att göra något bra... Tog en lång dusch och begav mig senare mot jobbet. 
 
Fick stå helt själv i förbutiken idag. Och det var fan asjobbigt. Kölapparna var slut, ACn i butiken ur funktion, kläderna snortajta och köerna ringlande långa. Det måste undgått schemaläggarna att det är P&L vecka... Det var väl mer eller mindre kaos hela dagen. För lite personal i utomlandshetta är ju mer eller mindre katastrof. 
 
Men jag krigade på bra ändå, vi var ett dreamteam som stängde, trots midsommarlånga köer till kassorna vid stängning. När jag kom hem från jobbet kände jag mig så slut, lökig men ändå äventyrslysten och så kom ett taimande erbjudande från Oliver att åka och bada. Så det blev ett litet nattäventyr. Nattdopp med Oliver, Elias och Josefin i Långsjön. Och därefter filmtime med "The last song" in på morgonen. Mysigt, spontant och kravlöst. Livet mina vänner!
 
De hotar med superhetta... :'( Med min tattuering önskade jag att det vore regnperiod i minst två månader till... FML
 
 
Det var en otroligt fin kväll med fullmåne och mjuka illrosa moln. Hade varit en perfekt dejtkväll!

-

 
Pic

RSS 2.0