Etapp nr 2, klar!

 
Jobbpass nr 2 för dagen - avklarad. 
Stod i förbutiken idag. Och för första gången sen jag kom dit och blev certad (alltså, ja, 3h totalt utspritt på två veckors tid) fick jag stå ensam. I BÅDE förbutiken OCH självscanningshagen. Så mycket ansvar och paniksvett har jag aldrig tidigare fått... Men jag klarade av det. Som tur var jag bara själv med bådastationerna i max en kvar, så jag hann inte springa SÅ mycket när jag skulle gå fram och tillbaka. 
 
Men det var riktigt kul! Spelen är roligast. När de vinner och när man får klicka runt. Ciggen och snuset är absolut svårast, svårlokaliserat (finns alldeles för många sorter) och så använder jag inget själv så det tar lång tid att hitta och lära sig. Haha, alltså förresten, idag fick jag agera snusexpert åt ett gäng tyskar. Jag som aldrig i hela mitt liv snusat, knappt hade koll på sortimentet och änn mindre de olika varianterna och skillnaderna de emellan gav ju absolut den bästa expertisen. Jag var så jävla svettig! När jag där skulle förklara på engelska vad hjortron var, vad jag trodde det var för skillnad på Vatch mini och vanlig, mer än storleken... Och vad jag rekommenderade...Haha härre gud vilken cirkus. Men nu är jag hemma, i tryggt förvar. 
 
Ska slänga ihop lite packning för imorgon ska jag och Enbacka åka till Säterdalen och klappa djur. Och något säger mig att jag kommer få springa som satan efter busiga elever, så jag måste rota fram skapliga gummistövlar att springa i. Hehe. På återseende! Det är förresten Ayads bild jag lånat till inlägget. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0