Kaos

Åh härre Gud vilken obra dag. Typiskt.
 
Den första halvan var bra, till och med bekväm. Trotsade tatueringen och la mig på studsmattan och lapade sol i två timmar innan jag började jobbet. Fick en himla najs bränna med en kritvit ruta där tyget täckt tattueringen & tre runda ringar från bikinidetaljerna. SCOOORE!
 
När jag skulle åka hem till Borlänge upptäckte jag att jag tappat mina nycklar... Så jag var både utelåst, sönderstressad och hungrig...
På jobbet var det kaos. Vi var helgstyrka i kassorna & självskanningen men hade köer värre än midsommarshoppingen (Dalecarlia Cup & löningshelg). Nej, jag skojar inte. Köerna stod still. Det var en mardröm. Vi var fyra i kassorna, två på förbutiken och i självskanningen och jag sprang fram och tillbaka mellan min kassa, PSS:en (självkanningen) och en kollegas kassa som krånglade. Det var som ett svettigt gympass som aldrig tog slut. Kom på min rast en timme senare för att jag vrångt och bestämt propsat på den sista kunden i min kassa skylten. Hon gjorde ett jättejobb som fick avvisa kunder mest hela tiden medan jag servade alla framförvarande kunder, men annars hade jag aldrig fått äta. Haha.
 
Trots allt kaos, krångel och elände, fick jag säkert dagens eloge av kollegorna. 
- Tack vare mig fick de upp procenten på PSS:en (och det är tydligen dagens stora mål, varje dag, året om.)
Så det var rätt okej att jobba idag också. Kul med lite omväxling. haha, eller nej, inte i sånna volymer.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0