Sanningar om mig

Det var länge sedan ni fick en dos sanningar om mig, så här kommer en!
 
- Ibland önskar jag att jag hade ett mindre behov av underhållning. Jag har lätt för att tro att jag har mer tid än vad jag egentligen har, så möten som överlappar varandra och en smockfullbokad helg är inget ovanligt fenomen. 
- Jag lägger mest pengar på riktigt bra hud- och hårvård. Den oslagbara favoriten är Maria Nilas True soft collektion. 
- Jag älskar regn. Blir mest produktiv då. Älskar att springa i regn, bör jag tillägga.
- Jag har svårt för att bara "se på" när ett misstag begås. Under GMU:n hade många tragiska saker kunnat ske om vi inte påpekade bristerna och de vanorna har följt mig ut i det civila livet. 
- För första gången sen jag kom hem, har jag kommit till en punkt där jag känner mig klar med Borlänge. Nu vill jag ut på fler äventyr. Byta ut min omgivning, byta vanor och börja på en ny kula.
- Jag förutspår att 2015 kommer bli ett hektiskt år för min "Before I die-list" jag menar, jag har ju redan bockat av många punkter så som GMU-milstolpen, köpa bil, flytta hemifrån, tatuera mig, skriva anställningavtal med Försvarsmakten och gå en modevisning för en riktig designer. Jag tror att jag vid årets slut kommer känna mig väldigt nere för att jag inser att jag inte har så många punkter kvar av min lista (som jag kan uppnå nu,). 
- Få saker som hästar och andra djur kan göra mig så ändlöst lycklig. Oavsett utgångsläge. Bara en kravlös liten ridtur eller en travstund där jag faktiskt lyckas sitta kvar kan få leendet att gå från öra till öra. Länge.
- Jag ska fira 10 års jubileum med min Sony Eriksson knappmobil. Sen ska jag börja fundera på att ersätta den.
- Jag har aldrig varit så lat att jag skitit i att tvätta bort sminket efter en vild utekväll, high five på mig själv!
- Jag trodde att jag växt ifrån småbarnsfasonerna, men jag kan fortfarande finna mig själv ensam på balkongen, undrandes vad jag hade kunnat göra för att undvika misstag. Eller djupt insjunken i mig själv och bara spela upp minnesbilder på personer jag mist eller lovat mig själv ta avstånd från. 21 år är tydligen en för ung ålder att växa ifrån sånt från... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0