Säterdalen

 
 
I tisdags var jag ner till Säterdalen med Enbacka! 
Fick vara med en trea, med en annan vikarie. Som var väldigt busiga, så så fort vi kommit ner till dalen försvann alla... Men som tur kunde jag göra lite nytta hos mina favorittreor. Fick åka rutschkana, klappa djur, äta mängder av korv och åka linbana - på arbetstid. Änt livet fantastiskt!?
När vi skulle tillbaka till skolan blev jag så förbannad på mina treor för att de aldrig lyssnade, så då röt jag i. Och visst hjälpte det. Hela bussresan hem var de lugna, när jag berättade om min GMU. Och när vi kom till klassrummet och hade 20 min kvar av skoldagen fick jag de tysta (med en liten mutning) och vikarien som hade klassen med mig sa att klassen aldrig varit så tysta förut. Kände mig så stolt. Haha
 
Sen fick jag leka utomhus resten av eftermiddagen och slutligen stänga avdelningen. Vilket var väldigt läskigt. För att ingen riktigt berättat för mig hur allting gick till.... Men jag klarade det! Och efter jobbet lekte jag och Adam med Melker & Alma. Och sen körde vi lite pingis hos Anton på kvälln. 
 
 Självklart tog vi en djursafari hos Anton innan pingisen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0