Sminkmodell i stockholm

Blev tillfrågad om jag kunde sitta som sminkmodell åt en bekants flickvän, så det blev en spontantur till Stockholm igår. Gick upp 5.00 för att 4 timmar senare sitta i studion, redo för omvandling. Sminkningen blev väldigt fin. Linnea, som gjorde den hade som uppgift att "förstora" upp asiatiska ögon med hjälp av olika sminktekniker hon fått lära sig under kursen och visst lyckades hon. Man blev nästan lite ledsen efteråt för att det var så fint och för att man visste att det bara var en sminkning och skulle gå bort med lite vatten.
 
Efter kursen strosade jag på stan, solo. Det var skönt att få vara ensam bland stressen och mycket folk. Bara gå i sin egna lilla värld, titta i butiker man själv ville se. Tog till och med en ensamlunch på mitt favorit sushihak. Fast det var väl mer påfrestande än njutningsfullt. Tog upp ett helt bord för mig själv och alla stressade matgäster med 45 minuters lunchen ville ju också sitta... Så jag snabbåt utan att egentligen njuta så mycket och avlägsnade mig sedan. 
 
Senare mötte jag upp Filippa, strosade lite mer bland rean, pratade sommarplaner och gick sedan hem till henne för fika. Sen mötte jag upp Anna och där blev det ännu mer fika på EH. Det var så himla mysigt att bara lätta lite på hjärtat och få ha henne nära. Min bästa vän. I sommar kommer hon inte hem som hon brukar göra, vilket betyder att vi kommer ses lika lite som under resten av året, vilket suger. 
 
Har kikat in den här skönheten alldeles för många gånger, nu fanns den på Zaras rea och intresset hade svalnat. 1-0 till plånboken.  Fast nu när jag ser den på bild ångrar jag mig rejält...
Landets bästa sushi, Panda sushi vid centralen!
 
livet. Få sippa frappe och umgås med bästis. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0