Stockholm & utgång

Fredagen var väldigt pressad. Gick upp 5.00 för att hinna med ett tåg en halvtimme senare. Strosade runt på stan med Sussi, barbent och endast med min tunna trenchcoat. Det kallar jag för sommar. Framåt eftermiddagen hade vi redan avverkat alla intressanta butiker och då, såklart dyker Madde upp och ville gå i de igen. Kompromissen blev att Madde fick kika själv medan jag och Sussi lapade sol utanför. Haha
 
När vi kände oss klara gick vi till Smaka på Stockholm. Och härre min Gud, vad mycket gott det fanns där. Tyvärr var det ju alldeles för långa köer så jag slog bara till på en Mocci. Och visst var de underbart goda! Bara lite för små... När vi kände oss klara började nästa jakt, jakten på middagen. Det var inte en lätt uppgift. Haha. 
Men vi klarade det och till 20.00 satt vi på tåget hem. Alla avdäckade, nöjda och otroligt trötta. 
Snipsnap slut, så var sagan inte slut!
 
När jag entrade Borlänge fick jag skynda mig hem, sminka mig fort och slänga på mig en festblåsa för att senare bege mig mot Oliver & Isak på förfest för att sedan gå ut på Liljan. Vi var inte full styrka från Gänget men de som var där av styrkan var väldigt fulla. Det var en himla rolig utgång! Bra stämning trots många nya ansikten, bra låtar och mycket bra sällskap. När portarna till Liljan stängde stapplade styrkan hem till Oliver & Isak igen för efterfest. Och stackars grannar... Men himmel vad roligt jag hade! Top 5 utgångar. Imorgon blir det en repris, fast med full styrka. 
 
Det var svårt att behärska sig vid buffébordet (med 20 olika rätter) nä'r det fanns så mycket skaldjur och friterat... mmmh!
Tror jag aldrig skrattat så mycket som då när vi skulle ta kort i fotobåset... Kiknade av skratt.
 
 
Efterfest. Haha
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0