Fräscht svall

Äntligen har både jag och Madde hittat ett gemensamt hål att boka in en uppfräschning för mitt vinter- och GMUtrötta hår på. Har fräschat upp min ombré inför modevisningen, blekt och lagt i en färgbomb som en extra bonus. Så nu är håret catwalk redo, resten av kroppen är lite sliten, otrimmad och blåslagen men det fixar sminköserna, har Anna lovat mig. Haha. 
 
På lördag går jag en modevisning för duktiga Anna F som designat en bikini åt mig, från scratch. Ända sen i höstas har hon tagit fram designen, färgat tyget själv och provat olika modeller på mig och på lördag är det alltså dags att visa upp hennes mästerverk. Jag är givetvis väldigt nervös. Jag har aldrig gått en visning för en riktig designer förut, mest bara för stora företag så det ska bli spännande att få göra någonting nytt. Och jag hoppas verkligen att jag kan leverera, nu när jag blivit någon storlek större och inte alls tagit hand om min hud som vanligt på ett tag... Återstår att se! På fredag far jag åter hem till hemstaden och då har vi generalrepetition inför visningen! Så nervös! Men det ska nog gå bra, det är väl inte så att man glömmer av hur man går på fyra månader?
 
 
Det är sista gången jag sitter i den här salongen. Kommer absolut sakna Maddes tre år på frisörslinjen där jag haft halvlång page, gått från snelugg till lugg och gått från chokladbrunt slingat hår till superombré. Om jag ska fortsätta fixa håret i samma takt som förut lär jag numera göra det på Maddes salong och det kommer absolut inte vara studentpriser på de behandlingarna... Så, tack Madde för att jag fått vara din hårmodell så många gånger och för att du verkligen tagit hand om mitt hår i tre års tid.  
 
 
 
Efter frösörbehandlingarna tog vi en välförtjänt lunch på Sushi Lovers.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0