So high

Alltså hörrni... Jag är så freaking high!
På livet alltså. 
Gick upp när klockan ringde i morse, åkte till gymmet och körde tyngdlyftning för första gången sen jag ryckte in i januari. Och det var på fullaste allvar ... underbart, fantastiskt & otroligt stelt, haha!
Men jag gjorde det! Trots att mina nuvarande babyhänder skrek och blödde i protest, trots att jag blivit så stel att jag nästan inte kunde komma ner i sittet (too short muscles and fat). Min vision, eller drömbild var att gå ner och mjuka, bekanta mig med stången igen och bara träna teknik. Men med Sussi blir man alltid pushad till sin gräns så jag ryckte 8 kg under mitt pers! Vilket jag absolut inte trodde att jag skulle göra. Trodde knappt på en bar med två tior på (35kg). But I did. Och jag är otroligt stolt över det! 
 
Visst, det var jäkligt jobbigt att komma tillbaka och få lov att "börja om" igen. Men tänker man tillbaka på allt jag gjort sen jag gjorde min sista tyngdlyftningstävling är det ett mindre äventyr. Obetalbara minnen som jag kommer skratta åt livet ut. Så det gjorde inte så mycket. Jag var mest överlycklig över att jag kunde ta så mycket utan träning och teknik. Efter lite ryckövningar gick vi över på ren grundträning och frontsquats, där hade jag mindre tur. Värmde upp, kände mig stark, men stel, lassade på och får fruktansvärt ont i knäna, inser att inflammationen ändå inte lagt sig och blir lite nedstämd (hur länge ska jag få vänta liksom!?)
 
Så det var fruktansvärt jobbigt. Imorgon ska jag göra ett nytt försök med mina benlindor och se om jag kan knäböja lite lätt. Förmodligen inte, men det kommer bero på den fruktansvärda träningsvärken och inte på knäinflammationen, högst troligt. Men man kan ju alltid hoppas. 
 
 
Trodde länge att det här var dagens combacke limit... Men icke, 40kg till klarade jag att rycka! Så jävla imponerad av mig själv. 
 
Segerlycka/bild. 
 
Obligatorisk spännisbild.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0