Sthlm

Och så var denna ovanliga dag över. Haha, jag följde med Filippa hem till Stockholm igår natt och när vi kommer fram till Sthlm Central står hennes Erik där, med sin mini cooper. Överraskar Filippa. Och det hela slutar med en tresked i hennes systers dubbelsäng som liknade ett stilrent hotellrum. Med hennes busiga katter springandes över golvet som två duracellkaniner. Hur härligt är inte livet?! 
 
I morse vaknade jag upp efter en underbar natts sömn och till ett hotellfrukostbord Filippa hade dukat upp. 10 minuter senare sprang hon vidare mot sin skola och kvar blev jag med hennes sovande syster jag ännu inte hälsat på. Men det var inte det värsta, det värsta kom när hennes föräldrar kom hem och jag lite generat gick fram i tshirt och trosor och hälsade... Bra första intryck... 
 
Men som tur var de jättesköna och det kändes som om man var hemma. När jag packat ihop mina saker mötte jag upp bästisen Anna för en snabbvisit, kortare än behövt men bättre än ingenting. Och sen satte jag mig på tåget hem. Här hemma har jag ätit kallrökt lax med potatis och kallrökta räkor och rensat min garderob, imorgon ska jag ta itu med mina ytterplagg. Hoppas jag hinner klart innan något utav jobben ringer... Sov gott!
 
 
 
Alltså dessa två. Helt perfekta för varandra och så sjukt gulliga tillsammans. Vill också vara nykär. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0