Black friday!

Började med ett gruppmöte över Google Docs. När skolarbetet var "klart" (det blir man aldrig klar med) så åkte jag och Sussi till Marieberg för Black Friday. Åkte först till XXL och blev som galna när vi kom in. 40% rabatt på allt från Nike. Allt. Förstår ni hysterin? Vi slängde ner allt med Nike loggan i vagnen och fyllde den snabbt. En och en halv timme senare vandrade vi ut, 1200 kronor fattigare och två helt nya träningsgarderober rikare. Jag ska visa er sen! Vi fortsatte vår shoppingtur till Media Markt men blev snabbt besvikna. Rullade vidare till Marieberg där det var smockat med folk. Okej rabatter, men alldeles för mycket folk, och jag hade dunjacka på mig, så ni kan ju räkna ut själva att vi inte fyndade så värst mycket. Men lika bra det för studentkassan. 
 
Åkte hem, böt om och gasade iväg till gymmet med Adam och Benjamin. Körde ett riktigt bra ryckpass. Alla på flaket (alla tyngdlyftare) hade en sinnesbra träningsdag, persen regnade och peppen var total. När vi två timmar senare kände oss klara skyndade vi oss hem för att hinna städa upp och duscha innan pojkarna anlände för Tacokväll. 
Det var supermysigt och trevligt att tyngdlyftnings Benjamin och Adams kurskamrater Daniel o Anton möttes. 
Några timmar senare när bordet var avdukat och magarna fyllda till bredden vandrade vi ut för att följa Anton hem. Mötte Rasmus som såg ut som en man hämtad från medeltiden, dock med lasersvärd. Haha.
 
Mysig kväll, trevligt sällskap och god mat. Fullpott.
 
 
Anton, daniel och Adam. Tre läkarstudenter och mycket trevliga prickar. 
 
 
Hemlis var också med på tackokvällen. Som ni ser ovan. Haha. Sötpluppen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0