Dagsfärsk uppdatering!

... Det var inte igår va?
Shit, jag får sluta titulera mig som bloggare, haha, när jag knappt kan ge er en daglig uppdatering...
Hur som, nu har jag tid i överflöd (det är kväll, så just därför) så jag ska passa på och återge dagen!
 
Åkte till skolan till lunch för att slutföra grupparbetet och kika över uppsatsen, men vi blev så uppslukade och blinda så vi sparade småpillet till kvällningen. Åkte hem, motionerade med Hemlis och fann tid till snabbstädning innan jag gasade iväg mot tågstationen för att hämta upp Sussi! Kärt återseende, hon och Madde hälsar på mig under helgen, fast Madde sover hos sin Adam och Sussi hos mig. Vi ska ha mysig syskonhelg! (Dvs, ta vara på offseason och äta mat, i brutala mängder...) Träna, plugga minimalt, gå på stan och slutligen gå på julmarknad. 
 
Till 17.00 vankades det gruppmöte inne på Google Docs och där fastnade jag, mycket längre än planerat. Men när jag väl kom loss stressade jag iväg mot centrum där det var shoppingkväll. Men först intog Adam och hans kompisar (och vi såklart) Burger Love för att orka med shoppingkvällen. Men likt förbannat kan jag aldrig äta måttligt, ut rullade vi väldigt mätta och belåtna och intog sedan centrum. 
 
Det var på tog för mycket folk för att jag skulle bli supersugen på att shoppa, även fast priserna var väldigt studentvänliga. Åkte hem, gick ut med Hemlis och parkerade mig nu framför släppet av Black Friday. 
Uppdatering; BF (black friday) suger så hårt att jag ger upp morgonsläppen... Ja jag vet, shoppaholicken inom mig håller mig vaken till kl 2.00 för att kolla in reaklippen som släpps varje timma. Jag vet, jag är en sjuk människa. Men så lever en shoppingberoende 2015. 
 
Tog en Burger Love, med chilimayo, cheddar o bacon, cheddardränkta fries och en orginalburgare eller vad det nu heter att dela på. GUD, påminn mig att jag nästa gång inte ska äta så mycket... Shoppingturen blev ju inte direkt effektiv med min komamage...
 
 
Adams läkarkompisar, George, Axel, Akram, Daniel och Arvid. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0