Fars dag!

En helg i Borlänge innebär oftast väldigt lite datatid.Så förlåt för utebliven uppis! Men den här gången åkte jag hem utan ett fullspäckat schema. Vilket var superskönt! Som idag tilolexempel, så tog jag och Hemlis ut en extra sovmorgon när Adam gick till Elsa. Sen snodde svärisarna med henne ut på solskenspromenad. Gick upp och åt och la mig igen och när Hemlis kom hem igen gjorde hon mig sällskap och efter någon timme kom Adam också. 
Vaknade gjorde vi av att Adams kusinbarn Alma studsade ner i sängen, så hela eftermiddagen spenderades med Melker & Alma ute i solen, medan Hemlis solade i Kenneths knä. Sen åkte jag hem och mötte upp familjen för farsdag middag på O'learys, jag behövde åka tillbaka till Örebro medan de andra skulle gå på den nya bondfilmen, vilket jag tyckte var en ofair deal, men käka hann jag iaf med vilket var uppskattat. Lilla pappis. 
 
När vi kom fram till Örebro gick vi ut på långpromenad med Daniel, spurtade i Brickebacken backen och pratade basgrupper. Nu har vi sett klart Solsidan och ska väl strax knoppa för kvällen!
Tack Dalarna för en mysig vistelse, men nu dröjer det ett tag innan vi hinner hem!
 
 
Söndagsburgare, börjar bli en liten tradition...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0